1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2024 18:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

“Po fotbalové stránce nejlepší mančaft v soutěži,” chválil soupeře trenér Kolovče Steinbrücker, jehož svěřenci rozhodli až v nastavení


Branky


21

O víkendu se v Kolovči hrát nemohlo, a tak si hráči Malesic museli udělat výjezd ve všední den. Už takhle to nebyl důvod k jásání… A když k tomu ještě přičteme, že desátý tým tabulky po celý zápase sahal po třech bodech a nakonec nemá žádný, je to pro Malesice malá fotbalová tragédie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas možná překvapivě patřil hráčům hostujícího týmu. Ti svého soupeře zaskočily aktivní hrou a k dispozici měli hned několik dobrých příležitostí buď. Buď se ale zaskvěl toho dne výborně chytající brankář Knopf, anebo 29letého gólmana v jednom případě zachránilo břevno. Tak či onak gól nedostal a když se neprosadili ani hráči domácích, odešly oba týmy do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

 

Do druhého poločasu domácí vystřídali a na kvalitě hry to bylo hned znát. Hosté i přesto měli další šance, gólový efekt ale ani jedna z nich neměla. Vyrovnaný druhý poločas se začal mírně na stranu domácích překlápět zhruba 20 minut před koncem, stále to ale spíše vypadalo na bezbrankový zápas. To se změnilo až v nastaveném čase, kdy po standardní situaci a následné skrumáži jako první našel míč Milan Lucák, který překonal hostujícího brankáře Faltuse, a jelikož chvíli po rozhraní odpískal rozhodčí konec zápasu, tak tento gól znamenal pro Koloveč důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: Malesice jsou za mě po fotbalové stránce nejlepší mančaft v soutěži. Rychlí, techničtí hráči. Jejich fotbal se mi líbil - v prvním poločase byly lepší, nastřelily břevno, měly tam 3 šance, které náš brankář zlikvidoval. My jsme taky měli nějaké náznaky, ale první poločas byly určitě lepší Malesice. Do druhého poločasu jsme prostřídali, hra se vyrovnalo a od nějaké 70. minuty jsme začali být lepší. Za mě to byl remízový zápas, nám se ale v úplně poslední vteřině povedla standardka a po takové skrumáži to Milan Lucák doklepl do brány. Pro hosty smutný konec, ale já musím pochválit i naše kluky, protože jak už jsem říkal, za mě je to byl nejfotbalovější tým v soutěži a hrozně si těch bodů ceníme, protože zaprvé byly vydřené a zadruhé byly s kvalitním soupeřem.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Pro nás dnes zápas, kdy jsme mohli sahat po třech bodech, ale nakonec odjeli domů bez bodu po další prohře o jeden gól. V prvním poločase jsme Koloveč zaskočili a byli jsme lepším týmem. Vypracovali jsme si několik příležitostí, které volali po gólu. Dařilo se nám hrát naši hru a Koloveč měla problémy. Do druhého poločasu domácí vystřídali a jejich hra se zlepšila. Přestože jsme si ještě nějaké další příležitosti vytvořili, bohužel opět bez gólového zakončení, Koloveč postupně začala stupňovat tlak. Ten vyvrcholil za mě pro nás dost nešťastným gólem ve třetí minutě nastavení. Šanci na vyrovnání už jsme bohužel neměli, protože ihned po rozehrání rozhodčí zapískal konec. Pro nás tedy dnes bez bodu, ale určitě se vztyčenou hlavou. Doplním ještě, že za mě podal velmi dobrý výkon i hlavní rozhodčí.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - F. Šlajs [-] , A. Kamír [-] (46. J. Fiala [-] ) , D. Tumpach [-] (83. R. Duchoň [-] ) , M. Barborka [-] (72. K. Kralovec [-] ) , D. Soupír [-] , M. Soupír [-] , M. Lucák [-] , L. Tumpach [-] , P. Kadlec [-] , J. Malý [-] (46. P. Grajciar [-] )

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Matas [-] (86. D. Krinke [-] ) , J. Svoboda [-] (77. M. Krásný [-] ) , D. Pašek [-] (90. M. Eret [-] ) , T. Gita [-] , M. Maur [-] , P. Šmídl [-] , D. Pešek [-] , M. Legát [-] , M. Potoček [-] , K. Schleis [-]

ŽK: 34. M. Soupír , 59. F. Šlajs , 75. P. Kadlec , 82. D. Tumpach , 82. M. Lucák , 92. K. Kralovec - 65. M. Legát , 80. K. Schleis , 92. T. Gita .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠILHÁNEK Patrik - CIMICKÝ Filip, KRÁL Andrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Sládek
Tip experta: remíza

Toto je jediná remíza, kterou tipuji. Pokud tento zápas bude mít vítěze, tak asi většina lidí bude tipovat Koloveč. Já věřím v to, že Malesice domácí hodně potrápí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích