Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Asistent Tlučné Seidl po debaklu v Chlumčanech: "Nejlepší soupeř, se kterým jsme se na jaře potkali." V následujících týdnech ale čeká Tlučnou "velká trojka"


21

Chlumčany si s Tlučnou hravě poradily. Začátek zápasu ještě tak jednoznačný nebyl, po třech slepených gólech už se ale rozjel válec, který se zastavil na konečném skóre 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pokud už víte výsledek, možná si myslíte, že to byla od začátku jednoznačná záležitost. Tak to ale úplně nebylo. Hosté z Tlučné na svého soupeře nastoupili v dobrém tempu a na hřišti určitě druhé housle nehráli. Takovýto elán ale vydržel hostům pouze polovinu prvního poločasu. Poté totiž inkasovali tři slepené góly, když se postupně prosadili Javorský, Dostálík a Štolle, a Tlučná tak rázem prohrávala 0:3. Do konce první půle ještě inkasovali počtvrté znovu z kopačky Javorského, a tak šli do kabin za takřka rozhodnutého stavu.

 

Ve druhé půli už to byla hra kočky s myší. Domácí měli několik příležitostí ke skórování. Využili ale “pouze” tři. V 54. minutě dokonal hattrick, týden potom, co nastřílel hattrick Dobřanům, opět Jakub Javorský, na kterého chvíli na to navázal Vojáček.

Jak už bylo řečeno - domácí se prosadili ve druhém poločase třikrát. Poslední gól vstřelil 12 minut před koncem Adam Beránek, který tak dál tomuto zápasu konečný výsledek 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Zápas jsme zvládli jak herně, tak i výsledkově velmi dobře. Mohli jsme ještě nějaké branky přidat, a tedy doufejme, že jsme si schovali nějaký střelecký prach na následující zápasy, které máme před sebou. Soupeř sice prohrál 7:0, ale odehrál utkání s úctou a v duchu fair play, za což si zaslouží uznání - přeji jim, ať se jim daří.

TJ Tlučná
Martin Seidl, asistent trenéra: Chtěli jsme soupeře překvapit aktivní hrou, tím že na ně vlítneme a zkusíme překvapit. To se nám dařilo a řekl bych, že jsme takových pětadvacet minut byli lepším týmem. Jenže poté jsme dostali 3 slepené góly, hra se nám sesypala a dostali jsme se opět do té bídy, ve které se nacházíme posledních 7 zápasů. Chlumčany byly nejlepším soupeřem, se kterým jsme se na jaře potkali. Je to výborný mančaft a poté už jsme na ně prostě absolutně neměli.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
P. Hlůžek [-] - J. Javorský [-] , P. Šimána [-] , M. Vojáček [-] (61. O. Bobyr [-] ) , L. Tomášek ml. [-] (76. M. Sýkora [-] ) , A. Beránek [-] , P. Dostálík [-] (61. J. Potočník [-] ) , M. Němeček [-] (76. D. Tomíšek [-] ) , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , D. Štolle [-]

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - L. Polák [-] , J. Saitz [-] (64. M. Kouřil [-] ) , P. Soukup [-] (64. T. Krapf [-] ) , O. Šafránek [-] , J. Folk [-] , M. Stehlík [-] , J. Sadílek [-] (54. A. Houdek [-] ) , F. Veselý [-] (46. L. Kouřil [-] ) , R. Novák [-] , M. Škoda [-] (46. P. Hiťha [-] )

ŽK: 17. F. Veselý , 85. M. Kouřil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - PETRŽELKOVÁ Kateřina, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Sládek
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase víc věřím domácím. Tlučná bude bojovat, ale Chlumčany ji nakonec přehrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů