Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 10:30

28.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, OHLASEM: Výsledková tabule v Modřanech nestíhala. Kbely připsaly nejvyšší výhru v sezóně a fanoušci viděli 14 branek


Branky


8

Kbely v minulém kole prohrály s druhými Raptors a oslavy postupu do přeboru tak musely prozatím odložit. Spravit chuť si určitě chtěli jejich hráči v Modřanech. Těm se v posledních kolech velice daří a to zejména střelecky. V posledních 4 kolech vstřelily Modřany nejméně 3 branky v každém zápase a připsaly si 10 bodů. Počet tří vstřelených branek na zápas se jim podařilo udržet i tentokrát. Bohužel však po minulém kole, kdy vypráskaly Bohnice devíti góly zažily stejné pocity a možná ještě horší. Před domácími fanoušky inkasovaly Modřany hned 11x a Kbely si připsaly drtivé vítězství, které řídil 4 gólový Jakub Panýrek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Kbely do utkání vlétly hned od první minuty. V akci byl Jakub Panýrek, který se z levé strany uvolnil přes obránce, navedl si míč do středu hřiště a levačkou vypálil na branku, kterou hájil teprve 15 letý Matyáš Fuchsa. Bohužel střelu si chtěl stáhnout pro sebe, ale nešťastně mu vypadla přímo k Filipu Odvárkovi, který hlavou z blízka dorážel do odkryté branky. 1:0.

Ve 12. minutě Jan Leibl vyslal za domácí obranu Petra Dobrovolného, který přeloboval vyběhnuvšího Fuchsu. Ten si na míč sáhl, ale cestě do branky mu nezabránil.

V 17. minutě to byli domácí, konkrétně Stanislav Rosendorf, který využil chyby v obraně Kbel a snížil na 1:2 z pohledu domácích.

Vypadalo to, že domácí se dostanou do hry, ale dvoubrankové manko znovu narostlo o 3 minuty později, kdy si mezi obránce hostí naběhl Tomáš Panýrek a obstřelil Fuchsu v brance a dal na 3:1.

Ve 38. minutě to byl šestnáctiletý Jaroslav Capouch, kdo snižoval na dostřel jediné branky.

Znovu se však domácí radovali ze snížení jen krátce, jelikož o dvě minuty později se krásnou střelou vnějším nártem prosadil Jakub Panýrek a do kabin se šlo za stavu 2:4 z pohledu domácích.

2. poločas

Z pohledu domácích to jistě vypadalo hratelně a chtěli se určitě pokusit o znovu vyrovnaný druhý poločas a zkusit třeba i vyrovnat.

Bohužel Jakub Panýrka poločasová přestávka ve střílení branek nezastavila a prosadil se hned po dvou minutách toho druhého. Prokličkoval se obranou Modřan, kdy překonal 4 obránce a zvýšil na 5:2. 

V minutě 48. zavrišl Jakub Panýrek hattrick, když unikl obraně a střelou na zadní tyč zvýšil na 6:2.

V 61. minutě to byl Martin Elysberg, který kolmicí vysunul Tomáše Panýrka, který si na zádech podržel obránce a tvrdou střelou zvýšil na 7:2.

O minutu později přidal svou čtvrtou branku v utkání Jakub Panýrek a bylo to 8:2.

Následně v 73. minutě skákavý balón ve vápně krásně trefil Čeněk Skoč a přeloboval Fuchsu v brance. 9:2.

Další branka byla nešťastná a jako vlastní gól připsána mladičkému Fuchsovi v brance.

Ještě jednou se poté v 77. minutě znovu prosadil Čeněk Skoč a Kbely měly na svém kontě 11 branek a světelná tabule již nestíhala toto skóre počítat.

Kosmeticky na konečných 3:11 z pohledu domácích upravil druhým gólem v zápase Jaroslav Capouch a Kbely si připsaly vysoké vítězství a udělaly další krok do přeboru.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kbely
Martin Haniak - trenér: Do utkání jsme chtěli vstoupit s velkou intenzitou, aktivně a zapomenout na minulé utkání a myslím, že se nám to povedlo. Hned v první minutě se prosadil Filip Odvárka, který odehrál velice dobré utkání a doufáme, že na svůj výkon naváže. Bohužel jsme v prvním poločase dostali dvě laciné branky, přesto jsme první poločas nakonec výsledkově zvládli, což nám připravilo pevnou půdu pro druhý poločas, kde se rozstřílel zejména Kuba Panýrek. Závěr utkání, ve kterém jsme i po třetí inkasovali se nesl už ve vlažnějším tempu, za což jsem úplně rád nebyl, jelikož jsem chtěl udržet po prostřídání co největší nasazení a nastavení kluků až do konce utkání. Každopádně jsme jako tým zápas zvládli, domácím přejeme úspěch v dalších zápasech a nás čeká nyní opět kvalitní tým z Přední Kopaniny. Opět díky našim fanouškům za podporu a věřím, že jsme je některými krásnými góly snad potěšili.



Sestavy


SK Modřany
M. Fuchsa [-] - M. Tomeček [-] (67. R. Jelínek [-] ) , M. Vošta [-] , M. Horňáček [-] (46. L. Skalický [-] ) , J. Flídr [-] (80. D. Csuba [-] ) , J. Capouch [-] , S. Rosendorf [-] , V. Lenert [-] (63. M. Ardelt [-] ) , L. Martinák [-] , J. Pánek [-] , J. Marek [-]

TJ Spartak Kbely
A. Malík [-] - P. Dobrovolný [-] (80. R. Forman [-] ) , D. Kosina [-] , F. Odvárka [-] , M. Elysberg [-] , T. Panýrek [-] (65. Č. Skoč [-] ) , J. Panýrek [-] (76. V. Čéška [-] ) , J. Leibl [-] , J. Vokoun [-] , L. Kühnel [-] (65. P. Urbanovský [-] ) , J. Kohlbeck [-] (76. L. Dampha [-] )

ŽK: 47. S. Rosendorf .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: FIALA František - TENKRÁT Vladimír, OBRTEL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Praha

Expert: Václav Bellada
Tip experta: výhra hostů

Přál bych si, aby Kbely ztratily. Příští týden hrají těžký zápas s Kopaninou a líbil by se mi boj o první místo až do posledního kola. Hosté však prokážou svoji kvalitu a pohodlně zvítězí. 0:3.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Spartak Kbely 28 86:33 70
2 Prague Raptors Football Club 28 78:37 62
3 SK Aritma Praha B 28 76:46 58
4 FC Přední Kopanina B 28 85:39 54
5 SC Radotín 28 71:37 49
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ondruš 31
2 Leo Bužík 30
3 Tomáš Panýrek 28
4 Ondřej Měska 21
5 Luboš Martinák 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 97 48,5% 0
2 Radek Hruška 64 37,2% 0
3 Jaromír Bělunek 44 61,1% 0
4 Miroslav Liška 40 50,0% 0
5 Jiří Sobotka 20 50,0% 0
Zobrazit celou tabulku