3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta přisoudila body pro Bělou


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácímu týmu nechybělo mnoho, aby se hned zkraje zápasu dostal do vedení. Dzižova ulička vybídla do šance Kožíka, který bodlem jen těsně minul bránu. Bolatice přicestovaly do Ostravy v notně oslabené sestavě, přesto se proti kvalitnímu soupeři herně neztratily. Po čtvrthodince se navíc radovaly z vedení. Stoper Pekárek rozehrál míč na Mace, který potrestal vyběhnuvšího gólmana Korala přesným lobem.  A mohlo být ještě lépe pro hosty, když dalekonosný projektil Langera prosvištěl jen těsně okolo tyče. Dobře organizovaná defenzíva hostů nedovolila soupeřům zakládat protiútoky. Jediná cesta se nabízela po standardkách. Po jedné z nich hlavičkoval mimo Alexis Akritidis. Bělá uspěla až po změně stran. Dopomohla ji k tomu chybná rozehrávka soupeře, kterou vystihl Vidiševský, krásně si zasekl balón a přesnou ránou na přední tyč vyrovnal. Tentýž hráč se pak po dlouhém autu Dzižy opřel do voleje a z pětky dokonal obrat. Nicméně hosté rychle zareagovali. Langer se pěkně opřel do Sikorova přízemního centru a nedal Koralovi šanci. Vyrovnané utkání nakonec rozhodla kontroverzní penalta. Při protiútoku Ostravanů se svezl balón na tělo Šuly, jenž ukazoval na rameno. Sudí ovšem viděl hraní rukou a ukázal na penaltový puntík. Z něj se nekompromisní ránou prosadil Dziža. Hosté cítili obrovskou křivdu. Obzvláště poté, kdy se v nastavení rovněž dožadovali penalty za hraní rukou soupeře. Ale na jejich dost smolné prohře to už nic nezměnilo.     



Sestavy


FK Stará Bělá
J. Koral [-] - J. Dziža [-] (92. J. Honus [-] ) , I. Cimmer [-] (64. P. Firášek [-] ) , P. Doležal [-] (90. A. Akritidis [-] ) , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-] , V. Strnad [-] , A. Lyčka [-] , J. Kouřil [-] , A. Akritidis [-] , D. Šebesta [-]

FK Bolatice
T. Breuer [-] - D. Maršák [-] , D. Skroch [-] , M. Mac [-] (67. M. Obrusník [-] ) , D. Pekárek [-] , V. Baránek [-] , P. Langer [-] , A. Baránek [-] (83. D. Kotík [-] ) , D. Sikora [-] , J. Šula [-] , R. Plaček [-]

ŽK: 48. D. Kožík , 90. J. Dziža - 88. T. Breuer .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - JURAJDOVÁ Lenka, KARAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jakub Košárek
Tip experta: výhra domácích

S Bolaticemi jsme hráli minulý týden a nějak extra mě jejich výkon nepřesvědčil. Myslím, že Stará Bělá doma vyhraje a ukáže větší kvalitu na míči.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích