Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice schytaly doma kanára


19

Sobotní duel mezi Ludgeřovicemi a Starou Bělou se proměnil v naprosto jasnou záležitost ostravského celku. Ten si udělal ze svého soupeře dobrý den a po zásluze zvítězil vysokým rozdílem, když uštědřil domácímu protivníkovi pověstného kanára. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo rozhodnuto

Už od prvních minut se hrálo vesměs jen na jednu bránu. Hned ve druhé minutě nebyl daleko od skórování starobělský Dziža. Hosté i tak nemuseli dlouho čekat na úvodní branku zápasu. Po rohu Vidiševského otevřel skóre hlavičkou Alexis Akritidis - 0:1. Následně Doležal využil své rychlosti, obelstil obranu a nakonec i gólmana Hájka, když celou akci zakončil střelou do prázdné brány - 0:2. Pod třetí branku hostů se podepsala dobrá spolupráce mezi Doležalem a přesně zakončujícím Firáškem - 0:3. Domácí tým se za celý první poločas a bohužel i celý zápas zmohl jen na jediný střelecký pokus Galuse. S tím si brankář Koral poradil. Ještě v samém závěru prvního dějství přidal svůj druhý gólový zápis Doležal, když opět pláchl po straně a zakončil nájezd hezkou střelou o tyč - 0:4.

 

Stará Bělá přidala další dvě branky

I po změně stran to byla vesměs hra kočky s myší. Hned zkraje se připoměli Vidiševský a následně Kožík, ale obě šance stačil Hájek zlikvidovat. Nicméně na třetí trefu Doležala byl už dlouhán v domácí bráně krátký. Ostravský forvard si zpracoval výkop od vlastního gólmana, obestoupil beka a pěknou křižnou ránou opět s pomocí odrazu od tyče zkompletoval svůj hattrick - 0:5. Naprostou dominanci na hřišti a herní pohodu Ostravanů demonstroval Vidiševský šestou a zároveň nejkrásnější trefou v zápase. Starobělský forvard využil vzdálenějšího vystoupení Hájka z vlastní brány a povedeným projektilem z dobrých šedesáti metrů trefil opuštěnou klec stylem ála Patrik Schick na posledním Euru ve Skotsku - 0:6. Ludgeřovice působily až moc odevzdaně a za celý druhý poločas se nepřiblížily soupeřově vápnu. Navíc mohly prohrát podstatně vyšším rozdílem, kdyby Hájek nehasil požár po dalších šancích Andrease Akritidise či Firáška.       



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (trenér): "K dnešnímu zápasu není co říct. Z naší strany to byl naprosto odevzdaný výkon. Skóre z posledních dvou zápasů 0:10, bohužel jsme opět zpátky nohama na zemi. Vůbec jsme nechytli úvod zápasu, nepohlídali si ani standardky soupeře, po kterých inkasovali čtyři branky. Dnes prostě není co komentovat. Chtěl bych vyzdvihnout výkon soupeře, který nás předčil ve všech směrech. My se bohužel v současnosti nemůžeme s Bělou výkonnostně srovnávat"

FK Stará Bělá
Kryštof Surovec (trenér): "Domnívám se, že zvolená taktika domácího mužstva dnes na nás neplatila. Soupeř se nás snažil presovat a dostupovat, ale na naše rychlíky to absolutně nestačilo. My ani nemuseli hrát naši hru po zemi, nýbrž stačilo překopnout míč za obranu a pokaždé jsme jim utekli. Rovněž standardky byly od nás smrtící. Ve druhém poločase už působili domácí dost odevzdaně. Chtěl bych svůj tým pochválit za dnešní zápas. Za celou dobu, co jsem v Bělé, tak tohle byl jednoznačně nejlepší výkon, který jsem z lavičky pozoroval"



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - T. Zbořil [-] (83. O. Smolka [-] ) , T. Gellner [-] , J. Rzidký [-] , M. Blokša [-] (6. L. Kravčík [-] ) , M. Rodek [-] , M. Galus [-] (66. D. Cintula [-] ) , A. Dekleva [-] , V. Polášek [-] , K. Adamec [-] (66. M. Volf [-] ) , A. Závadský [-] (83. T. Smolka [-] )

FK Stará Bělá
J. Koral [-] - A. Akritidis [-] (63. P. Kokeš [-] ) , D. Šebesta [-] (46. A. Akritidis [-] ) , J. Dziža [-] , J. Kouřil [-] , P. Doležal [-] , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-] (75. S. Fabisz [-] ) , I. Cimmer [-] , A. Lyčka [-] (33. J. Honus [-] ) , P. Firášek [-]

ŽK: 31. M. Galus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - THIEMEL Karel, IVANSKÝ Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů