Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice zvládly duel s Libhoští


19

Bolatice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Libhoště, pro které je každý letošní výjezd cestou do neznámých končin. Ti se v neznámých končinách prezentovali sympatickým výkonem, který ale na body nestačil. Lepší střeleckou efektivitu ukázal domácí výběr, který doma opět bodově nezaváhal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po příjezdu na Prajzskou přivítalo hosty nejen studené počasí, ale i skvěle připravené hřiště. Na něm se hned od úvodních minut hrál pohledný fotbal. Do první šance se po nákopu Šamárka prodral Langer, ale oprášil rukavice Dubce. Na úvodní gól zápasu se čekalo jen deset minut. Po rohu Bočka se ze skrumáže prosadil střelou k tyči Šamárek. Hosté následně převzali iniciativu a byli více na míči. Zásluhou Smolarčíka a Poláška si i vypracovali slibné šance na vyrovnání, ale v oba urostlí dlouháni si nepočínali v koncovce efektivně. Libhošť musela navíc vstřebat další pilulku. Pěkná kombinace započala u Monsbergera, který přenesl hru na Šamárka a ten na pětce našel osamoceného Aleše Baránka. 

Po změně stran vygradoval tlak hostů v zasloužené vyrovnání. Smolarčík ve své první větší příležitosti ještě selhal, když nedotáhl samostatný únik ze strany. Ale ve druhé příležitosti už složil reparát, když se prosadil po nákopu hlavou k tyči. Netrvalo dlouho a Hajník krásnou střelou zpoza vápna dorovnal manko. Bolatice si mohly vzít zpět své vedení po rohu Šuly a dvojitém zakončení Langera, ale soupeř stačil odolat. Pak zase pro změnu neuspěl v nadějné šanci Hajník. Remízové utkání nakonec přeci jen určilo vítěze. Domácí Mac zachytil rozehrávku soupeře ve středovém kruhu, poslal míč na Šulu, ten přenesl hru na druhou stranu Šamárkovi, jenž povedenou křižnou ránou do protipohybu brankáře rozhodl o bodech ve prospěch týmu z Bolatic. 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Jiří Šula (asistent trenéra):

FC Libhošť
Luděk Odstrčilík (trenér):



Sestavy


FK Bolatice
M. Tomíček [-] - J. Monsberger [-] (64. M. Mac [-] ) , P. Langer [-] , P. Boček [-] (21. J. Slivka [-] ) , D. Pekárek [-] , V. Baránek [-] (78. D. Maršák [-] ) , J. Šamárek [-] , A. Baránek [-] (64. D. Skroch [-] ) , D. Sikora [-] , J. Šula [-] , J. Gaida [-]

FC Libhošť
O. Dubec [-] - V. Malovec [-] , A. Polášek [-] , M. Blažek [-] (66. T. Sobotík [-] ) , D. Velart [-] , D. Symerský [-] , L. Hanzelka [-] , J. Jachník [-] (21. O. Hanzelka [-] ) , Z. Melčák [-] , J. Smolarčík [-] , P. Hajník [-]

ŽK: 63. J. Šula - 6. J. Jachník , 19. L. Hanzelka , 79. J. Smolarčík .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - ŘEZNÍČEK Miroslav, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza