1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola: Utkání prvních Všechlap a druhých Kounic skončilo 1:1


Branky


0

Pořádná bitva se strhla na hřišti Všechlap. Lídr tabulky hostil druhé Kounice a očekával se kvalitní fotbal, na který se přijelo podívat i řada hráčů z okolních týmů. Nakonec padly dva góly a utkání skončilo remízou 1:1. Díky tomu zůstaly Všechlapy v čele tabulky a Kounice klesly na třetí pozici. Na druhém místě je totiž vystřídaly Bobnice, které vyhrály. Příští kolo tak budou hrát první Všechlapy opět s druhým týmem tabulky. Tentokrát ale venku, když jedou v sobotu na hřiště Bobnic. Očekávané derby má výkop ve 13:30. Podle informací našeho webu, se Všechlapy na zápas připravují velmi netradičně. Jak? To nechtějí prozradit…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechlapy vedly, Kounice po chybě vyrovnaly

Ve Všechlapech se sešlo i dost diváků a důležitost utkání byla cítit na každém kroku. Na zápas byli dokonce nominováni netradičně tři sudí a OFS poslal prakticky ty nejlepší sudí, které má k dispozici – obvykle krajské sudí – Karla Nehasila, Pavla Kubečku a Romana Myšku.

Oba týmy nasadily od začátku slušné tempo. Napomohlo tomu i to, že si Kounice přizvali trojici hráčů z Vykáně, kteří den před tím odehráli celé utkání krajského přeboru. Matyáš Olmr, Pavel Beneš a Lukáš Šedivý tak ještě více zvedli kvalitu třetitřídního utkání.

Ovšem byly to naopak Všechlapy, které šly do vedení. Po kombinaci ve středu hřiště dostal přesný pas do nohy Petr Srcháček, s míčem vletěl do pokutového území a neohroženě a hlavně přesně zakončil. A to běžela teprve 13. minuta. Domácí obranu pak ještě víc větral zkušený Šedivý, nicméně do vyložené šance se Kounice dlouho nemohly dostat. Až ve 26. minuty jim pomohla chyba Rozvorala, který v souboji s Benešem smolně zakopl a ten měl tak dostatek času na přesný centr na nabíhajícího Šedivého, který přesnou střelou k tyči nedal Panovcovi šanci.

 

Oba týmy se pak snažily o kombinaci, ale obrany pracovaly spolehlivě. Zatímco Kounice se před Panovce dostávaly kombinací až před šestnáctku, domácí kombinovali na vlastní polovině a několikrát vyslali útočníky do brejků. Jeden takový málem skončil gólem. Všechlapy se dostaly až na malé vápno a ke koncovce se dostal Patáčik, nešťastně však trefil spoluhráče Moníka.

Ve druhé půli dominovaly Kounice

Ve druhém poločase se hrál opět vyrovnaný fotbal. Domácím hráčům se dařilo vyhrávat osobní souboje, ale nedokázali se pořádně dostat do koncovky. Naopak hosté si vypracovali několik šancí. V tu chvíli Všechlapy držel skvělý brankář Panovec, který byl ten den nejlepším mužem zápasu. Domácí měli ve druhém poločase také jednu velkou šanci. Po levé straně utekl Srcháček a poslal míč na nabíhajícího Petra Prokopa. Přihrávka však šla spíše na paty, a tak se ohrožení brány nekonalo. Za minutu pak Všechlapy ztratily míč ve středu hřiště a hosté se dostali k n bezpečné střelu. Tu však zblokoval obránce Pavel Hejna. V závěru zápasu ještě hru oživil svým pohybem Patrik Kalista, ale skóre už se neměnilo.



Ohlasy k zápasu


Všechlapy
Milan Košvanec (asistent trenéra): „Už od začátku byla znát důležitost utkání a myslím, že kvalitě utkání napomohla i trojice zkušených rozhodčích, na které si nikdo nedovolil prakticky ani slovo. Na soupeře jsme se připravolali a očekávali, že se posílí někým z Vykáně. Ačkoliv nastoupili s třemi hráči z krajského přeboru, tak jsme nechtěli hrát zanďoura. Soustředili jsme se na rychlé protiútoky na pár dotyků bez většího držení míče. Věděli jsme, že Kounice budou silné dopředu a naopak jsme cítili, že jeho slabina bude v obraně. Po rychlém protiútoku jsme dali gól a ani tak se obraz hry neměnil. Soupeř byl více na míči, ale nedostal se do vážnější šance. Zodpovědnost z jejich strany na sebe bral především hráč krajského přeboru Šedivý, který pak po našem smolném uklouznutí vstřelil vyrovnávací gól. Náš brankář proti takové střele ani nemohl zasáhnout. Do přestávky jsme pak měli ještě jednu šanci a jinak hrozili jen ze standardek. Ve druhém poločase se nám pak dařilo vyhrávat osobní souboje a to dokonce i proti hráčům Vykáně. Oni ale i tak měli řadu šancí a především díky brankáři jsme neinkasovali. Pro nás je to slušný bod, protože Kounice v takové sestavě o moc bodů nepřijdou. Čekají nás Bobnice, opět druhý tým tabulky. Bude to hodně těžké, ale snad se nám bude dařit. Bylo by hezké přezimovat na prvním místě tabulky.“

Kounice
Kounice: HLEDÁME INFORMÁTORA Z KOUNIC. TÝM DLOUHODOBĚ NECHCE POSKYTOVAT ŽÁDNÉ POZÁPASOVÉ HODNOCENÍ.



Sestavy


Všechlapy
M. Panovec [-] - R. Paštika [-] , M. Gajdoš [-] , P. Hejna [-] , L. Procházka [-] (16. M. Labuta [-] ) - R. Patáčik [-] , V. Veselý [-] , R. Rozvoral [-] (86. P. Kalista [-] ) , P. Moník [-] (55. P. Prokop [-] ) - P. Srcháček [-] , T. Hofman [-] (75. M. Jirouš [-] )

Kounice
M. Liebelt [-] - P. Sochor [-] , T. Liebelt [-] (82. M. Trnka [-] ) , J. Vorlíček [-] , P. Šoufek [-] , L. Šedivý [-] , R. Budský [-] , P. Beneš [-] , R. Bylina [-] , A. Verner [-] , M. Olmr [-]

ŽK: 67. R. Rozvoral , 84. M. Jirouš - 72. A. Verner .
Hráči zápasu: M. Panovec .
Místo: Všechlapy. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.