Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Lysá dotáhla z 0:2 na 2:2, pak ale Bobnice čtyřikrát udeřily


Branky


0

Zápas ve Staré Lysé byla pořádná divočina. Bobnice vedly 2:0, domácí pak vyrovnali, aby pak hosté čtyřmi zásahy dokráčeli k jasné výhře. Bobnice se tak po výhře 6:2 vyhouply na druhé místo tabulky a v sobotu budou doma bojovat s lídrem tabulky ze Všechlap. Pokud vyhrají, přezimují na vedoucí pozici. To Stará Lysá má opačné starosti. Je stále předposlední a v závěrečném podzimním kole si to rozdá v přímém souboji s týmem Dvorů. Výhry či remíza nechá Starou Lysou předposlední, případná prohra ji pošle na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů vydrželo chvilku

Ve Staré Lysé se měli diváci na co koukat. Hosté měli famózní nástup. Už ve 12. minutě se prosadil útočník Pavel Červinka a v 17. minutě zvýšil na 2:0 pro hosty jeho parťák z útoku Petr Glas. Jenže domácí tým se jen tak nevzdal. Hned za dvě minuty snížil na rozdíl branky po rohovém kopu domácí kanonýr Jiří Duchoslav, který tak letos zaznamenal jubilejní desátou branku. Domácí se pak dlouho snažili o vyrovnání a chvilku před přestávkou se jim to povedlo, když Jaroslava Kovaříka překonal Petr Horčic. V posledních minutách se pak žádná vážnější šance nestala, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

Gól Zikmunda z vlastní poloviny

Hned na začátku druhého poločasu nadchnul diváky zkušený Tomáš Zikmund. Gólman Michal Pecháček totiž vykopnul dlouhý míč až na něj a Zikmund, přestože stál na vlastní polovině, ho hned z první poslal zpátky do jeho brány. Parádní gól hosty nakopl k lepšímu výkonu a hned za tři minuty  se podruhé v utkání prosadil Petr Glas. Hostující tým pak v poklidu dohrával zápas a kontroloval své vedení, které ještě navýšil. V 77. minutě překonal Pecháčka ještě Luboš Fidrmuc, a tři minuty před koncem utkání zkompletoval hattrick Petr Glas.



Ohlasy k zápasu



Bobnice/Dvory
Tomáš Hurych (zastupující trenér): „Měli jsme rychlý nástup a dali dva góly. Jenže pak jeden inkasovali z rohu a druhý dostali z třímetrového ofsajdu. Měli jsme ale i tak v první půli o něco více ze hry. Ve druhém poločase nám pomohl parádní gól Zikmunda, pak jsme hned dali na 4:2 a tím se uklidnili. První půlku jsme se trochu báli, ale od stavu 4:2 to měli pod kontrolou a zápas už se jen dohrával.“



Sestavy


Stará Lysá
M. Pecháček [-] - M. Černý [-] (49. F. Dvořák [-] ) , J. Duchoslav [-] , J. Vlček [-] , J. Štumar [-] , P. Veselý [-] (46. J. Hutr [-] ) , Z. Krejčí [-] (37. P. Vrbický [-] ) , P. Horčic [-] , R. Špitálský [-] , T. Havelka [-] , J. Boubín [-]

Bobnice/Dvory
J. Kovařík [-] (84. J. Glas [-] ) - P. Červinka [-] (89. K. Kindl [-] ) , P. Glas [-] (89. P. Tomšů [-] ) , L. Fidrmuc [-] (78. V. Grospič [-] ) , L. Řehák [-] , M. Kordík [-] , J. Nešněra [-] , V. Šťastný [-] , D. Dvořák [-] , T. Zikmund [-] , J. Kovařík [-] (80. J. Štěpánek [-] )

ŽK: 48. J. Boubín , 81. J. Vlček - 39. P. Glas , 39. T. Zikmund .
Hráči zápasu: L. Fidrmuc .
Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Růžičková Karolína - ŠPRINGR Petr (N), BEDNÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 20 85:24 52
2 Poříčany B 21 64:32 46
3 Sokol Stratov 21 59:13 45
4 TJ Sokol Třebestovice 20 85:36 42
5 Tatce 20 54:47 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 28
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 16
5 Jiří Koula 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 58 59,8% 0
2 Venca Likeš 24 57,1% 0
3 Radek Hruška 19 38,8% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Milan Fér 10 76,9% 0
Zobrazit celou tabulku