2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stratov si výhru v derby proti béčku Milovic pohlídal


Branky


0

Béčko Milovic přijelo na hřiště sousedního Stratova nekompletní, a tak derby se svým rivalem o dva góly prohrálo. I tak se ale Stratov kvůli neproměňování šancí pořádně natrápil. Přestože Milovice nastoupily do zápasu pouze s deseti hráči, dlouho se držely na dostřel a živily naději na bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nastoupili jen s deseti hráči

Hosté nedali dohromady ani jedenáctku, a tak už před zápasem vypadala nálada ve Stratově hodně natěšeně. A ještě víc veseleji bylo už v 11. minutě kdy šli domácí po nepodařeném útoku Milovic do rychlého brejku. Brankář Ulman totiž vykopl míč na Zbyňka Waltera, ten ho propasíroval na Ladislava Jelínka. Jeho střelu ještě málem na poslední chvíli zblokoval vracející se Michael Novák, ovšem i tak nakonec skončila za zády brankáře Jana Havelky. Až poté se hostům povedlo tým doplnit, když narychlo sehnali do útoku brankáře z gardy. I tak ale měli míč častěji na svých kopačkách domácí hráči. Gól už ovšem do přestávky nepadl.

Šanci na vyrovnání Milovice nevyužily

Milovice se ve druhém poločase snažily o vyrovnání. Především Lukáš Fér hýřil aktivitou a často vybojoval míč pro své spoluhráče. Obrovskou šanci měly Milovice v 55. minutě, kdy Koníček sebral míč Syrovému, potáhl ho po pravé straně a předložil před bránu pro Martina Houdka. Ten ale svatyni Petra Ulmana těsně minul. A tak přišel na druhé straně trest. Hostující obrana zkazila rozehrávku, k míči se dostal Zbyněk Walter, zatáhl ho do šestnáctky a střelou k tyči nedal Havelkovi šanci – 2:0. V poslední půlhodině zahrozily oba týmy spíše jen z trestných či rohových kopů. Jinak se do pokutového území nedokázaly příliš dostat. Stratov si tak výhru v derby v klidu uhlídal.



Ohlasy k zápasu


Sokol Stratov
Petr Ulman (brankář): „Pro nás to byl až nečekaně jednoduchý zápas. Od Milovic jsme čekali víc. Přijeli k nám asi v nejslabším složení za posledních pět let. Připadalo nám, že hráči hostů byli odevzdaní a jen tak si odskočili zahrát a možná zabojovat o bod. Po druhém gólu úplně rezignovali a spíš měli jen pár náznaků. My jsme měli více ze hry a udávali tempo. Škoda že jsme se neprosadili více v koncovce. Důležitým okamžikem bylo i to, že na začátku druhé půle hosté zahodili jasnou šanci. Asi bychom to měli za stavu 1:1 těžké a zápas by se odvíjel jinak. Takhle máme ale dobrou nulu a doma jsme ještě neprohráli. Naše hra se lepší a snažíme se hrát dobrý fotbal.“

AFK Milovice B
Tomáš Koníček (kapitán): „Soupeř vyhrál zaslouženě, ale myslím, že se nemáme úplně zač stydět. Odjeli jsme k zápasu v deseti lidech a byli jsme rádi, že jsme ho vůbec nějak odehráli. Dá se říci, že všichni se snažili bojovat. Možná jsem trochu víc čekal od soupeře, že do toho dá více bojovnosti a roznese nás. Naštěstí jsme docela dlouho byli ve hře alespoň o bod. Tak aspoň že nás ve Stratově pošetřili…“



Sestavy


Sokol Stratov
P. Ulman [-] - P. Horvát [-] (46. R. Novák [-] ) , M. Kubín [-] , F. Kaucký [-] , M. Syrový [-] - M. Horvát [-] , L. Jelínek [-] , D. Kubín [-] , M. Effenberger [-] - Z. Walter [-] , J. Pačesný [-] (65. M. Miklis [-] )

AFK Milovice B
J. Havelka [-] - M. Novák [-] , O. Drahorád [-] , P. Jarolím [-] , F. Klička [-] - T. Vajdík [-] , P. Kylar [-] , T. Koníček [-] , R. Vojtíšek [-] - L. Fér [-] , M. Houdek [-]

ŽK: 44. M. Kubín .
Hráči zápasu: F. Kaucký .
Místo: Stratov. Počet diváků: 38. Rozhodčí: Tovara Milan - TANGL Ladislav (N), HORVÁT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 21 87:26 53
2 Poříčany B 21 64:32 46
3 TJ Sokol Třebestovice 21 88:36 45
4 Sokol Stratov 21 59:13 45
5 Tatce 21 56:49 36
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 28
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 16
5 Jiří Koula 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 63 57,3% 0
2 Venca Likeš 27 55,1% 0
3 Radek Hruška 23 36,5% 0
4 Miroslav Liška 16 38,1% 0
5 Jaromír Bělunek 12 57,1% 0
Zobrazit celou tabulku