P. Kylar 30. (p.)
P. Kylar 36.
P. Kylar 45. (p.)
J. Krátký 47.
4:1
(3:0)
50. J. Duchoslav (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Milovic porazilo Starou Lysou díky hatrricku Petra Kylara!


Branky


30. P. Kylar (p.) , 36. P. Kylar , 45. P. Kylar (p.) , 47. J. Krátký - 50. J. Duchoslav (p.)
0

 

Fotbalisté milovického béčka doma znovu vyhráli a loni zachraňující se tým vystoupal po šesti kolech až na třetí místo tabulky. Stará Lysá pro něj ale byla snadným soustem a Milovice tak vyhrály 4:1. Starolyský tým se tak i nadále trápí a od prvního kola, kdy porazil béčko Kostelní Lhoty jasně 6:0, čeká na další výhru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milovice daly tři góly za čtvrt hodiny

 

Milovice začaly zápas náporem. Už ve 4. minutě Ondřej Novotný zatáhnul míč do pokutového území, kde našel Jakuba Krátkého. Jeho razantní střela však mířila pouze do brankáře Michala Pecháčka. Stejný hráč byl i u další šance v 18. minutě. Jeho střela orazítkovala břevno a málem se odrazila od Radka Krejčího do brány. Ten však se štěstím dostal míč pod kontrolu a odkopl do autu. Ve 26. minutě se pak Krátký dostal do třetí šance. Po přihrávce Lukáše Féra pálil sice přesně, jeho střelu však vyrazil Pecháček na roh. Až ve 30. minutě se mohly Milovice radovat z gólu. Brankář hostů fauloval Ondřeje Drahoráda, k penaltě se postavil Petr Kylar a chladnokrevně poslal míč do brány. Za šest minut se mohl radovat z druhého gólu. Původně sice centroval na Rudolfa Vojtíška, míč ale skončil v bráně. Na brankové čáře se ho sice ještě snažil vykopnout Radek Krejčí a a zdálo se, že jde o vlastní gól, sudí však branku připsal právě Kylarovi. Marnost hostů pak korunovala ve 45. minutě ruka v pokutovém území a další penalta. K míči se znovu postavil Petr Kylar a zkompletoval hattrick.

 

Hosté snížili jen z penalty

 

Do druhého poločasu pak Milovice vstoupily další brankou. A tentokrát to byl Jakub Krátký, který měl v prvním poločase tři neúspěšné pokusy. Parádně se  totiž položil do centru Lukáše Féra a poslal míč přesně k tyči brány Michala Pecháčka – 4:0. A rozhodčí Salava odpískal ještě jednu penaltu. Tentokrát však ve prospěch hostů, když se mu nelíbil zákrok na Radka Krejčího. Míč si na puntík postavil nejlepší střelec Staré Lysé Jiří Duchoslav a i on byl stejně jako před ním dvakrát Petr Kylar úspěšný. Zápas už se pak spíše dohrával. Domácí měli možná o něco víc příležitostí, ovšem žádná branka už nepadla.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice B
Tomáš Koníček (útočník, Milovice B): „Byl to pro nás celkem snadný zápas. Hosté působili odevzdaným dojmem a příliš si toho nevypracovali. Možná jsme mohli rozhodnout o něco dřív, ale po gólech excelentního Petra Kylara a krásné trefě Kuby Krátkého jsme měli jistotu.“

Stará Lysá
Josef Boubín (kapitán, Stará Lysá): „Milovice měly převahu hlavně v prvním poločase. V tom druhém se to trochu vyrovnalo. Zlomily nás dvě penalty po faulu gólmana a ruce obránce. Když jsme pak na začátku druhé půle zaspali v obraně, bylo rozhodnuto. Možná že jsme zklamaný, ale tak hlavně že jsme ten zápas všichni ve zdraví ustáli.“



Sestavy


AFK Milovice B
M. Houdek [-] - M. Pisařovič [-] , P. Kylar [-] (56. T. Koníček [-] ) , J. Krátký [-] , F. Klička [-] , R. Vojtíšek [-] , O. Drahorád [-] , P. Müller [-] (84. M. Dlouhý [-] ) , O. Novotný [-] , L. Fér [-] , M. Novák [-] (71. D. Mergeš [-] )

Stará Lysá
M. Pecháček [-] - T. Havelka [-] , Z. Krejčí [-] (71. P. Horčic [-] ) , R. Špitálský [-] , R. Krejčí [-] - P. Vrbický [-] , J. Hájek [-] , J. Štumar [-] (75. J. Hutr [-] ) , J. Boubín [-] , J. Duchoslav [-] - J. Vlček [-] (70. P. Veselý [-] ) -

Hráči zápasu: P. Kylar .
Místo: Milovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Salava Václav - PLECITÝ Ivan (N), VLAČIHA Sergej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 20 85:24 52
2 Poříčany B 21 64:32 46
3 Sokol Stratov 21 59:13 45
4 TJ Sokol Třebestovice 20 85:36 42
5 Tatce 20 54:47 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 28
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 16
5 Jiří Koula 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 58 59,8% 0
2 Venca Likeš 24 57,1% 0
3 Radek Hruška 19 38,8% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Milan Fér 10 76,9% 0
Zobrazit celou tabulku