3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenné Zboží v pohodě porazilo Chrást


Branky


0

Fotbalisté Chrástu dostali už druhé kolo za sebou pořádně na frak. Po drtivé domácí porážce, kdy je Všechlapy porazily 6:2, si odvezli náklep z Kamenného Zboží, kde prohráli 0:3. Naopak domácí tým si napravil reputaci z minulého kola, kdy prohrál v Krchlebech drtivě 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka padla až ve 35. minutě

Na první gól si ale diváci v Kamenném Zboží museli dlouho počkat. A postaral se o to domácí Oleh Vynohradov s přispěním brankáře Jana Čermáka ve 35. minutě. Vynohradov zakroutil míč směrem k bráně a gólman si míč plácnul do vlastní brány. Do té doby viděli diváci snad jen šanci Martina Horáčka, který přešel přes dva obránce, a když už se zdálo, že jde míč do brány, vytáhnul Čermák parádní zákrok a nohou míč vyrazil. Do poločasové přestávky už se pak nic zvláštního nestalo.

Leden a Betka jistili výhru domácích

Druhý gól přidali domácí fotbalisté až na začátku druhého poločasu. Jeho autorem byl čtyři minuty po přestávce Martin Leden. Rozhodčí Suchánek ponechal po faulu výhodu pro Kamenné Zboží a Leden přehodil brankáře Čermáka. Hosté měli ojedinělé náznaky šancí, nic vážnějšího si ovšem vytvořit nedokázali. O třetí branku, kterou pečetil skóre na konečných 3:0, se postaral domácí Filip Betka, který překonal Čermáka ranou k tyči z hranice šestnáctky. To běžela teprve 60. minuta a mohlo se zdát, že si Kamenné Zboží připíše ještě vyšší výhru. Dokonce domácí kopali penaltu, ovšem bezúspěšně. Skóre už se do devadesáté minuty neměnilo.



Ohlasy k zápasu


Kamenné Zboží
Josef Skořepa (vedoucí mužstva, Kamenné Zboží):: Bylo to bojovné utkání, ve kterém jsme měli navrch – vyjádřeno procentuálně asi tak 65 na 35. Oni měli jen náznaky a my jsme byli lepším týmem. Navíc jsme ještě nedali penaltu, takže naše výhra mohla být výraznější. Daří se nám, doma vyhráváme, diváci jsou spokojení a my jsme také spokojení.“

Chrást
Miroslav Štětina (2. asistent trenéra, Chrást):: „Naši hráči vstoupili do utkání aktivně a zdálo se, že napraví dojem z předchozího domácího zápasu, který se jim vůbec nepovedl. Bohužel výsledkem dvacetiminutového náporu byla jen neproměněná šance M. Vyšaty a trestný kop L. Křivského, který vyrazil domácí brankář! Poté naši hráči zcela odpadli a domácí bojovností otočili průběh zápasu! První šanci ještě výborně zlikvidoval J. Čermák aby si vzápětí rohový kop domácích neuvěřitelně srazil do branky! Druhý poločas se snad nedá ani hodnotit! Zoufalý výkon většiny našich hráčů, snad až na tři, možná čtyři výjímky! Domácí určitě nemají lepší hráče, ale obětavostí a bojovností jasně předčili naše „hvězdy“ které druhý poločas doslova prospali. S takovýmto výkonem nemáme šanci uspět v žádném zápase! V závěru zápasu ještě J. Čermák zlikvidoval penaltu domácího hráče.“



Sestavy


Kamenné Zboží
D. Semerád [-] - M. Horáček [-] (81. M. Polák [-] ) , F. Betka [-] (75. P. Šonský [-] ) , P. Koudelka [-] , O. Jupa [-] , O. Vynohradov [-] , M. Leden [-] , K. Janiš [-] , V. Tržický [-] , P. Nosek [-] , P. Pata [-]

Chrást
J. Čermák [-] - V. Roudnický [-] , M. Roudnický [-] , M. Morch [-] , M. Musil [-] (75. M. Souček [-] ) - D. Kovařík [-] , M. Vyšata [-] , L. Křivský [-] , M. Svědínek [-] - M. Černý [-] , P. Boháč [-] (67. J. Štětina [-] )

ŽK: 16. M. Leden , 30. V. Tržický , 82. O. Jupa - 14. M. Musil , 59. M. Roudnický .
Hráči zápasu: P. Nosek .
Místo: Kamenné Zboží. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - SKOŘEPA Josef (N), SKÁLA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 20 85:24 52
2 Sokol Stratov 20 59:13 44
3 Poříčany B 20 55:29 43
4 TJ Sokol Třebestovice 19 79:35 39
5 Tatce 20 54:47 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 28
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 16
5 Matěj Pařízek 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 58 59,8% 0
2 Venca Likeš 24 57,1% 0
3 Radek Hruška 19 38,8% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Milan Fér 10 76,9% 0
Zobrazit celou tabulku