Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Všechlap po výhře v Chrástu vede tabulku


0

Takový nástup Všechlap po postupu ze čtvrté třídy čekal asi málokdo. Nováček soutěže po domácí prohře s týmem Dvorů v prvním kole zabral a teď si připsal třetí výhru v řadě. V tabulce má už devět bodů a je díky lepšímu skóre v tabulce první, když druhé Straky mají stejně bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dovolili smazat náskok, ale zase zabrali

Hostující tým začal velmi dobře a už v první minutě museli domácí hasit jeho velkou šanci. Nebylo to ale pro ně dostatečné varování. Pět minut poté se po hezké kombinaci dostal k míči Petr Srcháček a prostřelil brankáře Jana Čermáka. Hosté pak měli ještě pár dobrých šancí a paradoxně se uchytila situace, které vlastně ani nebyla šancí. Radek Rozvoral si na půlce hřiště všiml, že brankář Čermák není na svém místě a tak mu z dálky poslal svůj pozdrav, který překvapivě zapadl do jeho brány. Šlo spíše o nákop, nikoliv nějakou střelu, ale brankář vše podcenil a Všechlapy vedly 2:0. Až tohle možná domácí tým probudilo. Nejprve se z trestného kopu prosadil Ladislav Křivský a za dalších pět minut vyrovnal Pavel Boháč. Do šaten šly s náskokem stejně ale Všechlapy, když se podruhé v zápase prosadil Srcháček. Ten si v šestnáctce zpracoval míč, udělal dvě kličky a levačkou zavěsil přesně k tyči. Aby toho nebylo pro domácí málo, rozehrál Patáčik míč na Hofmana, ten vyslal nabíhajícího Rozvorala a rázem to bylo 4:2 pro hosty.

V klidu si pohlídali náskok

A Všechlapy nepolevily ani ve druhém poločase. V 57. minutě se totiž prosadil Radek Patáčik a v tu chvíli bylo s domácím týmem hodně zle. Zápas už se dohrával prakticky z povinnosti, neboť příliš nehrozilo, že by Chrást dokázal zlikvidovat třígólový náskok Všechlap. Nakonec dali hosté ještě šestý gól opět po kombinaci, kdy šel míč po ose Patáčik, Hofman, Rozvoral a posledně jmenovaný poslal míč pravou nohou na vzdálenější tyč. Všechlapy pak měly ještě před závěrečným hvizdem stoprocentní šanci. Brankář podběhl rohový kop, ovšem hlavička Hofmana minula odkrytou bránu.



Ohlasy k zápasu


Chrást
Miroslav Štětina (2. asistent trenéra, Chrást): „Na tento zápas je potřeba rychle zapomenout! Již v první minutě po kiksu našich hráčů spálil útočník hostů obrovskou šanci. Bohužel naši hráči se nepoučili a den otevřených dveří v naší obraně pokračoval, tentokrát už hosté trestali 0:1. Když hostující hráč nachytal z půlky hřiště J. Čermáka a zvýšil na 2:0, zdálo se být vše ztraceno. Na šance skóre 3:3 a výsledek 0:2! Je neuvěřitelné, co dokáží naši hráči zahodit! Během krátké chvíle naši hráči srovnali na 2:2 a zdálo se, že zápas otočí. Bohužel hosté během chvíle vsítili další dvě branky a znovu odskočili na 2:4. Zoufalý výkon našich hráčů pokračoval i po přestávce kdy už jsme se nedostávali ani do šancí! Výsledkem je drtivá porážka 2:6! Nějak se zapomnělo na udělování „oslíka zápasu“! Tentokrát si ho zaslouží celé mužstvo bez výjimky!“

Všechlapy
Milan Košvanec (asistent trenéra, Všechlapy):: „Přečetli jsme hru soupeře už na začátku zápasu. Snažil se držet míč a nakopávat ho na vysokého útočníka. Jenže nedokázal si z toho vytvořit žádnou šanci, neboť jsme vše dokázali ubránit. Vedli jsme o dva góly, ale povolili soupeři vyrovnat. Naštěstí do přestávky jsme další dva přidali. Ve druhém poločase jsme si hlídali náskok, a když měl soupeř často míč na kopačkách, nedovolili jsme mu dostat se do šance. Zápas se nám povedl, byli jsme neskutečně produktivní a brankář soupeře se míče dotkl většinou jen když ho lovil z brány. Po čtyřech kolech máme devět bodů a jsme spokojení. Už i mlaďasové a nováčkové se naučili pokřik, jak si teď zařveme po každém utkání.“



Sestavy


Chrást
J. Čermák [-] - J. Kopecký [-] , V. Roudnický [-] , M. Roudnický [-] , M. Morch [-] - M. Vyšata [-] , L. Křivský [-] , M. Svědínek [-] (87. M. Musil [-] ) - M. Doubek [-] , P. Boháč [-] (75. J. Štětina [-] ) , M. Černý [-]

Všechlapy
M. Panovec [-] - M. Gajdoš [-] , R. Paštika [-] , P. Moník [-] - V. Veselý [-] (60. R. Prokop [-] ) , R. Rozvoral [-] , P. Srcháček [-] - L. Procházka [-] , T. Hofman [-] - R. Patáčik [-] , P. Hejna [-] (67. M. Košvanec [-] )

ŽK: 53. M. Roudnický , 85. M. Morch - 80. R. Prokop .
Hráči zápasu: R. Rozvoral .
Místo: Chrást. Počet diváků: 35. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - SKÁLA Vladimír (N), PETÁK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 SK Kostelní Lhota 20 85:24 52
2 Poříčany B 21 64:32 46
3 TJ Sokol Třebestovice 21 88:36 45
4 Sokol Stratov 21 59:13 45
5 Tatce 20 54:47 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Roman Fink 28
2 Volodymyr Andriichuk 19
3 Milan Fér 17
4 Pavel Macháček 16
5 Jiří Koula 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 58 59,8% 0
2 Venca Likeš 24 57,1% 0
3 Radek Hruška 19 38,8% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Milan Fér 10 76,9% 0
Zobrazit celou tabulku