Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvory doma dostaly od Kounic šest gólů!


Branky


60. A. Soukal , 70. A. Soukal - 8. J. Strejc , 29. M. Trnka , 44. R. Bylina , 58. M. Valenta , 87. M. Valenta , 89. A. Verner
0

Po výhře 2:1 nad celkem Všechlap v prvním kole se fotbalisté ze Dvorů stále trápí. Prohráli už třetí zápas za sebou. Tentokrát dostali doma pořádný výprask od Kounic. K dobru jim však může být fakt, že jde o jednoho z favoritů soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím chyběl brankář

Dvorům znovu chyběl brankář, a tak se do brány musel postavit hráč z pole, resp. hrající trenér Aleš Břetenář. A ten už v osmé minutě lovil poprvé míč z brány, když pokořil Jan Strejc. Celkově bylo v prvním poločase na hřišti jen jedno mužstvo. Dvory se po hřišti spíše ploužily bez zájmu a Kounice zcela ovládly hru. Výsledkem byla druhá branka ve 29. minutě, o kterou se postaral Martin Trnka. Aby toho nebylo málo, tak se hosté prosadili těsně před odchodem do kabin potřetí. Tentokrát přesně zamířil Roman Bylina.

Dvory ještě kousaly

Ve druhém poločase Dvory trochu zabraly. Sice nejprve inkasovaly z kopačky Marka Valenty, ale pak se jim povedlo snížit na rozdíl dvou branek. Nejprve se prosadil v 60. minutě Adam Soukal a stejný hráč pokořil Michala Liebelta ještě za dalších deset minut. A Kounicím mohlo být ještě hůře. Soukal měl našlápnuto k hattricku. V pokutovém území se prokličkoval mezi dvěma obránci a jen těsně netrefil bránu. Při další šanci pak Dvory ještě nastřelily tyč Liebeltovy brány. Nakonec se ale přece jen Kounice mohly uklidnit, když se tři minuty před koncem prosadil znovu Marek Valenta a zvýšil skóre na 5:2. Definitivně pak domácí tým dorazil šestým gólem v 89. minutě Adam Verner.



Ohlasy k zápasu


Dvory
Aleš Břetenář (trenér, Dvory): „První poločas byl děs a hrůza. Chodili jsme po hřišti a podle toho vypadal i výsledek 3:0 v poločase. Ve druhé půlce se to zlepšilo a na dvacet minut jsme začali hrát fotbal a snížili jsme na 2:4 a měli jsme ještě další dvě slibné šance. Jenže naráželi jsme i na vynikajícího brankáře hostů. Nakonec se jim podařilo nás dorazit dalšími góly.“

Kounice
Kounice: HLEDÁME INFORMÁTORA Z TOHOTO TÝMU! TEN PůVODNÍ BOHUŽEL NESPOLUPRACUJE. JSTE HRÁČ, FUNKCIONÁŘ NEBO OBJEKTIVNÍ FANOUŠEK KOUNIC? OZVĚTE SE NÁM! RÁDI BYCHOM PŘINESLI ZPRAVODAJSTVÍ I Z TOHOTO TÝMU!



Sestavy



Kounice
M. Liebelt [-] - T. Liebelt [-] , J. Vorlíček [-] , P. Šoufek [-] , P. Sochor [-] , R. Budský [-] (55. M. Valenta [-] ) , R. Bylina [-] , A. Verner [-] , M. Trnka [-] (55. J. Kubásek [-] ) , J. Dobiáš [-] (74. M. Čech [-] ) , J. Strejc [-]

ŽK: 58. A. Soukal - 17. P. Sochor , 60. J. Strejc , 80. M. Čech .
Hráči zápasu: M. Valenta .
Místo: Dvory. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - VALÍČEK Josef (N), HOUSKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.