Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semické béčko po sestupu jasně vyhrálo


0

Domácí tým hrál ještě v loňské sezóně okresní přebor. Jenže za 26 zápasů dokázal posbírat pouhých šestnáct bodů a jelikož z I.B třídy spadly Milovice, muselo béčko Semic jako druhý nejhorší tým soutěž opustit. Naopak Chrástu se loni dařilo. Ve třetí třídě skupině A, nasbíral 42 bodů a skončil na pátém místě tabulky. Zdobila ho především dobrá obrana. Vždyť v šestadvaceti zápasech inkasoval pouhých 38 gólů, což bylo úplně nejméně ze všech týmů v soutěži. Jenže co ho zdobilo loni, tak nevyšlo hned v prvním utkání v nové sezoně. V Semicích totiž inkasoval čtyři branky a sám dokázal vstřelit jen jednu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havránek spaloval šance

Domácí tým zaskočil soupeře dvěma góly v rozmezí dvou minut. Ve 25. minutě kopaly Semice rohový kop a Štěpán Jareš hlavičkoval ještě s pomocí dvou tečí míč za záda brankáře Jana Čermáka. Než se z toho hosté dokázali vzpamatovat, lovil Čermák míč ze své brány podruhé. Ve 26. Minutě mu do brány opět zapadla tečovaná střela. Tentokrát byl autorem gólu Petr Rychtařík. Semice si dokázaly vytvořit ještě další řadu šancí. Zvláště Jaroslav Havránek exceloval v zahazování šancí. Diváci napočítali asi pět nepovedených pokusů ke vstřelení gólu. To jeho spoluhráč Rychtařík byl úspěšnější a ve 35. Minutě přidal třetí branku domácího týmu.

Chrást dal čestný gól

Druhý poločas už nenabídnul příliš zajímavých akcí. Semice si v poklidu kráčeli ke třem bodům a jejich počínání potvrdil Rychtařík svým třetím gólem, kterým zvyšoval 65. minutě na 4:0. A nakonec se branky dočkali i hosté. V 81. minutě vstřelil alespoň čestnou branku Pavel Boháč. Na jasné výhře semického béčka se tím ale prakticky nic neměnilo.



Ohlasy k zápasu


AFK Sokol Semice B
Jaroslav Havránek (útočník, Semice B):: „V utkání jsme jasně poznali, že je tohle o třídu níže. Měli jsme dost času na kombinaci a prostě na všechno bylo o něco více času. Byli jsme na tom technicky lépe, než náš soupeř. Ten sice měl také nějaké šance, ale prosadil se až v závěru utkání. Myslím, že jsme vyhráli naprosto po zásluze. Navíc ještě v prvním poločase jsem mohl přidat několik gólů já. Bohužel brankář hostů mi všechno vychytal. Asi dvakrát jsem šel na jeho bránu úplně sám.“

Chrást
Miroslav Štětina (2. asistent trenéra, Chrást):: "Domácí, kteří spadli z okresního přeboru, byli pro naše oslabené mužstvo příliš silným soupeřem! Bez jediného přípravného zápasu a s minimální účastí na pár trénincích se hrát nedá! Naši hráči stačili se soupeřem držet jakž tak krok 25 minut a to jen díky výborným zásahům J. Čermáka v brance! Poté během 10 minut inkasovali tři branky a bylo po zápase. Druhý poločas zahazovali domácí šance ale naštěstí i zásluhou J. Čermáka vstřelili již jen jednu branku. V závěru snížil P. Boháč a tak se zrodila velmi přijatelná porážka 4:1. Jediným pozitivem byl nadějný výkon M. Svědínka, který se vrátil z hostování. S takovou fyzickou kondicí a přístupem některých hráčů to bude mít naše mužstvo velmi těžké!"



Sestavy


AFK Sokol Semice B
P. Macháček [-] , M. Bubeník [-] - D. Houška [-] , Š. Jareš [-] (57. M. Novák [-] ) , P. Rychtařík [-] (69. Z. Vorlíček [-] ) , T. Langer [-] (74. V. Semrád [-] ) , J. Havránek [-] (46. M. Ježek [-] ) , P. Langer [-] , T. Karel [-] , L. Jelínek [-] , V. Houška [-]

Chrást
J. Čermák [-] - M. Morch [-] , M. Roudnický [-] , M. Musil [-] - M. Svědínek [-] , V. Roudnický [-] , L. Křivský [-] , M. Vyšata [-] (80. M. Souček [-] ) - J. Štětina [-] , P. Boháč [-] , M. Černý [-]

ŽK: 18. V. Houška .
Hráči zápasu: P. Rychtařík .
Místo: SK AFK Sokol Semice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Karlík Milan - MÜLLER Pavel (N), SKÁLA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.