1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhodu silného větru využily ve svůj prospěch Straky B


Branky


0

Straky B navázaly na skvělou formu z posledních zápasů a dokázaly zvítězit v posledním podzimním kole na hřišti Vestce 3:1. Pro domácí to byla jedenáctá prohra a přezimují na předposledním místě tabulky. Straky B naopak se usídlily na 6. místě. Soutěž je však velice vyrovnaná, to dokládá i to, že ztrácí na první tým tabulky Mcely pouze 6 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl pro domácí

Utkání bylo ovlivněno silným větrem. V prvním poločase "po větru" hráli domácí a dokázali dané výhody využít hned ze začátku. V 8. minutě dostal přihrávku za obranu domácí David Kadlec a poslal svůj tým do vedení. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, i když domácí si vypracovali další šance, ale pozorná obrana hostí si s jejich pokusy poradila. 

Hosté dokázali otočit i za pomoci silného větru

Ve druhém poločasu hosté uzpůsobili strategii výhody větru ve svůj prospěch. Dokázali domácí zatlačit, ale brankově se nedokázali prosadit. Hostům se podařilo zaslouženě vyrovnat až v 65. minutě, kdy se střelou z hranice vápna i za pomoci větru prosadil Martin Bláha. Podobný scénář se opakoval znovu o 12 minut později, kdy se tentokrát prosadil poprvé v utkání Martin Šrůt a poslal hosty do vedení. Do konce zápasu hosté přidali ještě jednu branku, kdy se před koncem utkání prosadil podruhé v zápase Martin Šrůt, který dostal ideální pas za obranu, obešel brankáře a pohodlně zakončil. Hosté si připsali výhru 3:1



Ohlasy k zápasu


Vestec
Ivo Ryšavý (brankář): Nemyslím si, že jsme odehráli špatný zápas. I když ten byl hodně ovlivněný silným větrem. Zejména v první půli se nám dařilo obsazovat hráče a dostávat se ke spoustě slibných náznaků. Bohužel se nám povedlo využít výhodu jen jednou. Ve druhém poločase jsme to snažili ubránit, bohužel jsme soupeře dvakrát pustili ke střele z nějakých dvaceti metrů a já se změnil v diváka. Ale potom co odpadlo zklamání z porážky tak si myslím, že se za výkon nemusíme stydět. Hrát takhle častěji, měli bychom bodů víc. A chtěl bych poděkovat naším fanouškům, kteří i přes velmi nepříjemné počasí přišli v solidním počtu.

TJ Straky B
Jaromír Soukal (trenér): Utkání bylo hodně ovlivněno silným větrem, v první půli jsme hráli proti větru a soupeř toho využil, ve druhém poločase jsme hráli po větru a dokázali jsme vstřelit tři branky a zaslouženě vyhrát.



Sestavy


Vestec
I. Ryšavý [-] - J. Antoš [-] , M. Bobek [-] , J. Vošický [-] , T. Líbal [-] (60. Z. Němec [-] ) , J. Jeník [-] , J. Matouš [-] , M. Šimůnek [-] (74. F. Kůrka [-] ) , L. Barták [-] (35. Š. Novák [-] ) , D. Kadlec [-] (85. M. Málek [-] ) , J. Jeník [-] (74. P. Sedláček [-] )

TJ Straky B
L. Digaňa [-] - J. Novák [-] (50. T. Mašek [-] ) , M. Türoczy [-] , L. Sluka [-] , P. Janák [-] , M. Bláha [-] , J. Řehoř [-] , M. Šrůt [-] , J. Vítek [-] , L. Macoun [-] , R. Pečenka [-]

Hráči zápasu: M. Šrůt .
Místo: Vestec. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - ANTOŠ Ondřej (N), SOUKAL Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.