Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 10:15

13.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Běrunice se rozloučily s podzimem domácí výhrou nad týmem Netřebic


Branky


0

Za opravdu nepříznivého počasí si domácí připsali pohodlnou výhru nad Netřebicema 6:0. Díky této výhře přezimují na 7. místě tabulky. Netřebice ani v posledním zápase podzimu nedokázaly bodovat a tak zakončí polovinu sezóny na nelichotivém posledním místě s nulovým bodovým ziskem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čerstvý padesátník Tomáš Brzák se prosadil hned dvakrát

Hosté nastupovali k utkání se snahou získat první body v letošní sezóně. Jejich ambice však dokázal zmrazit již v 3. minutě domácí kanonýr Luboš Janouch, když poslal domácí do vedení. Hosté se však snažili o vyrovnání, ale do gólových příležitostí se moc nedostávali. Naopak na domácí straně se dokázal prosadit čerstvý padesátník Tomáš Brzák, který si k narozeninám daroval hned dvě branky. Tu první vstřelil v 17. minutě a druhou si schoval o 8 minut později. Hosté pořád bojovali, nejlepší hráčem Netřebic byl hráč číslo 9, Petr Kubáň, který bránil, rozehrával, snažil se o samostatné průniky, ale ve své snaze byl osamocen, a tak domácí dokázali tyto náznaky v počátku zastavit. 

Domácí vstřelili ještě tři branky

Do druhé poločasu domácí s vidinou tříbrankového vedení vstoupili vlažně, jejich tempo již nebylo takové jako v prvním poločase. Hosté však pokračovali ve výkonu z prvního poločasu. Jejich chyby domácí trestali. V 56. minutě se prosadil podruhé v zápase Luboš Janouch, pro kterého to byla již 16. branka v sezóně. Poté oba dva týmy bojovaly na hřišti spíše s počasím, jelikož neustále pršelo, což ovlivňovalo předvedenou hru obou táborů. Domácí pak dokázali ještě vstřelit do konce zápasu dvě branky, když se prosadil v 83. minutě Radek Černý, a v poslední minutě pečetil výhru domácích Tomáš Fiala



Ohlasy k zápasu


Běrunice B
Miroslav Fiferna (vedoucí mužstva): Utkání bylo hráno za hodně nepříznivého počasí, celý zápas pršelo. Do poločasu jsme se ujali vedení a ve druhém jsme poté přidali ještě tři branky a zaslouženě zvítězili. Rád bych pochválil Tomáše Brzáka za jeho bojovnost a herní přehled.

Netřebice
Martin Melišík (obránce): Prohráli jsme zaslouženě, soupeř byl fotbalovější, využíval našich chyb, aby nás rychle přečíslil a dokázal vše trestat brankami.



Sestavy


Běrunice B
K. Chrastný [-] - T. Brzák [-] , M. Lehký [-] - P. Rohlíček [-] , P. Štěpán [-] , L. Fiferna [-] , R. Dvořáček [-] (65. R. Černý [-] ) , P. Zahora [-] - T. Fiala [-] , L. Janouch [-] - M. Čížek [-]

Netřebice
V. Volráb [-] - V. Turek [-] , V. Melišík [-] , M. Melišík [-] - P. Kubáň [-] , O. Šandera [-] - T. Preisler [-] , J. Vonička [-] - J. Pipek [-] , P. Peřina [-]

Hráči zápasu: L. Janouch .
Místo: Běrunice. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Kubera Milan - ČERNÝ Marek (N), JANOUCH Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.