2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chleby dokázaly zvítězit v Záhornicích


Branky


0

V zápase došlo ke dvěma obratům skóre, hosté vedli po poločase, domácí dokázali otočit, ale nakonec se přeci jen radovali hosté z těsné výhry 3:2. Výhrou si Chleby upevnily 11. místo v tabulce a bodově se alespoň přiblížily ostatním týmům. Naopak Záhornice zakončí podzim na 12. místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chleby vyhrály první poločas

Utkání se hrálo za chladného podzimního počasí, což ovlivnilo výkon všech na hřišti. Domácím patřil úvod utkání, kdy se snažili vstřelit vedoucí branku, ale s jejich pokusy si obrana hostí dokázala poradit. Hosté přidali na aktivitě a utkání se vyrovnalo, bojovalo se spíše ve středu hřiště a oběma týmům se nedařila finální přihrávka. V 35. minutě hosté zahrávali standardní situaci a po chybě domácí obrany se dostal k zakončení Jenčík, ale jeho hlavičku zády k brance dokázal brankář vyrazit s vypětím sil na rohový kop. Před koncem poločasu si hosté vypracovali další standardní situaci, z poloviny hřiště rozehrával Kučera, centroval do vápna, míč propadl až k volnému Petru Horákovi, který poslal míč do sítě - 1:0 pro hosty. Hosté díky této brance do šatny odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením.

Utkání bylo přerušeno, hosté dokázali otočit.

Druhý poločas začal náporem domácího týmu, Záhornice zvýšily nasazení a začaly vyhrávat osobní souboje. Díky tomu si vypracovali převahu a podařilo se jim vyrovnat v 55. minutě. Z první šance hosté nastřelili břevno a po odrazu se k míči dostal Michael Kloz a neměl problém zavěsit - 1:1. Následně se o slovo přihlásilo počasí a začalo vydatně pršet. Déšt poté byl vystřídán krupobitím, ale v utkání se stále pokračovalo, ač oba dva týmy se dožadovaly přerušení. Přišla 73. minuta a domácí se dostali do vedení, když střídající hráč Jan Šmejkal krásnou střelou před vápnem nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:1. Následně rozhodčí přerušil utkání kvůli počasí na sedm minut. Paradoxně tato pauza pomohla hostům, kteří vstoupili do zbytku utkání s vyšším nasazením. V 82. minutě získal na půlce balón Jenčík a prošel středem přes dva hráče, ale stoper domácích dokázal odehrát na rohový kop. Ten rozehrál Krumpolec, míč proletěl malým vápnem až Janu Jenčíkovi, který dokázal již pohodlně zakončit a zavelel tak k obratu v utkání - 2:2. O tři minuty později již hosté dokonali obrat, domácí brankář  na kraji vápna odkopával míč a poté uklouznul. Míč se mezi tím dostal před půlkou k Davidu Sandholzovi, který si ho zpracoval a poslal míč i za pomoci kluzkého terénu ideálně do prázdné brány k tyči. Brankář domácích se snažil marně míč zachytit. Hosté poté měli ještě několik šancí na zvýšení daného výsledku, ale již domácího brankáře nedokázali překonat, a tak si Chleby odvezly tři body ze hřiště Záhornic. 



Ohlasy k zápasu


Záhornice
Dominik Douša (záložník): První poločas jsme byli trochu lepší, bylo to hodně bojovné utkání. Ve druhém poločase jsme vstřelili dvě branky, ale počasí se zhoršilo a na kvalitě hry se to podepsalo. Dostali jsme poté dva smolné góly a bohužel jsme prohráli.

Chleby
Luboš Černý (trenér): Bylo to velmi bojovné utkání na těžkém terénu, které jsme nakonec se štěstím dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


Záhornice
P. Šmejkal [-] - P. Kodera [-] , T. Knobloch [-] (46. J. Šmejkal [-] ) , P. Jelínek [-] , M. Kloz [-] , M. Rais [-] , M. Vejs [-] , D. Douša [-] , P. Lízner [-] , P. Hak [-] , V. Fuchs [-]

Chleby
P. Kyrpal [-] - V. Zajíček [-] (80. R. Ulmann [-] ) , P. Ullmann [-] , D. Sandholz [-] , P. Horák [-] , P. Kučera [-] , P. Krumpolec [-] , J. Jenčík [-] , L. Černý [-] (80. P. Hůlka [-] ) , J. Kolbaský [-] (75. M. Matanovič [-] ) , P. Hájek [-]

ŽK: 32. D. Douša .
Hráči zápasu: J. Jenčík .
Místo: Záhornice. Počet diváků: 19. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - NOVÁK Miroslav (N), HŮLKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.