2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vrbice porazila doma Chleby bez inkasované branky


Branky


0

Vrbice doma potvrdila vizitku nejlepší obrany soutěže a porazila doma Chleby s přehledem 2:0. Díky této výhře se již posunula na třetí místo tabulky. Naopak Chleby zaznamenaly již sedmou prohru v sezóně a patří jim 11. místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Obě mužstva nastupovala k utkání za krásného slunečného počasí. Domácí si udržovali herní převahu, ale nedařilo se jim v koncovce. Když už se dostali k zakončení, tak fantastickými zákroky držel hosty brankář Pavel Kyrpal. Hosté se snažili o rychlé protiútoky, ale se všemi si pozorná obrana domácích dokázala poradit. Ve zbytku prvního poločasu si domácí opět vypracovali řadu skvělých šancí, ale jejich koncovka byla žalostná, a tak do kabin odcházela obě dvě mužstva za bezbrankového stavu. 

Domácí se trápili v koncovce, nakonec však potvrdili roli favorita

Druhý poločas byl opět ve znamení silného tlaku domácích, kteří se hnali za vstřelením první branky utkání. Jejich tlak byl místy až drtivý, ale hostující obrana statečně odolávala. Hostům se nedařilo udržet míč na svých kopačkách po delší dobu. Domácí dokázali skvěle napadat a vyhrávali osobní souboje. V 61. minutě se konečně domácí dočkali. Po rychlé kombinanční akci a následném centru do vápna se hlavou prosadil útočník Petr Herčík - 1:0 pro domácí. Hosté dokázali zahrozit o deset minut později, ale byla to jejich jediná největší šance v celém zápasu. Po snad jediné chybě domácí obrany se dostal balon k hostujícímu útočníkovi Janu Jenčíkovi, proti kterému skvěle vyběhl domácí brankář Ondřej Vykouk a dokázal jeho střelu tělem vyrazit. Míč se odrazil na velké vápno, kde mohl ideálně zakončit do skoro prázdné branky Václav Zajíček, ale jeho střela bohužel postrádala razanci i správné umístění. V 75. minutě poslal hosty do deseti Jakub Konfršt, když se nechal zbytečně za nesportovní chování po druhé žluté kartě vyloučit. Domácí poté rozehráli celý kolotoč šancí, ale nedokázali se opět prosadit, jelikož své šance trestuhodně zahazovali. Klid do domácího tábora vnesl až tři minuty před koncem obránce Michal Stryja. Po krásné individuální akci, kdy převzal na půlce balon a poté si narazil se spoluhráčem, vystřelil z velkého vápna přímo nechytatelně do pravého horního rohu - 2:0 pro domácí. Ve zbytku utkání se již skóre neměnilo a Vrbice si tak připsala pohodlné vítězství 2:0.  



Ohlasy k zápasu


Vrbice
Roman Pelc (trenér): Po oba poločasy jsme byli lepší. Jak už se u nás stalo tradicí, tak jsme opět neproměňovali jasné šance. V poločase jsme si řekli, že je potřeba se kousnout a náš dobrý výkon podpořit brankami. Povedlo se nám to. Snad potvrdíme formu i v posledním zápase s Rožďalovicemi a nebude pro nás takový problém proměňovat tutovky.

Chleby
Luboš Černý (trenér): Přijeli jsme do Vrbice v silně kombinované sestavě pouze ve 12 hráčích. Domácí byli jasně lepší celý zápas a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Vrbice
O. Vykouk [-] - M. Pelc [-] , O. Machek [-] , M. Stryja [-] , J. Novák [-] - D. Suchochleb [-] , T. Midloch [-] , M. Jiránek [-] (10. J. Sýkora [-] ) - P. Herčík [-] , J. Hejcman [-] (80. V. Adamec [-] ) , R. Havlík [-] -

Chleby
P. Kyrpal [-] - V. Zajíček [-] (70. M. Matanovič [-] ) , J. Konfršt [-] , R. Ullmann [-] , J. Kolbaský [-] , P. Kučera [-] , P. Krumpolec [-] , J. Jenčík [-] , P. Hůlka [-] , L. Černý [-] , P. Hájek [-]

ŽK: 30. D. Suchochleb , 57. M. Stryja - 30. J. Konfršt , 35. J. Kolbaský , 48. P. Kučera . ČK: 75. J. Konfršt .
Místo: Vrbice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - ZELINKA Miloš (N), HŮLKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.