1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrtá výhra v řadě pro tým Běrunic se zrodila na hřišti Strak


Branky


0

Běrunice B potvrdily skvělou formu z posledních zápasů a dokázali si odvést tři body ze Strak za těsnou výhru 2:1. Straky B se tak prohrou neposunuly výše tabulkou, ale zůstaly na 6. místě. Hostům, kteří zaznamenali čtvrtou výhru v řadě, patří v tabulce 8. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nabídl pouze dvě rychlé branky

Hosté měli parádní vstup do utkání, běžela teprve 2. minuta, když do samostatného úniku se dostal Luboš Janouch, a tento kanonýr se již nemýlil a připsal si svou 14. trefu v sezóně. Domácí však dokázali o dvě minuty později odpovědět. Záložník Jan Řehoř vystřelil a jeho pokus tečoval do vlastní sítě obránce hostí Tomáš Brzák - 1:1. Poté byli domácí iniciativnější, vypracovali si řadu příležitostí ke vstřelení branky, ale hostující brankář Pavel Šafařík byl proti a se všemi pokusy si úspěšně, někdy i se štěstím poradil. Ještě do konce prvního poločasu mohl poslat opět do vedení hosty Luboš Janouch, ale po samostatném úniku mířila jeho rána do břevna, a tak poločas skončil remízou 1:1. 

Kdo dá góla, vyhrál.

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Domácí byli lepší, ale v zakončení se jim nedařilo. Utkání směřovalo k tomu, že jaké mužstvo vstřelí druhou branku, vyhraje. A to se skutečně naplnilo, šťastnější byli hosté. V 75. minutě se prosadil střídající hráč Ondřej Vaňura a hosté se dostali do vedení. Ve zbytku zápasu se již domácí nedokázali prosadit, stejně tak si počínali hosté, kteří zahodili dvě vyložené šance, a tak utkání skončilo vítězstvím hostujících Běrunic B 2:1



Ohlasy k zápasu


TJ Straky B
Marian Türoczy (asistent trenéra): V utkání jsme nedokázali proměnit řadu svých šancí, naopak soupeř je využil a díky tomu vyhrál. Po remízovém prvním poločase to bylo utkání "kdo dá góla, vyhrál", bohužel jsme to nebyli my, kdo vstřelil tu rozhodující branku.

Běrunice B
Miroslav Fiferna (vedoucí mužstva): Hrálo se velmi vyrovnané utkání, domácí si vypracovali řadu šancí, ale buď smůlu v koncovce, nebo je skvěle vychytal náš brankář Šafařík, který byl naším nejlepším hráčem. Jsem moc rád, že jsme vyhráli a dokázali jsme si odvést tři body z horké půdy Strak.



Sestavy


TJ Straky B
L. Digaňa [-] - J. Jeremiáš [-] , M. Váša [-] (78. M. Dvořák [-] ) , P. Janák [-] , T. Mašek [-] , J. Řehoř [-] , M. Šrůt [-] , M. Pýcha [-] , J. Vítek [-] , L. Macoun [-] , R. Pečenka [-]

Běrunice B
P. Šafařík [-] - T. Brzák [-] , L. Hála [-] - P. Fiferna [-] (3. O. Vaňura [-] ) , L. Fiferna [-] , R. Dvořáček [-] , P. Zahora [-] - T. Fiala [-] (55. R. Černý [-] ) , L. Janouch [-] - M. Lehký [-] , P. Štěpán [-] (55. S. Beysimov Bakiev [-] )

Hráči zápasu: P. Šafařík .
Místo: TJ Straky. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Kubera Milan - JEREMIÁŠ Kamil (N), OUZKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.