Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:15

11.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Běrunice pohostily Vestec gólovou nadílkou


Branky


8. T. Brzák , 22. L. Janouch , 52. L. Janouch , 66. O. Vaňura , 77. L. Janouch , 81. J. Janouch - 30. M. Mašinda (vl.)
0

Domácí nedali hostujícímu Vestci žádnou šanci a připsali si zaslouženě tři body. Tým Běrunic B zaznamenal již třetí výhru v řadě a upevnil si 8. místo v tabulce. Hosté naopak zaznamenali devátou prohru v sezóně a patří jim předposlední příčka v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka pro domácí

Domácí se s chutí pustili do svého soupeře, již v 8. minutě se trefil Tomáš Brzák - 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, ale obrana domácích byla pevná. Naopak opět úřadovali domácí, kteří přidali druhou branku utkání. Ve 22. minutě se trefil poprvé v utkání Luboš Janouch - 2:0. Hostům paradoxně ke snížení pomohl domácí obránce Marek Mašinda, který si v 30. minutě vstřelil vlastní branku. Do poločasu se již skóre neměnilo, domácí odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením, i když první poločas byl vyrovnaný. 

Běrunice začaly nadělovat

Domácí nastoupili do druhého poločasu s větší vervou a vytvořili si tlak. Výsledkem byla další branka do sítě Vestce, v 52. minutě se druhou brankou v utkání blýskl Luboš Janouch - 3:1. Vestci se nedařilo držet míč na svých kopačkách a domácí dominovali. V 66. minutě se trefil domácí záložník Ondřej Vaňura a navýšil již skóre na 4:1. O pár minut později se prosadil opět Luboš Janouch a mohl tak slavit svůj hattrick - 5:1. Do konce zápasu padla ještě jedna branka, v 81. minutě se prosadil domácí Jaroslav Janouch a uzavřel tak gólovou nadílku na konečných 6:1



Ohlasy k zápasu


Běrunice B
Miroslav Fiferna (vedoucí mužstva):: První poločas byl vcelku vyrovnaný, ve druhém jsme začali soupeře přehrávat a zaslouženě jsme vyhráli. Rád bych poděkoval celému týmu za kvalitní výkon a gratuluji Luboši Janouchovi ke vstřelení hattricku.

Vestec
Ryšavý Ivo (brankář):: Co dodat, prostě to z naší strany byla tragédie. Všude jsme byli pozdě a mohlo to skončit klidně i desítkou.



Sestavy


Běrunice B
M. Janouch [-] - T. Brzák [-] (46. L. Hála [-] ) - - L. Janouch [-] - P. Rohlíček [-] , O. Vaňura [-] , R. Dvořáček [-] , J. Janouch [-] , M. Mašinda [-] , P. Zahora [-] , P. Štěpán [-] , T. Fiala [-]

Vestec
I. Ryšavý [-] - J. Antoš [-] (60. P. Sedláček [-] ) , M. Bobek [-] , T. Líbal [-] (29. F. Kůrka [-] ) , L. Barták [-] , J. Jeník [-] , J. Matouš [-] , M. Šimůnek [-] , Z. Němec [-] , D. Kadlec [-] (70. Š. Novák [-] ) , J. Jeník [-] (58. J. Bureš [-] )

Místo: Běrunice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Čepek Josef - ČERNÝ Radek (N), ANTOŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.