Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chleby ukončily své trápení a překvapily favorita na jeho hřišti


Branky


0

Další překvapení kola se událo v Žitovlicích, kde domácí nestačili na hosty ze Chleb a prohráli jednoznačně 2:6. Do utkání nastupovala obě mužstva s rozdílnou formou - Žitovlice držely vítěznou formu, naopak Chleby držely sérii proher. Paradoxně právě proti týmu, kterému se daří,  svou sérii prolomili a vyhráli. Žitovlice se díky nečekané prohře sice udržely na třetím místě, ale dotáhly se na ně týmy Křince, Dlouhopolska a Vrbice. Naopak Chleby zaznamenaly první výhru venku a také si připsaly šest vstřelených branek ( nejvíc poprvé od začátku sezóny), v tabulce jim patří 10. místo za Košíkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice již v prvním poločase

Domácí nastupovali k utkání oslabeni o čtyři hráče ze základu, což se začalo projevovat již od začátku utkání. Hostům patřil jednoznačně první poločas. Běžela teprve druhá minuta, když do první šance zápasu se dostal hostující útočník Jenčík, ale domácí golman jeho střelu vyrazil. Po následném nedůrazném odkopu se dostal míč k hostujícímu Patriku Krumpolcovi, který krásnou střelou z 20-ti metrů přímo do šibenice nedal domácímu golmanovi šanci - 0:1. Domácí se však dokázali z této branky oklepat, když se o šest minut později trefil hlavou po standardní situaci Petr Buka - 1:1. Vypadalo to, že domácí začnou naplňovat roli favorita a převezmou otěže zápasu. Ale to se nestalo, naopak hosté hned z další šance opět vedli. Hostující Krištof Šatný dostal ideální přihrávku, obešel golmana a do prázdné branky skóroval - 2:1 pro Chleby. Ve 20. minutě již to bylo o dvě branky - Petr Horák dostal ideální přihrávku a postupoval sám na golmana a své sólo chladnokrevně zakončil - 3:1. Domácí se snažili s nepříznivým skóre něco udělat, ale dopláceli buď na špatné přihrávky, nebo si s nimi skvěle poradila hostující obrana. Hosté pokračovali dále v útočném pojetí, hostující Jenčík donutil napadáním domácího obránce k chybě, vzal mu míč a postupoval z těžkého úhlu na golmana. Místo střely však zvolil skvělou přihrávku na Krištofa Šatného, který již neměl problém do prázdné branky usměrnit míč - 1:4. Běžela 32. minuta. O pět minut později mohl vstřelit pátý gól hostů Zajíček, ale sám před bránou poslal svou střelu vedle. Domácím se také již nepovedlo snížit, a tak poločas skončil překvapivě 4:1 pro hosty.

Domácí se snažili, ale hosté trestali z brejků

Ve druhém poločase domácí vystřídali, nastoupil Vít Holer, který hru domácích oživil. Domácí se tlačili do útoku, ale nedařilo se jim prosadit, hosté naopak hrozili z brejků. V 75. minutě zaznamenal branku naděje Martin Dohnal, který se nejlépe zorientoval ve vápně a poslal míč nechytatelně do brány - 2:4. Hosté však dokázali odpovědět, dokázali využít jeden ze svých brejků. K míči se dostal hostující Jenčík, který skvělou přihrávkou vybídl ke skórování Krištofa Šatného. Hostující záložník nezaváhal a chladnokrevně zakončil, navíc si zaznamenal již třetí branku v utkání - 5:2 pro Chleby. O čtyři minuty později hosté opět udeřili, Krumpolec skvělou přihrávkou vyslal z půlky do brejku Jana Jenčíka, který před vápnem se kličkou zbavil obránce, a poté chladnokrevně přeloboval domácího golmana - 6:2 pro hosty. Do konce zápasu se poté již skóre nezměnilo, a tak Chleby si připsaly senzační vítězství na půdě Žitovlic.



Ohlasy k zápasu


Žitovlice
Martin Kříž (obránce): "Do utkání jsme nastupovali oslabeni o pár hráčů ze základu, což se projevilo, že jsme si nedokázali lépe přihrát. Zmrazila nás také první branka soupeře, kdy to záložník trefil parádně do šibenice. Když jsme vyrovnali, tak jsme věřili v obrat, ale již po prvním poločase bylo skoro rozhodnuto, když jsme si nepohlídali ofside systém, a hosté nám utekli. Snažili jsme se to střídáním oživit, ale dokázali jsme vstřelit pouze jednu branku, navíc soupeř nás opět trestal. Gratuluji hostům k vítězství."

Chleby
Luboš Černý (trenér): "Za mě je to super výsledek, v prvním poločase nám tam spadlo snad všechno, do čeho jsme kopli. Ve druhém poločase jsme si to již pohlídali a přidali další branky. Celý tým bojoval a jsem moc šťastný, že jsme vyhráli, a vezeme si tři body z venku. "



Sestavy


Žitovlice
J. Poděbradský [-] - V. Gestřánek [-] , R. Malý [-] , M. Škoda [-] , M. Kříž [-] - J. Poděbradský [-] , P. Buka [-] (46. V. Holer [-] ) , P. Škoda [-] , M. Dohnal [-] - M. Břichnáč [-] , M. Břichnáč [-] -

Chleby
P. Kyrpal [-] - V. Zajíček [-] (75. M. Matanovič [-] ) , R. Ullmann [-] , J. Janata [-] , P. Horák [-] , P. Kučera [-] , P. Krumpolec [-] , J. Jenčík [-] , P. Hůlka [-] , K. Šatný [-] , P. Hájek [-]

Hráči zápasu: K. Šatný .
Místo: Žitovlice. Počet diváků: 13. Rozhodčí: Tovara Milan - NOVÁK Jaroslav (N), HŮLKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.