1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Běrunice přivezly tři body z Hrubého Jeseníka


Branky


3. T. Rais - 8. M. Lehký (p.) , 50. T. Brzák , 70. L. Janouch , 89. T. Fiala
0

Hrubý Jeseník B přivítal na svém hřišti tým Běrunice B a chtěl odčinit porážku ze Mcel a vrátit se zpět na vítěznou šnůru, avšak proti byl tým Běrunic, který vyhrál 4:1. Běrunice B si tak připsaly svou druhou výhru v řadě. Hrubému Jeseníku patří v tabulce 8. místo, Běrunice B jsou 11. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padaly pouze ze začátku

První poločas nabídl pouze dvě branky, a vše se odehrálo již do 10. minuty utkání. Jako první v zápase šli do vedení domácí. Již ve 3. minutě se trefil Tomáš Rais. Hostům však netrvalo dlouho odpovědět. V 8. minutě dostali hosté možnost zahrávat pokutový kop, a hostující Miroslav Lehký se nemýlil - 1:1. Poté se hrál pohledný fotbal s plno šancemi na obou stranách, ale výsledek se již do poločasu nezměnil. 

Druhý poločas již ovládl tým Běrunic

Druhý poločas již patřil hostujícím hráčům. V 50. minutě se trefil po rohovém kopu Tomáš Brzák a poslal Běrunice do vedení 2:1. Hosté po vstřelené brance hráli ze zabezpečené obrany, a podnikali nebezpečné brejky. Po jednom z nich v 70. minutě se prosadil hostující útočník Luboš Janouch - 3:1 pro hosty. Zdálo se být rozhodnuto, jelikož domácím se nedařilo prosadit se přes hostující obránce. A tak Běrunice přidaly ještě jednu branku. V předposlední minutě utkání se prosadil druhý útočník Tomáš Fiala a bylo rozhodnuto. Utkání tak skončilo přesvědčivým vítězstvím hostů 4:1



Ohlasy k zápasu


Hrubý Jeseník B
Tomáš Jirouš (záložník): Soupeř byl posílen hráči z A-týmu a tomu odpovídala i hra. V utkání byli hosté lepším týmem a zaslouženě vyhráli. K ničemu důležitému nás skoro nepustili a sami trestali naše chyby.

Běrunice B
Miroslav Fiferna (vedoucí mužstva): První poločas se hrálo vyrovnané utkání, ve druhém poločase jsme dokázali třikrát skórovat a tím jsme zaslouženě vyhráli. Za výkon bych vyzdvihl obránce Libora Hálu, který skvěle dirigoval obrannou hru a pomohl svému týmu k výhře.



Sestavy


Hrubý Jeseník B
J. Hájek [-] - T. Jirouš [-] , T. Rais [-] (65. P. Línek [-] ) , M. Šifta [-] , T. Kučera [-] (45. J. Jeník [-] ) , O. Kroh [-] , Z. Jirouš [-] (45. V. Pivec [-] ) , M. Lejnar [-] , M. Kolarovský [-] (45. Š. Šona [-] ) , J. Jeník [-] , R. Stránský [-]

Běrunice B
M. Janouch [-] - T. Brzák [-] - P. Fiferna [-] - L. Janouch [-] - M. Mašinda [-] , L. Hála [-] , P. Zahora [-] , P. Štěpán [-] , T. Fiala [-] , M. Lehký [-] , R. Dvořáček [-]

ŽK: 16. M. Lehký .
Hráči zápasu: L. Hála .
Místo: Hrubý Jeseník. Počet diváků: 38. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - OBRHEL Jaroslav (N), OUZKÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.