Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad vezou další venkovní tři body z Třebechovic


0

Lázně Bělohrad nepřipustily na hřišti Třebechovic větší drama, a i přes vyrovnané skóre po prvním poločase si z Třebechovic odvezli tři body za výhru 1:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jednou překonali obranu Třebechovic

Fotbalisté Třebechovic se snažili vyrukovat na soupeře s defenzivní taktikou. Obranná hra nesla domácím ovoce pouze do 11. minuty, kdy úvodní branku zápasu vstřelil Miroslav Rychecký. V dalším průběhu hry se hosté z Lázní Bělohrad snažili dobývat pokutové území domácích. Třebechovice se však bránily velmi srdnatě a s přibývajícím časem začala aktivita hostů opadat. Pomocí kombinace se Třebechovicím příliš nedařilo překonávat soupeřovy hráče. Branky se proto domácí dočkali po standardní situaci. V 26. minutě zakončil rozehrávku domácích akrobaticky Milan Ponikelský a skóre se vyrovnalo. Hosté za vyrovnaného stavu nezpanikařili, přesto se jim ve zbytku prvního poločasu nepodařilo překonat obranou hráz domácích. 

Rychlými góly rozhodl Rychecký

Ve druhém poločase Lázně zjednodušily a zrychlily svoji hru. Ubylo stereotypních přihrávek kolem vápna domácích a hosté začali sklízet gólové ovoce. Dvěma rychlými góly nasměroval svůj tým za třemi body Miroslav Rychecký. Hráč Lázní zkompletoval svůj hattrick góly z 60. a 61. minuty. A hosté tak Třebechovicím odskočili na rozdíl dvou branek. Hráčům Třebechovic pomalu docházely síly, a s jejich nadějemi na obrat to proto nevypadalo příliš vesele. V 78. minutě se navíc do unavené obrany domácích dostal Jakub Hrnčíř, který překonal brankáře Jiřího Szökeho, a pečetil tak konečný výsledek 1:4. 



Ohlasy k zápasu


Soupeř od začátku bránil minimálně v devíti lidech před svým vápnem. Dokud měl dost sil, tak i úspěšně. Přesto jsme vstřelili brzy první gól. Poté jsme se bohužel trochu uspokojili, byli alibističtí a k tomu inkasovali po ojedinělé standardní situaci. Vše jsme si ale o přestávce v klidu vysvětlili. V druhé půli jsme hru zrychlili a zjednodušili, což se také odrazilo na konečném skóre. Děkujeme našim skvělým fanouškům, kterých bylo opět více než domácích.




Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - J. Kolínek [-] , M. Lukášek [-] (73. T. Malý [-] ) , R. Bíl [-] , P. Pokorný [-] - J. Želízko [-] (80. R. Filip [-] ) , D. Hruška [-] , M. Ponikelský [-] , M. Vích [-] (59. J. Voltr [-] ) - M. Bíl [-] , T. Lukášek [-]

SK Lázně Bělohrad
D. Věchet [-] - J. Zejfart [-] (78. D. Holomba [-] ) , T. Blažek [-] , T. Berger [-] , J. Wagenknecht [-] - J. Lánský [-] , L. Šrám [-] , J. Kobrýn [-] (46. J. Hrnčíř [-] ) , L. Jezbera [-] - M. Rychecký [-] , J. Odvárko [-] (78. R. Šorm [-] )

ŽK: 70. M. Lukášek - 58. M. Rychecký , 76. J. Lánský .
Místo: L. Bělohrad. Rozhodčí: Filip Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.