0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice si odvezly cenné tři body ze hřiště lídra


Branky


0

Zápas kola mezi prvními Libčany a třetími Hořicemi se hrál na hřišti Libčan. Hořická Jiskra přijela na horkou půdu s dobrou obrannou taktikou, která nakonec vedla ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky dobré hře v obraně udržely Hořice nulu, a dokonce se dostaly do vedení

V úvodu zápasu se hosté z Hořic soustřeďovali na pevnou a organizovanou hru v obraně. Hráči domácích Libčan jsou na dobývání soupeřových obran zvyklí, výsledek 8:0 se přesto proti Hořicím nezrodil. Obránci Jiskry odváděli dobrou práci a soupeř neměl příliš prostorů, kudy se probojovat do šancí. Když už se fotbalisté Libčan dostali do nadějné příležitosti, dokázal jejich pokusy zlikvidovat gólman Hořic Pavel Žižka. 

S postupem času se fotbalisté Hořic začali osmělovat i směrem dopředu a dostali se k několika rychlým brejkům. V 36. minutě postupovali tři hráči Hořic vstříc jedinému obránci Libčan. Míč vedl Martin Tomáš, jeho přihrávka na Dominika Poura však nebyla ideální a šance zůstala nevyužita. Už o tři minuty později mohla radost hostů propuknout naplno. Hosté dostali míč od autové čáry po ose Melaga-Pour až na Zbyňka Nečesaného a hořický záložník zamířil přesně do šibenice domácí branky. V závěru první půle opět hrozili domácí, jejich šance na vyrovnání ale ztroskotaly na brankáři Žižkovi. První poločas tak skončil těsným vedením hostů 0:1.

Hořice navýšily vedení a dovedly zápas do tříbodového konce

Ve druhém poločase byla opět větší ofenzivní iniciativa na domácích kopačkách. Do šancí se dostal i nejlepší střelec soutěže. Čtrnáctigólový Ondřej Karanský ale ve svém zakončení narážel na dobře chytajícího gólmana Pavla Žižku. S rostoucími útočnými snahami domácích se více prostorů otevíralo i pro brejky Hořic. V 57. minutě se hosté usadili před vápnem Libčan a ke střele napřáhl Jan Šeda. Jeho pokus nabral gólové parametry a skončil pod břevnem branky Matěje Tošovského. Hořice se tak dostali do klidnějšího náskoku a vedly o dva góly.

S krátícím se časem ubývaly i naděje domácích fotbalistů na zvrat. Hráči Hořic tak dovedli zápas do vítězného konce a ze hřiště prvního týmu tabulky si odvezli výborný výsledek 0:2. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Po velice dobře takticky zvládnutém zápase se můžeme zaslouženě radovat. Dobrou obranou jsme domácím dovolili jen několik závarů při kterých jsme měli i štěstí a naše brejky byli velice nebezpečné. K úrovni zápasu přispěli velmi dobrým výkonem i rozhodčí.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Bořke [-] (79. T. Kabeláč [-] ) , M. Černý [-] , A. Chromek [-] - S. Libřický [-] , P. Jiřík [-] , M. Friedl [-] (35. J. Mádlo [-] ) , L. Hubička [-] - O. Karanský [-] (86. A. Polyakov [-] ) , D. Hůlka [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - T. Lacina [-] , J. Šeda [-] , D. Melaga [-] , A. Vávra [-] (86. M. Vodnárek [-] ) - M. Skalský [-] (82. J. Antoš [-] ) , D. Palm [-] , J. Rozsévač [-] (90. J. Rubeš [-] ) , D. Pour [-] - M. Tomáš [-] , Z. Nečesaný [-]

ŽK: 65. D. Pour , 66. M. Skalský , 81. P. Žižka , 84. Z. Nečesaný .
Místo: Libčany. Rozhodčí: Franěk Tomáš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.