Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš porazila Nový Hradec díky výkonům v první půli


Branky


0

V rámci hradeckého derby se proti sobě postavily týmy Třebše a Nového Hradce. Domácí Třebeš rozhodla o svém vítězství pěti góly v prvním poločase a stejným gólovým přídělem celé utkání i skončilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v prvním poločase prakticky rozhodli o své výhře

Fotbalisté domácí Třebše vstoupili do hradeckého derby ideálně a už po dvaceti minutách vedli o dvě branky. Domácí od prvních minut tlačili na svého soupeře z Nového Hradce, který se mohl jenom bránit náporu Třebše. Obrana hostů poprvé polevila ve 13. minutě, kdy se prosadil Martin Farkaš. Na svého spoluhráče navázal už o čtyři minuty později záložník Michal Krykorka. Nabuzení domácí fotbalisté svírali svého soupeře v pevném zámku. Nový Hradec sice dokázal několikrát přejít do rychlých protiútoků, na jejich konci byl však vždy připravený gólman Mikuláš Heřman. Většina hry se tak odehrávala na polovině Nového Hradce a bylo jen otázkou času, kdy domácí přidají další branku. Hráči Nového Hradce byli navíc frustrovaní z průběhu hry, o čemž svědčí čtyři žluté karty v prvním poločase. Domácí kuli novohradecké železo dokud bylo žhavé a ve 38. minutě zvýšil přesnou trefou na 3:0 Martin Štajer. V minulých zápasech se střelci Třebše potýkali s nepřesností v zakončení, do víkendového duelu se výborně vyspal i útočník domácích Josef Semerák, který ještě před poločasem stihl přidat dva zásahy. Semerák nejprve v 42. minutě zvyšoval na 4:0, aby o tři minuty později využil frustrace hostů po páté. Domácí tak odešli do kabin s pohodovým pětibrankovým náskokem. 

Dohrávka rozhodnutého utkání

Značné vedení Třebše se projevilo na druhém poločase. Fotbalisté Nového Hradce nenašli reálné naděje ani síly na obrat, a domácí tak kontrolovali hru a výsledek. Domácí obrana střelce hostů k ničemu vážnému nepustila, a brankář Heřman si tak mohl připsat čisté konto. Třebeš dovedla zápas do vítězného konce díky drtivému prvnímu poločasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Do utkání jsme vstoupili aktivně, a již ve dvanácté minutě jsme vedli. Hosté sázeli na brejky, a tak se mohl dvakrát vytáhnout Mikuláš Heřman v bráně. Svůj tlak jsme zvyšovali a tentokrát také přidávali góly. Druhý poločas už se spíše pouze dohrával. Dík klukům patří i za to, že při ostrých zákrocích hostí udrželi nervy na uzdě.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - D. Tesař [-] , M. Štajer [-] , J. Zeman [-] (78. J. Sobotka [-] ) , J. Semerák [-] (71. J. Tošovský [-] ) - J. Rychtár [-] (62. L. Drapák [-] ) , M. Krykorka [-] , M. Michal [-] , M. Farkaš [-] - M. Zbořil [-] , L. Kordač [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - O. Vik [-] (68. F. Langr [-] ) , P. Vopálka [-] , T. Matějka [-] , G. Bendig [-] - M. Páter [-] , M. Jindra [-] , F. Linder [-] , A. Jarotek [-] - M. Kotouček [-] (38. L. Jarotek [-] ) , M. Neppl [-]

ŽK: 61. M. Krykorka , 87. J. Tošovský - 25. A. Jarotek , 25. P. Vopálka , 25. M. Kotouček , 32. O. Vik , 50. L. Jarotek , 51. M. Neppl .
Místo: Třebeš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.