0:1
(0:0)
76. P. Macek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla o výhře Bílé Třemešné na hřišti Sobotky


Branky


76. P. Macek
0

Zápas dvou tabulkových sousedů se odehrál na hřišti Sobotky. Oba týmy zažívají v této sezoně výkony jako na houpačce. Povedené zápasy střídají ty méně povedené. V tomto zápase byli šťastnější hosté, kteří ve druhém poločase vstřelil jedinou branku zápasu a brali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Oba týmy potřebují body, a to se potvrdilo i na průběhu zápasu. Týmy se chtěli soustředit na bránění a vyvarování se chyb. Často se proto bojovalo o balon ve středu hřiště, kde měli mírnou převahu hosté, kteří se tak dostali do několika dobrých šancí. Domácí brankář Chrpa byl ale pozorný a míč za svá záda nepustil. 

Domácí se na druhé straně dostali do vyložené příležitosti, když rozhodčí odpískal v jejich prospěch pokutový kop. Exekutor Sobotky ale nevyzrál na brankáře Třemešné Jakuba Jákla. Hosty dostala tato situace do psychické výhody. 

Rozhodnutí čtvrthodiny před koncem

Ve druhém poločase začala být Bílá Třemešná aktivnějším týmem, který šel důrazněji za třemi body. Střelecké mlčení bylo přehlušeno v 76. minutě. K balonu se dostal Patrik Macek, který dokázal překonat domácího gólmana Chrpu. Bílá Třemešná se dostala do těsného vedení, o které se nenechala připravit. Sobotce se nepodařilo ve zbývající čtvrthodině překonat brankáře Jákla, a Bílá Třemešná se tak mohla radovat z důležitého venkovního vítězství. 



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér mužstva TJ Sokol Bílá Třemešná: Po několika nepodařených venkovních zápasech vezeme ze Sobotky všechny tři body. Rozhodující situací byla chycená penalta. Kluci mě pak připadali odhodlanější. Vytvořili jsme si i více šancí než soupeř. Vítězství je zasloužené.



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - T. Pavlíček [-] , P. Halbych [-] (72. V. Bárta [-] ) , T. Baster [-] , D. Šotka [-] - J. Vích [-] , P. Škopán [-] , O. Knobloch [-] , P. Topič [-] - J. Taneček [-] (47. J. Taneček [-] ) , Z. Přikryl [-] (72. J. Kavalír [-] )

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - M. Hruška [-] (77. J. Jákl [-] ) , M. Pátý [-] , J. Hažer [-] , P. Kiss [-] - J. Pátý [-] (71. J. Kubelka [-] ) , T. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] , P. Macek [-] - D. Kubelka [-] , R. Hendrych [-]

ŽK: 32. J. Vích , 40. P. Halbych , 73. P. Topič - 24. P. Macek , 32. T. Kubelka .
Místo: Sobotka. Rozhodčí: Janeček Štěpán - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.