5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice opět nadělovaly, tentokrát Třebechovicím


Branky


0

V minulém kole si Jiskra připsala první venkovní výhru, když 1:5 zdolala Nový Hradec. V rámci osmého kola přijely na hořickou půdu Třebechovice, které po prohře 5:0 odjely s prázdnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozvolný start domácích

Po vyrovnaných úvodních minutách získaly Hořice půdu pod nohama a nebezpečnými šancemi ohrožovaly branku hostí. V 8. minutě se po přihrávce Jana Rozsévače dostal za třebechovickou obranu útočník Michal Skalský. Před brankářem Jiřím Szökem však domácí střelec neuspěl a gólman Třebechovic si připsal první důležitý zákrok. O dvě minuty později už bylo v domácích řadách veseleji. Do vápna Třebechovic se dostal obránce Jiří Šeda, kterému se podařilo prostřelit brankáře Szökeho a otevřít skóre zápasu. 

V 18. minutě se k dalšímu zakončení dostal Michal Skalský. Jeho hlavička po centru Jiřího Šedivého však skončila mimo branku hostí. V dalších minutách tlak domácích lehce opadl a oba týmy soupeřily o balon ve středu hřiště. K dalšímu náporu se Jiskra dostala až několik minut před koncem poločasu. Ve 40. minutě rozehrával Jiří Šedivý přímý kop. Hořický záložník poslal míč do vápna Třebechovic a způsobil tím pořádný závar. Zakončení Dominika Palma dokázal nejprve vyrazit brankář Třebechovic, následnou dorážku Davida Melagy zastavilo břevno. Až dorážka Dominika Palma si konečně našla cestu do třebechovické sítě. Hořice si tak z prvního poločasu odnesly vedení 2:0.

Jiskra střílí góly

Ve druhém poločase se domácí neuchýlili ke hře na jistotu a nadále se snažili navyšovat skóre. V 67. minutě dostal Michal Skalský přihrávku od Dominika Poura a útočník Hořic dokázal vstřelit třetí branku svého týmu. Tato branka odstartovala povedenou desetiminutovku Michala Skalského, ve které vstřelil hattrick. V 70. minutě přidal Skalský druhou branku, když tečoval hlavičku Dominika Palma. O šest minut později dostal Skalský přihrávku za obranu od Davida Melagy, kličkou obešel brankáře Szökeho a zvýšil na 5:0. Šestý gól mohli domácí vstřelit v závěru zápasu, Palmovu hlavičku ale zastavilo břevno. Jiskra přesto mohla slavit pohodlné vítězství 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: V domácím utkání s Třebechovicemi jsme potřebovali potvrdit tři body z Nového Hradce a napravit smolný domácí zápas s Roudnicí. To se podařilo možná lehčeji, než jsme čekali. Utkání jsme od začátku měli jasně pod kontrolou a kromě pěti branek jsme ještě spoustu šancí a dobrých akcí k brance nedotáhli. Hráči měli chuť hrát fotbal a tak diváci odcházeli spokojeni nejen s výsledkem, ale i s předvedenou hrou.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - T. Lacina [-] , J. Šeda [-] , D. Melaga [-] , J. Rozsévač [-] - M. Skalský [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] , J. Šedivý [-] (71. J. Kuneš [-] ) - M. Tomáš [-] (66. M. Vodnárek [-] ) , P. Kuneš [-] (62. Z. Nečesaný [-] )

SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - J. Kolínek [-] , M. Lukášek [-] , R. Bíl [-] , T. Lukášek [-] (38. Š. Kouba [-] ) - D. Hruška [-] , M. Věříš [-] , J. Lochman [-] , M. Vích [-] - J. Želízko [-] , M. Morvai [-]

ŽK: 59. J. Šedivý - 47. M. Lukášek , 49. J. Želízko , 68. M. Morvai .
Místo: Hořice. Rozhodčí: Hlaváč Martin - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.