1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany zvítězily v Třebechovicích až po penaltách


Branky


0

Vedoucí Libčany cestovaly o víkendu na hřiště trápících se Třebechovic. Domácí dokázali lídra soutěže zaskočit a vybojovali bod za remízu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se těžko prosazují přes domácí obranu

Libčany chtěly v tomto zápase naplnit roli favorita a získat tři body. Svého soupeře se hostům dařilo v prvním poločase přehrávat. Třebechovice ale předváděly dobře organizovanou a trpělivou hru v obraně, kterou znepříjemňovali život hostujícím útočníkům. Hosté se tak jen s velkými obtížemi dostávali do vyložených brankových příležitostí. 

Domácí trpělivě čekali na útočné nájezdy Libčan, Třebechovicím se ale příliš nedařilo přecházet do případných protiútoků. Libčany se nakonec branky přeci jen dočkaly. V 37. minutě vyzrál na domácí obranu Martin Friedl a Libčany se dostaly do těsného vedení 0:1, které jim vydrželo až do konce prvního poločasu. 

Třebechovice svojí bojovností dokázaly vyrovnat

Ve druhém poločase domácí pokračovali ve svém zarputilém a bojovném výkonu. Třebechovicím se dokonce podařilo soupeře dokonale zaskočit. V 55. minutě se před brankáře Matěje Tošovského dostal Martin Horák a třebechovickému hráči se podařilo vyrovnat. 

Libčany se nechtěly spokojit s remízou a v posledních desítkách minut ještě zvýšily tlak před třebechovickou brankou. Na domácích hráčích už byly patrné známky únavy, a hosté se tak dostávali do nebezpečných šancí. V koncovce se ale hráčům Libčan nedařilo a i přes drtivý tlak se jim nepovedlo vstřelit vítězný gól. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu. 

 

 

Domácí fotbalisté houževnatě bojovali i v penaltách, nakonec však na svého soupeře nestačili. Libčany po dlouhém rozstřelu zvítězili 6:7 a odvezli si dva body.



Ohlasy k zápasu


SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl - vedoucí mužstva SK Třebechovice: Těžký zápas pro naše nervy. Utkání jsme zremizovali díky bojovnosti. V penaltách jsme prohráli 6:7.




Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - P. Pokorný [-] , J. Kolínek [-] , M. Lukášek [-] , R. Bíl [-] - T. Lukášek [-] (80. J. Voltr [-] ) , M. Vích [-] , M. Bíl [-] , M. Věříš [-] - D. Hruška [-] , M. Horák [-] (90. P. Krejčí [-] )

SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Černý [-] , D. Homoláč [-] (59. A. Chromek [-] ) , L. Hubička [-] - M. Friedl [-] , J. Mádlo [-] (46. M. Zahradník [-] ) , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] - O. Karanský [-] , D. Hůlka [-]

ŽK: 75. M. Lukášek , 80. M. Vích - 50. M. Černý , 80. S. Libřický .
Místo: Třebechovice. Rozhodčí: Prokůpek Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.