2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín zdolal Třebechovice


Branky


11. Z. Urban , 74. L. Andrle
0

Nováček soutěže Miletín dokázal v šestém kola porazil trápící se Třebechovice a odpoutal se z předposledního místa tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vstoupil do zápasu aktivněji než Třebechovice a vytvořil si několik šancí. Miletín se dostal do vedení poměrně brzy, a to v 11. minutě. Útočník Zdeněk Urban se předvedl hokejovou tečí, která zaskočila třebechovického brankáře Jiřího Szökeho a skončila za jeho zády.

Vedoucí branka domácí tým povzbudila k bojovnému výkonu a domácí svého soupeře přehrávali rychlostí i tvrdostí v osobních soubojích. Hosté se dostávali do brankových příležitostí s většími obtížemi než Miletín, a když už se jim podařilo dostat se do prostoru před domácím brankářem Miroslavem Richterem, doplatili na špatné zakončení. 

Miletín si tak za bojovný výkon odnesl z první půle těsný náskok 1:0.

Gólová pojistka v závěru zápasu

I ve druhé části hry pokračovali fotbalisté Miletína ve hře, kterou nastolili v prvním poločase. Fotbalisté Miletína přehrávali svého soupeře bojovností i důsledným přístupem. Své tempo ale na pár minut ztratili a Třebechovice se na pár minut dostaly do tlaku. Miletín se ale dokázal ze svého krátkého výpadku oklepat a v 74. minutě přišla potřebná gólová pojistka. Domácí předvedli povedenou kombinací, po které se před brankáře dostal Lukáš Andrle a poslal míč do sítě.

Domácí už své dvoubrankové vedení nepustili a dovedli zápas do důležitého vítězství. 



Ohlasy k zápasu



SK Třebechovice pod Orebem
Karel Bíl - vedoucí mužstva SK Třebechovice: Domácí byli po celý zápas důraznější v osobních soubojích, s větší touhou po vítězství. Nám úplně selhala koncovka.



Sestavy


SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , T. Novotný [-] , A. Leplt [-] , Š. Kulina [-] - M. Bartoníček [-] , O. Machačka [-] , J. Hátle [-] , M. Krátký [-] (74. F. Vondrouš [-] ) - L. Andrle [-] , Z. Urban [-] (89. T. Lámr [-] )

SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - P. Pokorný [-] , J. Kolínek [-] , M. Lukášek [-] , R. Bíl [-] (84. M. Horák [-] ) - M. Bíl [-] , M. Vích [-] , T. Lukášek [-] (87. M. Morvai [-] ) , J. Želízko [-] - M. Věříš [-] (84. Š. Kouba [-] ) , D. Hruška [-]

ŽK: 55. T. Novotný , 86. J. Hátle - 28. M. Bíl , 48. M. Věříš , 57. T. Lukášek , 88. M. Horák , 90. D. Hruška .
Místo: Miletín. Rozhodčí: Koutník Michal - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.