Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí se rozstřílelo a přejelo Nepolisy


Branky


16. P. Kraus , 30. P. Kraus , 37. O. Renner , 52. J. Fink , 67. T. Kroczek , 73. T. Kroczek , 78. O. Matěják - 11. L. Pánek , 80. P. Pokorný
0

Fotbalisté Vrchlabí zažívají rozporuplný start do nové sezony. Vrchlabí se dokáže dostat ve svých zápasech do vedení, ve druhých poločasech ale mívalo problémy udržet si svůj náskok. Zápas proti Nepolisům se nesl v opačné režii. Hosté se dostali do vedení, ale Vrchlabí se podařilo otočit a nakonec přesvědčivě zvítězit 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchlabí dalo zapomenout na nervózní začátek

Domácí fotbalisté vstoupili do zápasu nervózně. "Na našem domácím stadionu se stále hledáme, mnoho let jsme nehráli doma a nejsme ani tak zvyklí hrát před tolika lidmi," řekl k rozpačitému úvodu zápasu trenér Vrchlabí Zdeněk Lukeš. Nepřesná hra Vrchlabí nakonec znamenala trest v podobě obdržené branky. K míči se dostal útočník hostů Lukáš Pánek, který dokázal přesně zakončit a poslat Nepolisy do vedení. 

Na svoji úspěšnou střeleckou sezonu dal v 16. minutě vzpomenout Pavel Kraus, který po kombinaci domácího celku vyrovnal. Zhruba od poloviny první poloviny zápasu začali domácí přebírat otěže do svých rukou a tým Nepolis se nedokázal vrátit zpět do zápasu. Ve 30. minutě dokázal druhou branku vstřelit Pavel Kraus a Vrchlabí se dostalo do důležitého vedení. Na svého spoluhráče ještě před poločasem navázal útočník Ondřej Renner, který přetavil další rychlou kombinaci domácích ve vedení 3:1.

Hra na jednu branku

Ve druhém poločase domácí pokračovali v jistém výkonu, který nedával hostům žádné naděje. Domácím se dařila kombinace, hráči Vrchlabí hrozili hlavně útoky vedenými po křídlech a následnými střílenými přihrávkami do pokutového území. Všechny teoretické šance na obrat utnul krátce po začátku druhé půle Jan Fink, který v 52. minutě zvyšoval po tvrdé střele na 4:1.

Na hřišti byl jen jeden tým, Vrchlabí se fotbalem bavilo, což bylo patrné i na zakončení, tvrdé rány z voleje po centrovaných balonech, 25 metrový lob přes brankáře Nepolis Jana Marka, to vše přineslo rozmezí 67. až 78. minuty, kdy se Vrchlabí prosadilo hned třikrát - do listiny střelců se dvakrát zapsal Tomáš Kroczek a jednou Ondřej Matěják. 

Pouze kosmetickou úpravou byla snižující branka Nepolis z 80. minuty, kdy se trefil Pavel Pokorný. Vrchlabí předvedlo před svými diváky sebejistý výkon a zaslouženě bralo všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Začátek jsme měli nervózní a prohrávali jsme 1:0. Od nějaké pětadvacáté třicáté minuty hrálo jedno mužstvo a my jsme měli zápas plně pod kontrolou, zbytek utkání tak byla relativní pohoda.




Sestavy


FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - D. Mejvald [-] (49. K. Jech [-] ) , M. Šulc [-] , J. Pleva [-] , L. Hájek [-] - O. Matěják [-] , J. Panýr [-] (24. L. Mejsnar [-] ) , V. Pokorný [-] (73. D. Bürger [-] ) , J. Fink [-] - P. Kraus [-] , O. Renner [-] (46. T. Kroczek [-] )

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - P. Pokorný [-] , P. Mizerík [-] (67. J. Mušek [-] ) , P. Pilař [-] , M. Ullmann [-] - R. Hanuš [-] (46. J. Lihan [-] ) , D. Šustr [-] , L. Pánek [-] , R. Chaloupka [-] - T. Hanuš [-] , T. Marek [-]

ŽK: 63. L. Hájek - 53. J. Lihan , 62. P. Pilař , 62. R. Chaloupka . ČK: 56. J. Lihan .
Místo: Vrchlabí, UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.