3:2
(2:1)
31. D. Pour
62. D. Palm
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka doma porazila Hořice


Branky


9. Z. Rulc , 27. P. Topič , 50. P. Škopán - 31. D. Pour , 62. D. Palm
0

Sobotka, která v týdnu otočil zápas s Českým Meziříčím a zvítězila 2:6, přivítala na svém hřišti Hořice. Vyrovnané utkání lépe zvládli domácí, kteří se po výhře 3:2 posunuli na druhé místo tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup do zápasu Sobotky

Oba týmy vstoupili do zápasu aktivně a už od prvních minut se tlačily útoku. Hořice se snažily překonávat domácí pomocí kombinační hry, fotbalisté Sobotky zase využívali rychlých protiútoků. Z brejku padla i první branka v zápase, kterou v 9. minutě vstřelil domácí útočník Zdeněk Rulc. Fotbalisté Sobotky těžili z povedeného vstupu do zápasu a v 27. minutě přidali z dalšího protiútoku druhou branku, o kterou se postaral Petr Topič.

Hořice se ani za dvojnásob nepříznivého stavu nevzdávaly a svoji kombinační hrou se dokázali dostat před brankáře domácích Michala Tanečka. Toho v 31. minutě překonal Dominik Pour. Kontaktní branka hosty nabudila, do konce poločasu už se ale prosadit nedovedli.

Hořice o krok za soupeřem

Hořice se ve druhém poločase chtěly snažit o vyrovnání. Jejich snahy se ale zkomplikovaly hned v úvodu druhého poločasu, protože v 50. minutě vrátil Sobotce dvoubrankový náskok Petr Škopán.

Hosté se ani tehdy nevzdali a podařilo se jim poměrně brzy vstřelit další kontaktní gól – v 62. minutě snížil na 3:2 Dominik Palm. Ve zbytku zápasu se Hořice snažily zatlačit Sobotku před jejím pokutovým územím, jejich tlak ale k žádné gólové šanci nevedl, a konečné skóre ani neovlivnilo ani vyloučení domácího obránce Tomáše Pavlíčka, který po druhé žluté kartě opustil hřiště v 88. minutě. Fotbalisté Hořic nebyli v utkání horším týmem, z hlediska skóre ale byli už od začátku o krok pozadu, a Sobotka tak vyhrála 3:2.



Sestavy


SK Sobotka
M. Taneček [-] - D. Šotka [-] , T. Baster [-] , P. Halbych [-] , T. Pavlíček [-] - P. Topič [-] , P. Škopán [-] , O. Knobloch [-] , J. Vích [-] (58. J. Kubišta [-] ) - Z. Rulc [-] (44. Z. Přikryl [-] ) , J. Taneček [-] (81. M. Topič [-] )

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - A. Vávra [-] , J. Šeda [-] , D. Melaga [-] , J. Rozsévač [-] - J. Melichar [-] (66. P. Kolovrátník [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , J. Šedivý [-] (87. J. Stuchlík [-] ) - Z. Nečesaný [-] , V. Kulhánek [-] (76. M. Vodnárek [-] )

ŽK: 62. P. Halbych , 72. T. Pavlíček - 73. A. Vávra , 77. J. Rozsévač , 87. D. Melaga . ČK: 88. T. Pavlíček .
Místo: Sobotka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.