2:1
(1:1)
33. J. Lihan
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice se nadřely na vítězství proti Nepolisům


Branky


32. M. Skalský , 62. D. Pour - 33. J. Lihan
0

Ze zápasu proti Nováčkovi z Nepolis chtěli fotbalisté Hořic vytěžit více než v minulém kole. Na své vítězství se ale i kvůli nedůrazu v zakončení nadřeli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zrcadlové výkony na obou stranách

První poločas se hrál otevřený fotbal na obě strany, oba týmy si dokázaly vypracovat několik příležitostí, oba týmy ale sužovala nepřesná a nedůrazná finální fáze. Soupeři se navzájem hlídali a to se projevilo i ve 33. minutě, kdy se sice Hořice po brance Michala Skalského dostaly do vedení, jejich náskok jim ale dlouho nevydržel, protože už o minutu později se o vyrovnání Nepolis postaral povedenou ranou Jan Lihan. 

Hosté z Nepolis působili v pokutovém území soupeře nervózním dojmem, což se projevovalo i na zakončování jejich akcí, které končily nepřesnými střelami nebo přihrávkami. O moc lépe na tom nebyli ani fotbalisté Hořic, kterým se také ve zbytku poločasu nepodařilo prosadit, a oba týmy tak odešly do kabin za stavu 1:1.

Hořice o malý krok před soupeřem

Druhá polovina zápasu probíhala podobně jako ta první. Hráči obou týmů se dokázali dostat do prostoru před soupeřovou brankou, v rozhodující okamžik ale selhali. 

Selhání v zakončení nepřišlo v 62. minutě, kdy Dominik Pour poslal svým gólem Hořice opět do vedení. Hosté z Nepolis se snažili odpovědět podobně jako v prvním poločase. Nepolisy se snažiliy zatlačit Hořice na jejich polovině, tím se ale otvíraly prostory v jejich obraně, a Hořice tak dostaly několik brejkových možností. Hráči obou celků ale pokračovali v zakončovatelské mizérii, a proto se diváci dalších branek nedočakli. Hořice doma porazili Nepolisy těsně 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Vydřené vítězství, které má svou cenu. V prvním poločase se střídaly šance na obou stranách. Po naší vedoucí brance v druhém poločase se hosté tlačili za vyrovnáním a my měli několik příležitostí z brejků výsledek pojistit. Nedařilo se však v koncovce, a tak jsme se o body strachovali až do konce. Kazem na vítězství je další zraněný hráč, kterých máme po dvou kolech již pět.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] , T. Lacina [-] , D. Palm [-] , A. Vávra [-] - Z. Nečesaný [-] , J. Šedivý [-] (55. P. Kuneš [-] ) , D. Melaga [-] (62. J. Melichar [-] ) , J. Rozsévač [-] (46. V. Kulhánek [-] ) - D. Pour [-] , M. Skalský [-]

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - M. Ullmann [-] (83. P. Pilař [-] ) , R. Chaloupka [-] , R. Zámečník [-] , D. Šustr [-] - T. Hanuš [-] , J. Lihan [-] (75. J. Smadiš [-] ) , M. Tlustý [-] , P. Hanuš [-] - L. Pánek [-] , P. Pokorný [-]

ŽK: 15. D. Melaga , 30. M. Skalský , 74. Z. Nečesaný , 88. P. Žižka , 90. J. Šeda - 20. J. Lihan , 36. R. Zámečník , 67. L. Pánek .
Místo: Hořice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.