Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná vysoko porazila Nový Hradec


Branky


0

Po minulém kole, kdy porazili Vrchlabí 2:4, si fotbalisté Bílé Třemešné připsali další vysoké vítězství. Poměrně vyrovnané utkání proti Novému Hradci Králové ovládli 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Teorie efektivity

Při pohledu na výsledek si můžeme říci, že šlo o jednostranné utkání. Opak je však pravdou a platí to hlavně o prvním poločase. V něm byli hosté aktivnější než soupeř, který čekal na brejkové situace. Fotbalisté Nového Hradce si dokázali vytvořit několik dobrých příležitostí, dobře vypracované a vykombinované šance ale končily nedůrazným nebo nepřesným zakončením.

Bílá Třemešná trpělivě čekala na protiútoky, jeden přišel krátce před poločasem, v 41. minutě, a gólově s ním naložil David Kubelka. Domácí předvedli Novému Hradci lekci z efektivity a do kabin odešli za stavu 1:0.

Praxe efektivity

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Nový Hradec se kombinací snažil přejít přes obrannou linii Bílé Třemešné. Ta byla v obraně pozorná a neváhala přejít k rychlým protiútokům. Druhý úder přidali domácí krátce po zahájení druhé půle, když se ve 49. minutě prosadil opět David Kubelka. Domácím se v zakončení dařilo, měli sice méně příležitostí než soupeř, se všemi svými šancemi ale dokázali naložit nejlépe, jak mohli. Další trefa se urodila v 53. minutě, o třetí branku se postaral Josef Kubelka. Hosté z Nového Hradce jako by urazili štěstěnu i fotbalového pánaboha, vůbec se jim nevedlo v zakončení, a proto ze zápasu odešli bez vstřelené branky. Bílé Třemešné se ve zbytku utkání podařilo vstřelit ještě další dva góly – v 76. minutě se prosadil Michal Hruška a výsledek 5:0 pečetil v 80. minutě Jakub Schneider. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér mužstva TJ Sokol Bílá Třemešná: Utkání skončilo skvělým výsledkem, ale předvedený výkon hostů zdaleka nebyl špatný. Přežili jsme šance hostí a zápas jsme rozhodli brankami z protiútoků.




Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - P. Kiss [-] , J. Kubelka [-] , M. Pátý [-] , M. Hruška [-] - J. Pátý [-] , J. Hažer [-] , J. Novák [-] , J. Kubelka [-] (84. J. Jákl [-] ) - D. Kubelka [-] , J. Schneider [-] (82. J. Jákl [-] )

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - M. Kotouček [-] , J. Jindra [-] , P. Vopálka [-] , F. Linder [-] (62. F. Langr [-] ) - L. Jarotek [-] , J. Pejchal [-] , G. Bendig [-] , J. Kašpar [-] - A. Jarotek [-] , T. Matějka [-] (79. M. Páter [-] )

ŽK: 10. J. Pátý , 79. J. Kubelka - 61. J. Jindra , 66. L. Jarotek , 83. J. Sedláček , 87. A. Jarotek .
Místo: Bílá Třemešná.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.