J. Pich 35.
L. Rada 49.
3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice vstoupila do 1. A třídy dvoubodovou výhrou nad Třebechovicemi


Branky


35. J. Pich , 49. L. Rada - 45. J. Lochman , 76. J. Lochman
0

Po loňské nepovedené sezoně v Krajském přeboru by si Úpice chtěla napravit renomé v 1. A třídě. První kolo jim za soupeře postavilo tým Třebechovic, ve vyrovnaném utkání nakonec o bod víc brali fotbalisté domácí Úpice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kombinace vs. brejky

Úpice měla lepší start do utkání, fotbalisté domácího celku drželi míč častěji na svých kopačkách a svého soupeře chtěli překonat kombinační hrou. Nejvíce však domácí ohrožovali branku Damianana Jánského ze standartních situací. Hosté zvolili vyčkávací taktiku, kdy se trpělivě bránili a čekali na chyby soupeře. Ty přišly a ne jen jedna. Třebechovice se několikrát dostali do nadějných brejkových akcí, které však dlouho zůstávaly nevyužity. 

První branka zápasu padla ve 35. minutě, kdy se prosadil domácí fotbalista Jan Pich. Úpice se však neubránila chybám, po kterých se Třebechovice dostávaly do nebezpečných protiútoků. Jeden takový využili hosté krátce před koncem první půle, když v 45. minutě vyrovnal Josef Lochman. 

Brejky vs. kombinace

Na začátku druhé půle byli hosté hlavami ještě v kabinách, když ve 49. minutě vrátil domácímu týmu vedení útočník Lukáš Rada. Úpice měla i další šance, žádnou z nich ale nedokázala využít, a ke slovu se proto opět dostal třebechovický Josef Lochman, který v 76. minutě vrátil zápas do nerozhodných kolejí. 

Velké teplo již v závěru utkání nepřálo výraznějším útočným výpadům, a utkání tak zaslouženě dospělo k penaltovému rozstřelu. 

 

Střelci na obou stranách se během penaltového rozstřelu opravdu činili, a konečný výsledek se tak zastavil na poměru 10:9. Bonusový bod si odnesli fotbalisté Úpice.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér mužstva TJ Sparta Úpice: Dle mého názoru zasloužená remíza, hosté hrozili z brejkových situací, které nám dělali problémy. Nemohu mužstvu upřít vůli po vítězství, ale dopouštíme se hloupých chyb, které nás stojí spousty sil. Škoda nevyužitých gólových příležitostí kdy chyběl klid v koncovce a hlavně zkušenost zakončujícího hráče.Penaltový rozstřel už byl pouze loterií se šťastným konce pro nás.




Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - M. Čáp [-] , J. Peterka [-] , J. Kulhánek [-] , J. Pich [-] - V. Prouza [-] , L. Mach [-] , J. Marel [-] , T. Brus [-] (83. P. Seidel [-] ) - L. Rada [-] , P. Kejzlar [-]

SK Třebechovice pod Orebem
D. Jánský [-] - D. Hruška [-] , T. Lukášek [-] , M. Lukášek [-] , M. Věříš [-] - J. Lochman [-] , R. Bíl [-] (72. Š. Kouba [-] ) , M. Bíl [-] (84. M. Svoboda [-] ) , J. Želízko [-] - A. Lochman [-] (46. T. Malý [-] )

ŽK: 77. P. Kejzlar - 18. J. Lochman , 38. M. Lukášek .
Místo: Úpice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.