2:1
(1:0)
80. V. Hnát
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice vydřely postupovou naději


Branky


38. J. Soumar , 78. J. Soumar - 80. V. Hnát
0

Před tímto zápasem věděly oba týmy, o co jim jde. Výhra znamenala postupovou šanci a prohra konec všech nadějí a jarní hra o záchranu. Zápas podle toho i vypadal. Až do konce dramatický s možností výhry kteréhokoliv z obou mužstev. Po tomto zápase mají Hlušice ještě postupovou naději a u Kopidlna již žádná šance není a bude hrát na jaře ve skupině o záchranu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší hosté gól nedali a přišel trest

Úvod zápasu patřil hostům z Kopidlna, kteří působili živějším dojmem. Domácí tým byl asi svázaný důležitostí utkání a kazil i zcela lehké míče. Hosté si vytvořili docela velký tlak a domácí držel nad vodou zkušený gólman Karel Průcha a také nepřesnost hostujících střelců. Hosté celou půlhodinu bušili do skálopevné obrany domácích, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Poslední čtvrthodina již byla vyrovnaná a sedm minut před koncem poločasu přišla akce, která měla vliv na celé utkání. Do vápna se dostal Marián Kohout a hostující gólman Kohut ho fauloval. Rozhodčí odpískal penaltu a gólmanovi udělil žlutou kartu. Pokutový kop uklidil k přesně k tyči Soumar a domácí tým se ujal vedení 1:0. První poločas tak skončil těsným vedením domácího týmu a hosté mohli pouze litovat svých neproměněných šancí.

Druhý poločas i zápas rozhodla červená karta

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva zodpovědněji a hra byla již vyrovnaná. Po necelých deseti minutách se odehrála rozhodující chvíle utkání. Na centr do vápna si naběhl domácí Batelka a při zpracování ho nešikovně fauloval hostující gólman Kohut. Opět se pískala penalta a opět se tahal žlutá karta. Jenže tentokrát druhá a po ní červená. Do brány hostujícího celku se postavil hráč Kateriňák a hned musel čelit pokutovému kopu. S penaltou naložil hanebně Soumar, protože z ní ani netrefil bránu. Naděje hostů tak pořád žila. V 78.minutě Soumar svou chybu za neproměněnou penaltu napravil tím nejlepším způsobem, když klasickým bodlem zvýšil náskok domácích na 2:0. Hosté se pořád nevzdávali a o dvě minuty později se jim povedlo snížit. Tentokrát se do vápna domácích dostal Klaban a fauloval ho domácí gólman Průcha. Přišla žlutá pro gólmana a výhoda pokutového kopu pro hosty. Penaltu bezpečně proměnil Hnát a snížil na 2:1. Posledních deset minut bylo hodně dramatických, ale domácí svou těsnou výhru uhájili.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Jsme nesmírně šťastni, že jsme to zvládli, protože jinak by byla čtyřka pryč. Hra byla rozháraná a krásný fotbal to nebyl. První půlhodinu bylo jasně lepší Kopidlno. Vše asi rozhodla červená karta pro jejich gólmana. V závěru pracovali nervy na 200%, ale výhru jsme již uhájili.

FK Kopidlno
Trenér Miloslav Havelka: Celý zápas naši hráči poctivě odmakali a stálo je to hodně sil. Pokud by nepřišlo vyloučení a hráli bychom v plném počtu, věřím, že výsledek by byl jiný. To nic nemění na tom, že branku jsme měli vstřelit v úvodních třiceti minutách, kdy jsme soupeře přehrávali. Pokud nedáme gól ze hry, jen těžko můžeme zvítězit.



Sestavy


SK Čechie Hlušice
K. Průcha [-] - J. Batelka [-] , M. Batelka [-] , R. Hrubeš [-] (88. M. Holman [-] ) , M. Kohout [-] , R. Kyral [-] , J. Soumar [-] , M. Šimůnek [-] , J. Šimůnek [-] , P. Průcha [-] , M. Novotný [-]

FK Kopidlno
V. Kohut [-] - L. Komárek [-] , O. Černovský [-] , M. Kateřiňák [-] , V. Dyčenko [-] - V. Hnát [-] , D. Machačný [-] , J. Dřímal [-] (58. P. Zedek [-] ) , P. Berounský [-] - M. Poutník [-] (77. J. Kraus [-] ) , T. Klaban [-]

ŽK: 33. R. Hrubeš , 68. M. Batelka , 77. M. Šimůnek , 80. K. Průcha - 37. V. Kohut , 39. M. Kateřiňák , 42. P. Berounský , 55. D. Machačný , 62. P. Zedek . ČK: 55. V. Kohut .
Hráči zápasu: K. Průcha , P. Průcha - L. Komárek , V. Hnát .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hofman Miloš - ŠEDIVÝ Michal, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.