Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké překvapení v Hlušicích


Branky


0

První Hlušice hostily šesté Předměřice. Tato skupina 1. B. třídy je tak vyrovnaná, že v podstatě nezáleží na pořadí, ale v jaké sestavě se zrovna týmy sejdou. Hlušice si chtěly potvrdit první místo v tabulce a pojistit účast v první čtyřce. Jenomže Předměřice nechtěly ztratit kontakt se špicí a také chtěly bodovat. Nakonec se odehrálo velice zajímavé utkání se zápletkou, kterou málokdo čekal. Po tomto zápase se toho v tabulce moc nezměnilo, akorát si tyto týmy prohodily pozice.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do čeho kopli, to tam spadlo!

Domácí vstoupili do zápasu s úmyslem co nejdřív vstřelit gól a rozhodnout zápas. Jenomže všechny jejich plány vzaly brzy za své. Protože již v třetí minutě vběhl do vápna hostující Strakatý a vsítil první branku zápasu. Hosté vedli 0:1 a domácí tým to docela zmrazilo. Sice měl opticky míč častěji na kopačkách, ale hosté hrozili z protiútoků a každá jejich akce smrděla gólem. V 18.minutě házeli hosté aut. Poté se krásně prokombinovali až na roh velkého vápna a poslali přihrávku na druhou stranu, kde stál zcela osamocený Hlavatý. Pro něj již nebylo problémem zvýšit na 0:2. A pro Hlušice bylo ještě hůř. Po necelé půlhodině vletěl do pokutového území hostující Strakatý a byl faulován. Penalta byla jasná a s přehledem ji proměnil Bareš. O deset minut později byly Hlušice již na ručník. S chutí hrající Strakatý potáhl míč, a jak se říká "Když nevíš co s balónem tak vystřel". Strakatý z dobrých dvaceti metrů vystřelil a zaskočil překvapeného gólmana Hrubeše. Hosté vedli 0:4 a s domácím týmem to vůbec nevypadalo dobře. Jiskřičku naděje pro Hlušice vykřesal Soumar v poslední minutě prvního poločasu, když se krásně trefil z trestňáku a snížil na 1:4.

V druhém poločase si hosté vedení pohlídali

Do druhého poločasu vstoupili domácí jak vyměněný a přitlačili hosty na jejich polovinu. Předměřice poctivě bránily v sedmi i více lidech a občas vyrážely do nebezpečných brejků. Po deseti minutách jim byla odměnou branka Michala Batelky a rozdíl byl už jen dvougólový. Hlušice nadále útočili, ale tentokrát Předměřice ještě poctivěji a houževnatěji bránily a v podstatě vystavěly před svou bránou nepropustnou hráz. Domácí snaha byla marná a ani jedna jejich šance neskončila gólem. A tak přišel pět minut před koncem zákonitý trest. Hosté se z rychlého brejku prokombinovali až do vápna, kde klasickým bodlem zakončil Bareš. Stav zápasu byl 2:5 a bylo po fotbale. Již se jen čekalo na závěrečný hvizd rozhodčího. Předměřice ukázaly v Hlušicích nevídanou střeleckou potenci, když hlavně v prvním poločase proměnily každou svou gólovou šanci. Z tohoto pohledu je jejich vítězství naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Věděli jsme, o co hrajeme a chtěli jsme se definitivně přiblížit postupové čtyřce. Jenomže člověk míní a život mění. Soupeř měl čtyři šance a dal čtyři góly. Sice jsme ještě vykřesali jiskřičku naděje, ale to nepomohlo. Hlavně v druhém poločase jsme se snažili s výsledkem něco udělat, ale dnes to prostě nešlo.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Spolupracovník redakce Luboš Ponikelský: První poločas jsme byli jasně lepší. Měli jsme pár střel a do čeho jsme kopli, to tam spadlo. V druhém poločase byli domácí lepší, ale zodpovědným bráněním se nám to podařilo udržet. Vítězství jsme si v závěru pojistili pátým gólem.



Sestavy


SK Čechie Hlušice
R. Hrubeš [-] - M. Strýhal [-] (65. M. Šimůnek [-] ) , J. Batelka [-] , M. Batelka [-] (84. M. Holman [-] ) , M. Kohout [-] , R. Kyral [-] , J. Soumar [-] , M. Svěcený [-] , J. Šimůnek [-] , P. Průcha [-] , M. Novotný [-] (38. J. Špaček [-] )

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - R. Frank [-] (46. O. Vyleťal [-] ) , J. Voborník [-] , J. Bouček [-] (90. J. Mach [-] ) , Š. Pekáč [-] (69. E. Bareš [-] ) , M. Strakatý [-] , D. Lejp [-] , J. Bareš [-] , Š. Bezvoda [-] , J. Hlavatý [-] , L. Ponikelský [-]

ŽK: 28. M. Novotný , 34. M. Strýhal , 74. P. Průcha - 16. J. Bouček , 41. D. Lejp .
Hráči zápasu: M. Strakatý .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Andrýs Jan - KLEČKA Ivan, STYBLÍK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.