1:3
(1:1)
9. M. Batelka (p.)
57. J. Soumar
84. R. Kyral
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice překvapily v Malšovicích


Branky


2. Z. Libřický - 9. M. Batelka (p.) , 57. J. Soumar , 84. R. Kyral
0

Třetí Malšovice hostily na svém hřišti páté Hlušice. Domácí tým by jasným favoritem zápasu, protože doma byl zatím stoprocentní a každý tým si odvezl příděl branek. Jenomže v tomto kole to byla vzpoura "slabších", kterou prokázaly i Hlušice. Hostující tým tak po zápase vystřídal Malšovice na třetím místě. Malšovice spadly o jednu příčku níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka v úvodu zápasu hosty probrala

Domácímu týmu se povedl vstup do zápasu parádně a již po dvou odehraných minutách, se dostal do vedení. Někdo tvrdí, že gól dal domácí Dušánek a někdo zase že Libřický. Ale podstatné bylo, že domácí se ujali vedení 1:0. Za stavu 1:0 měly ještě Malšovice jednu tutovou šanci, ale tu skvělým zákrokem zmařil hostující gólman Hrubeš. Hosty tato branka paradoxně nakopla a začali hrát rychleji a přesněji. Odměnou jim byla odpískaná penalta za faul Libřického na hostujícího Batelku. Faulovaný Batelka se sám ujal exekuce pokutového kopu a bezpečně ho proměnil. Od pokutového kopu se domácím již tolik nedařilo a do šancí se dostávali velice sporadicky. To hosté až do konce poločasu dokazovali, že to s exportem bodů do Hlušic myslí vážně.

Druhý poločas v režii Hlušic

Druhý poločas začal aktivněji hostující tým. Na domácím týmu byla vidět snaha o zlepšený výkon, ale bylo to neurovnané a křečovité. Hosté hráli uvolněně a ovládli střed hřiště. Hlušice se tlačily do útoku a po dvanácti odehraných minutách jim byla odměnou třetí branka. Hosté měli výhodu trestného kopu, který šikovně prodloužil Průcha hlavou na zcela volného Soumara, který pohodlně skóroval do odkryté brány. Stav utkání byl již 1:2 a s domácími to nevypadalo dobře. Hosté pak již byli jednoznačně lepší a nedali víc branek jenom díky vlastní nepřesnosti a dobrým zákrokům gólmana Špáse. Hlušice završily svůj dobrý den, brankou v 84.minutě. Hosté dostali výhodu přímého kopu z velice dobré pozice. K míči se postavil Kyral a utěšenou střelou uklidil míč k tyči. Zápas skončil zaslouženým vítězstvím hostí a nedobitá Malšovická pevnost padla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
trenér Bohumil Krucký: Dnešní utkání se nám vůbec nepodařilo a tak si hosté zaslouženě odvážejí všechny body z Malšovic. Pro nás to je první domácí porážka v tomto soutěžním ročníku a zbytečně jsme si tím zkomplikovali své postavení v tabulce.

SK Čechie Hlušice
Vedoucí týmu Jaromír Průcha: Úvod utkání se nám vůbec nepovedl. Druhá minuta a už jsme prohrávali. Tento gól nám nakonec neuškodil, ale pomohl. Po chybě v obraně domácích jsme kopali PK a brzy vyrovnali. Druhý poločas byl plně v naší režii a tak jsme dobyli pevnost zvanou MALŠOVICE. Obzvlášť třetí trefa Kyrala, tak to byla paráda.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - M. Luňák [-] , Z. Libřický [-] - J. Horký [-] - R. Dušánek [-] , L. Rejha [-] (62. D. Lemon [-] ) , O. Etflaiš [-] (83. D. Krejčí [-] ) , D. Ninger [-] (53. M. Votoček [-] ) , J. Brokeš [-] , T. Valc [-] , T. Franc [-]

SK Čechie Hlušice
R. Hrubeš [-] - J. Batelka [-] , M. Batelka [-] , J. Špaček [-] (87. J. Trejbal [-] ) , M. Kohout [-] , R. Kyral [-] , J. Soumar [-] , M. Svěcený [-] , M. Strýhal [-] , P. Průcha [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 8. Z. Libřický , 83. M. Votoček - 38. J. Špaček .
Hráči zápasu: P. Průcha .
Místo: Malšovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kout Jaroslav - MUCHA Tomáš, HLAVSA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.