Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín potvrdil postupovou čtyřku jasnou výhrou


Branky


0

Šestý Jičín hostil poslední Kunčice nad Labem, a pokud chtěl pomýšlet na první čtyřku, tak musel bezpodmínečně vyhrát. V zápase se odvíjelo vše podle předpokladů, kdy hlavně v prvním poločase předvedl domácí tým nevídanou kanonádu. Po tomto zápase si Jičín zajistil vytoužený postup do jarních postupových bojů a Kunčice budou hrát na jaře o záchranu.


Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevídaná kanonáda domácích v prvním poločase

Domácí vstoupili do zápasu s jasným cílem rozhodnout ho co nejdřív ve svůj prospěch. Již po pěti minutách se kopala penalta za faul na domácího Horáčka. Míč si postavil na bílý puntík Haken a s přehledem poslal domácí do vedení. Domácí zcela ovládli zápas a šance střídala šanci. Podruhé se skóre zápasu měnilo v 19.minutě, kdy se dostal do šance Bucek a pěknou střelou od břevna rozvlnil síť za zády gólmana Petráka podruhé. Po pěti minutách to bylo již 3:0, když se prosadil domácí Horáček. Za další tři minuty si na centr ze strany naběhl Pluhař a nedal gólmanovi Petrákovi žádnou šanci. Na 5:0 završil skóre prvního poločasu svou druhou brankou Horáček. První poločas skončil naprostou demolicí hostí a bylo jasné, že Jičín si postupovou čtyřku ujít nenechá.

V druhém poločase si domácí výsledek pohlídali

I druhý poločas byl obrazem toho prvního. Jičín se tlačil do útoku a Kunčice se bránily. Domácí postupně pustili do hry celou lavičku a nastolené tempo hry trošku polevilo. V 55.minutě se prezentoval domácí Mikolášek krásnou tvrdou střelou do horního růžku hostující brány a domácí vedli již 6:0. Kdyby Jičín proměnil všechny své šance, tak by byla jeho výhra ještě vyšší. Ale to nic nemění na faktu, že po tomto zápase se domácí radovali z třetího místa v tabulce, ale hlavně z vytouženého postupu do jarních bojů do finálové osmičky.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Vedoucí mužstva Jaroslav Matějka: Od začátku zápasu nebylo pochyb, které mužstvo získá 3 body. V případě fotbalovějšího řešení situací mohl být rozdíl ve výsledku daleko větší. Jsme rádi, že jsme splnili cíl a postoupili do skupiny bojující na jaře o postup.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Hosté...: V zápase jsme působili na hřišti jak orientační běžci bez mapy, kdyby rozhodčí nechali v šatně míč i tak bychom asi prohráli. Zasloužené domácí vítězství a pochvala rozhodčím.



Sestavy


SK Jičín B
L. Mauer [-] - T. Bucek [-] , P. Bryscejn [-] - T. Haken [-] (56. L. Janda [-] ) - R. Pluhař [-] (53. J. Čeřovský [-] ) , P. Horáček [-] (53. M. Mészáros [-] ) - P. Mikolášek [-] , J. Veg [-] (46. M. Srb [-] ) , D. Zezulka [-] , D. Malý [-] , M. Jeník [-]

TJ Sokol Kunčice nad Labem
J. Petrák [-] - D. Jeřábek [-] (46. M. Švec [-] ) , A. Tryzna [-] , T. Jílek [-] , M. Kracík [-] , D. Adolf [-] , M. Punner [-] (69. M. Babič [-] ) , J. Jeřábek [-] , O. Gaszi [-] , A. Chlum [-] (46. M. Tušiak [-] ) , J. Míč [-]

ŽK: 16. D. Jeřábek , 34. A. Tryzna .
Hráči zápasu: T. Haken , R. Pluhař - J. Míč .
Místo: Jičín, UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - ČEJCHAN Ondřej, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.