0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné potvrdilo první čtyřku


Branky


0

Dolní Kalná hostila Hostinné a obě mužstva hrála o vše! Obě mužstva by si v případě výhry zajistila první čtyřku a prohra je posílala do bojů o záchranu. Nádherná divácká návštěva viděla dramatické utkání se šťastným koncem pouze pro jedno mužstvo. Ale tak už to ve sportu bývá, že jeden se raduje a druhý smutní. Po tomto zápase byla obrovská radost na straně hostí, kteří si zajistili druhé místo v tabulce. Dolní Kalná bude hrát na jaře o záchranu.


Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zasloužené vedení Hostinného

Vstup do zápasu se lépe vydařil hostům z Hostinného, kteří se na utkání lépe připravili a šli důrazněji za vítězstvím.  Ti ovládli celý první poločas, ve kterém se jim navíc podařilo vstřelit dvě rozhodující branky. Nejprve se ve 29. minutě ligově trefil Roman Polák, o šest minut později přidal z dorážky druhou branku Pavel Šmucer a hosté byli rázem na koni. Domácí celý první poločas doslova prospali a Tatranu nebyli rovnocenným soupeřem. Pokud chtěli domácí pomýšlet na první čtyřku, tak v poločase druhém by museli hrát minimálně o třídu lépe.

V druhém poločase si hosté vítězství pohlídali

V druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal, domácí měli převahu, hosté ovšem využívali každou šanci k rychlému brejku. Hra domácích ale, na rozdíl od hostí, postrádala kvalitu, zejména při hře dopředu. A když už se podařilo míč prostrčit na rozběhnutého Tomáše Jiřičku, jeho gólové přihrávky nebyl nikdo schopen využít. Některé situace ve vápně Tatranu působili v podání domácích hráčů ve srovnání se soupeřem až komicky. Tatran si vítězství v pohodě pohlídal, naopak mohl přidat další branku, ale proti byl domácí gólman Richter. Po devadesáti minutách hry se tak mohli radovat hosté, domácím zbyly oči pro pláč a spolu s Kobylicemi, Kopidlnem, Libání, Chlumcem"B", Valdicemi, Žacléřem a Kunčicemi na ně čeká jarní tuhý boj o záchranu krajské soutěže. Ozdobou utkání byl výkon trojice rozhodčích.  Zejména hlavní Lukáš Janata odřídil utkání s excelentním nadhledem. Ihned po zápase byli vyhlášeni a odměněni nejlepší hráči obou týmů. Za domácí to byl Tomáš Jiřička a za hosty Josef Marek. Vítězem tipovací soutěže (jako jediná výsledek uhodla) se stala Vendula Horáková ze Slemena.

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Spolupracovník redakce Tomáš Navrátil: V utkání, ve kterém šlo oběma týmům doslova o vše, zvítězili zaslouženě hráči hostujícího Tatranu. Nyní nás čeká čtyřměsíční zimní přestávka. Jarní boje vypuknou v sobotu 15. března 2016. Ještě bych chtěl poděkovat všem, kteří se na přípravě utkání a organizaci jeho průběhu podíleli. A všem divákům za návštěvu. Schválně se podívejte v pondělí do novin, kolik lidí chodí někde na ČFL či divizi….

TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Ve velmi důležitém utkání podzimní části soutěže jsme v přímém souboji o postup zdolali domácí celek a vybojovali si účast ve finálové skupině. Utkání skvěle zvládla trojice rozhodčích.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Richter [-] - A. Kodytek [-] , M. Bartoš [-] , T. Jiřička [-] , D. Ježek [-] (46. T. Hampl [-] ) , M. Najman [-] , J. Navrátil [-] (70. J. Jiřička [-] ) , M. Stránský [-] , V. Kodytek [-] , Z. Tauchman [-] , V. Bartoš [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - P. Šmucer [-] , J. Slavík [-] , R. Kosina [-] (77. L. Horák [-] ) , D. Kracík [-] - T. Valeš [-] , L. Kracík [-] (80. D. Polák [-] ) , J. Marek [-] , R. Polák [-] - M. Jakoubek [-] , T. Maličký [-] (90. P. Lorenz [-] ) -

ŽK: 44. T. Jiřička , 57. M. Bartoš , 77. A. Kodytek - 21. R. Kosina , 63. D. Kracík , 75. L. Kracík . ČK: 82. M. Bartoš .
Hráči zápasu: T. Jiřička - J. Marek .
Místo: Dolní Kalná. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Janata Lukáš - BAČO Ondřej, VLACHYNSKÝ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.