4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valdice se rozloučily krásnou výhrou


Branky


0

Valdice, které už neměly šanci postoupit do první čtyřky, hostily na svém hřišti první Rudník. Rudník potřeboval pro zachování postupové jistoty první čtyřky alespoň bod. Ale i tento zápas jasně ukázal, jak byla tato skupina 1.B.třídy vyrovnaná a že ani dvacet bodů na postup do první čtyřky nestačilo. Po tomto zápase si nakonec Rudník udržel místo v postupové čtyřce, protože mu k tomu napomohly i výsledky ostatních týmů.


Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za patnáct minut to bylo 3:0!!!

Domácí zahájili hru výborně a hostům vůbec nic nedovolili. Hosté neměli gólmana a tak musel do brány veterán Čáp. A vůbec nechytal špatně. Poprvé se měnilo skóre utkání už po pěti odehraných minutách. Po rohu domácích se přesnou hlavičkou prezentoval Rejman a domácí vedli 1:0. Neuběhly ani tři minuty, když to byl opět Rejman, který zasunul do brány odražený míč. Po patnácti odehraných minutách byli hosté na ručník. S chutí hrající domácí Špicar si zatáhl míč po pravé straně, před gólmanem Čápem nezaváhal a nechytatelnou střelou na zadní tyč poslal míč za jeho záda. Po čtvrthodině zápasu vedle domácí 3:0 a překvapení hosté se teprve rozkoukávali, co že se to stalo. Až do konce prvního poločasu to byl souboj domácích s gólmanem Čápem, ale překonat se jim ho už nepodařilo. Hra Rudníku se v závěru poločasu přece jen zvedla a vypadalo to, že v druhém poločase by hosté mohli ještě zápas zdramatizovat. Jenomže v závěru poločasu došlo k vyloučení hostujícího Etflaiše a tím veškeré naděje hostů na zvrat pohasly.

V druhém poločase si domácí hlídali výsledek i výhru

V druhém poločase se nehrálo v tak vysokém tempu, jako v tom prvním. Domácí si byli dobře vědomi nejen tříbrankového náskoku, ale i výhody jednoho hráče v poli. Celý druhý poločas měli domácí mírnou převahu a hosté občas vyrazili do málo nebezpečného protiútoku. To veterán Čáp v hostující bráně se musel otáčet častěji. V druhém poločase ho domácí překonali už jen jednou. V 55.minutě využil chybu hostujícího stopera domácí Kalenda a pelášil zcela osamocen na gólmana Čápa. Nedal mu sebemenší šanci zasáhnout a rozvlnil počtvrté síť za jeho zády. Zápas tak skončil jednoznačnou výhrou Valdic, které si do bojů o záchranu vezmou sebou nadějných deset bodů. Hosté z Rudníku si po zápase hodně oddechli, že na ně zbylo čtvrté místo v tabulce a tím i jarní boje o postup do 1.A. třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Trenér Viktor Kubíček: Bohužel ani 20 bodů nestačí na první skupinu, tak je 1B. třída vyrovnaná. V utkání s Rudníkem jsme měli celý zápas pod kontrolou a prosadili jsme se i střelecky. Jsem spokojen s výkonem hráčů. Na jaře se určitě popereme o setrvání v tak vyrovnané soutěži.

TJ Rudník
Trenér Pavel Cerman: Do Valdic jsme přijeli ve značně oslabené sestavě. V úvodu zápasu byla asi půlka hráčů ještě myšlenkami v autobuse a ta druhá pravděpodobně už na oslavě. Když jsme se po třech obdržených gólech konečně začali zvedat, tak přišlo vyloučení našeho hráče a bylo po nadějích. I přes tuto porážku děkuji všem hráčům za odvedené výkony a za celkové umístění.



Sestavy


TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - T. Rejman [-] , V. Kalenda [-] (84. M. Toráč [-] ) , R. Fejfar [-] , J. Špicar [-] , M. Volšička [-] (74. T. Vočka [-] ) , O. Pitthard [-] , P. Drahoňovský [-] , T. Repka [-] (80. D. Mužíček [-] ) , L. Sedlák [-] , P. Vilímek [-]

TJ Rudník
J. Čáp [-] - M. Zeman [-] , M. Kučeravý [-] (60. O. Putrovec [-] ) , M. Hloušek [-] , J. Parasič [-] , T. Horešovský [-] , L. Etflaiš [-] , T. Václavík [-] , J. Víšek [-] , J. Štemberka [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 15. T. Vočka , 50. P. Drahoňovský , 80. V. Kalenda - 36. L. Etflaiš , 43. M. Kučeravý , 52. M. Zeman . ČK: 44. L. Etflaiš .
Hráči zápasu: J. Špicar , T. Rejman - J. Čáp .
Místo: Valdice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Linhart Lukáš - KALAŠ Radek, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.