Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodla třígólová pětiminutovka Trutnova


Branky


0

Předposlední Trutnov hostil poslední Kunčice, a jestli si chtěl zachovat naději na první čtyřku, tak musel bezpodmínečně bodovat. Hosté z Kunčic ale zápas neodevzdali a tak bylo dlouho na vážkách, kdo nakonec vyhraje. Až po tomto kole se nám tabulka malinko rozdělila a Trutnov se dostal na čtvrté místo. Kunčice jsou již bez naděje na postupovou skupinu a na jaře budou hrát o záchranu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozuzlení nepřinesl

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a hned ve čtvrté minutě mohl jít do vedení. Kárník poslal do úniku stopera Horáčka, který prošel středem obrany, ale jeho střela letěla vedle. Poté si málem vstřelili domácí vlastní gól, když stoper Šimočko malou domů, přehodil vlastního gólmana. Míč naštěstí netrefil prázdnou bránu. V sedmé minutě přihrával domácí Vomočil a zakončoval Klossovski. Jeho rána letěla vysoko nad. V 10.minutě zahrávali hosté roh, po kterém se prosadil jejich kapitán Míč a vsítil svou desátou branku v sezoně. Do té doby dobře hrající domácí přestali hrát a byli rádi, že ještě dvakrát neinkasovali. Vyrovnat se Trutnovu podařilo až v 16.minutě. Stoper Šimočko našel přesnou přihrávkou nabíhajícího Drtinu, který na hranici pokutového území přihrál Kárníkovi. Tomu střela sedla parádně a vyhnal pavouky z horního růžku Koščálovi brány. Bylo srovnáno na 1:1. Na těžkém terénu se obě mužstva snažila o zvrat, ale do konce poločasu se skóre již nezměnilo.

Tři góly v průběhu pěti minut rozhodly o výhře domácích

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující tým a opět se ujal vedení. Po necelých deseti minutách se k míči dostal Jílek a bombou k levé tyči poslal Kunčice do vedení. Hostům narostla křídla a aktivní Jílek mohl mít klidně hattrick, kdyby proměnil své dvě gólovky. Domácí tým dostala zpátky do hry nařízená penalta za faul na Kárníka. V 62.minutě srovnal z pokutového kopu Zákravský. O tři minutky později se domácí tým poprvé dostal do vedení. Klossovski si vzal míč, přeřadil na vyšší rychlostní stupeň a sám před gólmanem Koščálem nezaváhal, když podél něj vstřelil svou první podzimní branku. A pětiminutovku snů pro Trutnov završil v 67.minutě Doubic, který přehodil gólmana Koščála. Do té doby výborně hrající hosté rezignovali a o stavu zápasu bylo rozhodnuto. Trutnov ještě v závěru přidal pátou branku. Kučera zatáhl míč po lajně a přihrál Handlířovi, který už mohl skórovat. Jenomže nezištně přihrál Kárníkovi, pro kterého již nebylo problémem vstřelit svou druhou branku v zápase a završit skóre utkání na 5:2.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Spolupracovník redakce Jaroslav Votoček: Pro nás těžké utkání, potom co jsme zbytečně poztráceli body, nyní nastupujeme ke každému utkání s vědomím, že musíme. První poločas se nám hrubě nevydařil, vůbec jsme nenavázali na výkon z Hostinného. Soupeř s námi hrál vyrovnanou partii právě asi 65 minut, možná byl i nebezpečnější. Zřejmě rozhodly naše zkušenosti a dnes rozdílový hráč Ondra Kárník. Trochu mne mrzí malá návštěva, možná je to tím, že není dokončená renovace naší tribuny. Podle posledních informací má být na příští utkání hotova. Očekávám tedy plnou tribunu na utkání s Valdicemi.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan Jelínek: Více méně vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách, když o výsledku zápasu rozhodla produktivní desetiminutovka domácích. Smutným hrdinou zápasu byl náš Jílek, který měl dvě obrovské šance, které za stavu 2:1 v náš prospěch, by asi stanovily jiný výsledek, ale bohužel nestalo se tak.



Sestavy


MFK Trutnov C
J. Mahrla [-] - R. Horáček [-] , V. Drtina [-] , L. Šimočko [-] , J. Zákravský [-] - J. Jankovič [-] (66. P. Chvalina [-] ) , J. Vomočil [-] (46. P. Kučera [-] ) , R. Klossovski [-] , O. Kárník [-] - M. Kulda [-] (81. J. Handlíř [-] ) , Z. Doubic [-] -

TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - D. Jeřábek [-] , M. Tušiak [-] , T. Jílek [-] , A. Tryzna [-] , J. Jeřábek [-] , M. Kracík [-] , O. Gaszi [-] , J. Míč [-] , J. Petrák [-] , A. Chlum [-]

ŽK: 80. Z. Doubic - 36. T. Jílek , 45. A. Tryzna , 61. J. Míč , 90. J. Jeřábek .
Hráči zápasu: J. Mahrla , O. Kárník - J. Petrák , O. Gaszi , M. Tušiak .
Místo: H.S.M.. Počet diváků: 51. Rozhodčí: Junek Matěj - ŘÍHA Luboš, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.