T. Repka 69. (p.)
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Kalná vyloupila Valdice


Branky


69. T. Repka (p.) - 58. T. Jiřička , 82. V. Kodytek
0

V této skupině opravdu nezáleží na kterém místě je zrovna daný tým, ale jakou má momentální formu. Všechny zápasy v této skupině jsou vyrovnané až do konce a málokdy se stane, aby byl rozdíl ve skóre vícebrankový. Po tomto zápase má Dolní Kalná vše ve svých rukou a ze zbývajících zápasů by jí mohl stačit i jeden bod. Valdice jsou šesté a o první čtyřku ještě budou muset tvrdě zabojovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani jeden z týmů se v prvním poločase neprosadil

Za ideálního počasí a na skvěle upraveném trávníku fotbal z obou stran bohužel plakal. Do první šance se dostal domácí Kubíček, ale jeho sólo skvěle zlikvidoval hostující gólman Richter. Další dvě šance domácích skončily vysoko nad Richterovou bránou. Hosté se také dostali do náznaku šancí, ale jednou v rozhodující chvíli utekl Tomáši Jiřičkovi míč, jednou zasáhl před dobíhajícím Víťou Kodytkem gólman a jednou se Zdenda Tauchman z gólovky sám nesmyslně vytlačil. Celkově byl lepším týmem v prvním poločase, ten domácí, ale i tak skončil první poločas bez branek. Do druhého poločasu se čekalo od obou týmů střelecké probuzení.

Šťastnější hosté dali o jeden gól víc než domácí

Do druhého poločasu nastoupily Valdice s úmyslem vstřelit nějaké góly a rozhodnout utkání ve svůj prospěch. Podařilo se jim zatlačit hosty na jejich polovinu, ale tutovou šanci si vypracovali pouze jednu. Jenomže Richter byl na místě a tak se domácím skórovat nepodařilo. Poprvé se skóre zápasu měnilo až v 58.minutě. Po lajně se rozběhl hostující Jiřička, který dostal krásný pas do běhu. Jiřička přihrál před bránu na zcela osamoceného Vítka Kodytka, kterému stačilo nastavit placírku a poprvé rozvlnit síť za zády bezmocného gólmana Mäsiara. Domácí tým se s tímto stavem nechtěl smířit a opět přidal na důrazu. V 69.minutě se dostal do dobré šance domácí útočník, kterého zbytečně fauloval Bartoš, protože míč už byl mimo bránu. Rozhodčí odpískal penaltu, kterou proměnil kapitán domácích Repka. Bylo srovnáno a začínalo se nanovo. V 82.minutě se hostům povedla krásná akce po křídle. Tomáš Jiřička si pohrál s obráncem, poslal před bránu přízemní centr na Víťu Kodytka, ten se elegantně uvolnil a pravým Ždírnickým nártem, střelou k tyči, poslal hosty opět do vedení. Domácí si potom vytvořili drtivý závěrečný tlak, který hosté přestáli. Dolní Kalná má díky této výhře nejlepší výchozí pozici ze všech týmů.



Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Trenér Viktor Kubíček: Neproměňování vyložených šancí a dvě hrubé chyby v obraně, to vše znamenalo další domácí ztrátu. Celkově se nám dnešní utkání nepovedlo a tak si hosté odvážejí všechny body. Zbytečně jsme si tím zkomplikovali své postavení v tabulce.

FK Dolní Kalná
Spolupracovník redakce Tomáš Navrátil st.: Utkání se nám výsledkově povedlo, stále držíme první místo v naší skupině, herně se ale musíme, pokud chceme v Rudníku uspět, výrazně zlepšit. Na většině hráčů se podepisuje vlivem nízké tréninkové účasti špatná kondice, někteří mají ze zaměstnání těžké nohy, někteří jsou frustrovaní, že nehrají na postech, o kterých si myslí, že na nich by zahráli ligově. Někteří jsou podráždění, nesoustředění a reagují na vše kolem, jen ne na svůj výkon. A na hřišti to pak je znát.



Sestavy


TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - V. Kalenda [-] , M. Kubíček [-] , M. Volšička [-] (84. T. Vočka [-] ) , O. Pitthard [-] , O. Zugar [-] , T. Repka [-] , L. Maxa [-] (33. D. Sobotka [-] ) , P. Drahoňovský [-] , L. Sedlák [-] , P. Vilímek [-]

FK Dolní Kalná
M. Richter [-] - M. Bartoš [-] , T. Jiřička [-] , D. Ježek [-] , T. Hampl [-] , A. Kodytek [-] , M. Najman [-] (74. J. Jiřička [-] ) , M. Stránský [-] , V. Kodytek [-] , Z. Tauchman [-] , V. Bartoš [-]

ŽK: 59. L. Sedlák , 61. T. Repka , 86. M. Kubíček - 44. Z. Tauchman , 69. V. Bartoš , 74. T. Jiřička , 78. A. Kodytek .
Hráči zápasu: P. Drahoňovský - M. Richter , T. Jiřička .
Místo: Valdice. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Janata Lukáš - KOUTNÍK Michal, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.