Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné stupňovalo tlak, až vyhrálo


Branky


0

Osmé Kunčice nad Labem hostily páté Hostinné. Jestli si Kunčice chtěly uchovat naději na postup do první čtyřky, tak v dnešním zápase potřebovaly bezpodmínečné bodovat. Nakonec se to nepovedlo a Kunčice již na posledním místě ztrácejí na první čtyřku sedm bodů. Hostinné se výhrou posunulo na druhé místo, této vyrovnané tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí tým vedení neudržel

Do zápasu vstoupila obě mužstva velkou aktivitou a od začátku se bylo na co dívat. Hostinné hrálo techničtěji a domácí Kunčice agresivněji. I když se musí říct, že obranná činnost převládala nad útočnou. Do první velké šance se dostali hosté, když na domácího gólmana běžel sám hostující Roman Polák. Jenomže své sólo zakončil do tyče Koščálovi brány. Po necelé půlhodině hry se poprvé měnilo skóre utkání. Domácí tým dostal míč až do vápna hostí a tam ho tři hráči vykombinovali až do prázdné, když na konci celé akce byl Jakub Jeřábek. Domácím ovšem vedení dlouho nevydrželo. Hosté přidali na důrazu a odměnou jim byla vyrovnávací branka Jakoubka v 35.minutě zápasu. Jakoubek dorazil do opuštěné brány vyraženou střelu spoluhráče Romana Poláka. O chvilku později již hosté mohli vést, jenomže Valeš trefil pouze tyč Kočščálovi brány. Ale i přesto se podařilo hostům vstřelit gól tzv. do šaten. V poslední minutě prvního poločasu předvedlo Hostinné rychlou akci, kdy Roman Polák utekl po křídle a přesnou zpětnou přihrávkou našel na hranici vápna Skvěle hrajícího Marka Filcsáka. Marek se opřel do míče a utěšenou střelou pod víko Koščálovi brány poslal svůj tým do vedení. V prvním poločase tak hosté dokázali stav zápasu otočit a čekalo se na reakci domácích v poločase druhém.

V druhém poločase se trefilo pouze Hostinné

V druhém poločase byl hostující tým z Hostinného lepší. Hosté lépe kombinovali a byli pohyblivější. Domácí se také dostávali občas k zakončení, ale hodně nepřesně. Na obou stranách bylo k vidění poměrně dost nepřesných střel a nedotažených akcí. Akce Hostinného byly o něco nebezpečnější a při několika se domácí gólman Koščál hodně zapotil. I když je pravdou, že když se ocitnul Luboš Kracík uvnitř malého vápna sám před prázdnou bránou, tak tady by ani gólman šanci neměl. Kdyby ovšem Luboš trefil bránu a nevyslal střelu do nebes. Skóre se tak změnilo až tři minuty před koncem, kdy dostali hosté výhodu rohového kopu. Martin Jakoubek se pokusil zakroutit míč do brány přímo z rohu a za pomoci domácího gólmana Koščála se mu to povedlo. Hostinné vedlo 1:3 a tato branka definitivně rozhodla zápas. Hosté vyhráli zaslouženě, protože měli víc jasných gólových šancí a také jich víc proměnili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan Jelínek: Ve vyrovnaném utkání rozhodlo méně malých individuálních chyb.

TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Bojovné utkání se spoustou brankových příležitostí. Zakončení šancí sice skřípalo, přesto se nám jich podařilo proměnit více než soupeři a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - J. Míč [-] , O. Gaszi [-] - A. Kracík [-] , M. Kracík [-] (58. J. Prokeš [-] ) , J. Jeřábek [-] - D. Jeřábek [-] (73. M. Tušiak [-] ) - A. Tryzna [-] , J. Petrák [-] (84. M. Švec [-] ) , A. Chlum [-] , D. Adolf [-] (73. M. Babič [-] )

TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - M. Filcsák [-] (75. L. Horák [-] ) , D. Kracík [-] , P. Šmucer [-] , T. Valeš [-] , P. Janouch [-] (66. P. Lorenz [-] ) , R. Kosina [-] , R. Polák [-] (88. D. Polák [-] ) , J. Slavík [-] , L. Kracík [-] , M. Jakoubek [-]

ŽK: 85. A. Kracík , 90. M. Švec - 86. M. Jakoubek .
Hráči zápasu: D. Koščál , J. Jeřábek - M. Filcsák .
Místo: Kunčice n. L.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kánská Blažena - ŘÍHA Luboš, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.