Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rudníku padlo deset krásných branek


Branky


16. D. Čáp , 33. J. Víšek , 40. J. Víšek , 43. P. Knap , 68. J. Víšek , 79. M. Zeman , 82. P. Knap - 21. J. Míč , 36. M. Krejčík , 86. M. Kracík
0

Pátý Rudník hostil osmé Kunčice nad Labem. Rudník byl mírným favoritem, ale hlavně proto, že hrál na domácím hřišti. V prvním vzájemném měření sil vyhrály Kunčice 4:0 a tak měli domácí hostům co oplácet. Pro diváky velice atraktivní utkání skončilo výhrou domácích, kteří se posunuli na třetí místo. Kunčice zůstaly poslední a jako jediný tým v této skupině začínají ztrácet. Protože se tabulka v této skupině 1.B. třídy ještě více vyrovnala a sedmý Trutnov dělí od prvního Jičína pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v prvním poločase padlo šest gólů

V úvodní čtvrthodince se oba týmy oťukávaly a hrála se naprosto vyrovnaná partie. Skóre zápasu se poprvé měnilo v 16.minutě, kdy se do individuálního úniku dostal domácí Čáp a otevřel skóre zápasu na 1:0 pro Rudník. Vedení domácím dlouho nevydrželo, protože hosté mají ve svém středu střelce Míče. Hosté zahrávali rohový kop. Balón se dostal ke Krejčíkovi a ten ho hned posunul na volného Míče. Pro něj již nebylo problémem srovnat skóre na 1:1. Po půlhodině hry se poprvé v zápase prosadil Jakub Víšek a domácí opět vedli. Hostům se ovšem ještě jednou povedlo vyrovnat.  V 36.minutě si na dlouhý výkop gólmana Koščála naběhl Krejčík a za pomocí teče domácího beka se dostal do úniku. Své sólo zakončil přesnou střelou a srovnal na 2:2. Závěr poločasu patřil domácím. Pět minut před koncem poločasu se dostal do samostatného úniku Jakub Víšek a svou druhou brankou poslal domácí tým opět do vedení. O tři minuty později se pískala penalta ve prospěch domácího týmu. Pokutový kop proměnil Knap a tak se šlo do šaten za stavu 4:2 pro domácí.

V druhém poločase si domácí vedení v pohodě uhlídali

V druhém poločase si diváci na gól museli počkat více než dvacet minut. Do té doby byla hra v poli docela vyrovnaná. V 68.minutě měli domácí výhodu standardní situace, po které se nejlépe zorientoval Jakub Víšek a svou třetí brankou, kterou vstřelil hlavou, upravil skóre na 5:2. Domácí byli na koni a každý jejich útok hrozil gólem. V 79.minutě se představil parádní střelou domácí Zeman, který z dobrých dvaceti metrů nedal gólmanovi Koščálovi žádnou šanci. O tři minutky později se dostal do samostatného úniku domácí Knap a zkušeně k tyči přidal další branku domácího týmu. Hostům se ještě povedlo zkorigovat na 7:3, když se gólově prosadil Kracík. Zápas skončil divokým skóre 7:3 pro domácí, kteří ovšem vyhráli zcela zaslouženě a zůstali ve hře o první čtyřku. Kunčice již budou muset zabodovat v příštím zápase, kdy budou doma hostit Hostinné. Za zmínku určitě stojí heroický výkon asistenta trenéra Čápa v bráně domácího týmu. Za stavu 1:0 podržel svůj tým dvěma těžkými zákroky. A navíc již od třetí minuty chytal s nataženým svalem. Vydržel to až do 75.minuty, kdy ho v bráně nahradil jeho syn stažený z postu útočníka.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Trenér Pavel Cerman: : První poločas začal brankovou přestřelkou, kdy se hostům vždy podařilo vyrovnat. Až v závěru jsme náskok navýšili. Druhý poločas byl již v naší režii, kdy hosté byli v poli vyrovnaným soupeřem, ale dost propadali v obraně. Hrdinou utkání nebyl tentokrát žádný střelec, ale J.Čáp, který se z brankařského důchodu opět nuceně vrátil mezi tři tyče. Naneštěstí se v začátku ještě zranil, takže utkání odchytal na "jedné noze". Odstoupil až v závěru, kdy již hrozilo, že bude chytat pouze vleže.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan Jelínek: Výsledek odpovídá naší předvedené hře. Nejlepšího hráče na hřišti Jakuba Víška, který byl rozdílovým hráčem, jsme nedokázali pokrýt. Zápas velmi dobře odřídila trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Rudník
J. Čáp [-] (75. J. Pecold [-] ) - D. Čáp [-] , M. Zeman [-] (88. J. Parasič [-] ) , M. Kučeravý [-] , M. Hloušek [-] (70. J. Kováč [-] ) , P. Knap [-] , T. Horešovský [-] , L. Kment [-] (73. J. Vydra [-] ) , J. Víšek [-] , T. Svoboda [-] , J. Štemberka [-]

TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - O. Gaszi [-] , J. Míč [-] - T. Jílek [-] , J. Jeřábek [-] , A. Kracík [-] , M. Kracík [-] - M. Krejčík [-] , D. Jeřábek [-] - M. Babič [-] (63. J. Prokeš [-] ) , A. Chlum [-]

ŽK: 38. L. Kment - 35. J. Míč , 41. T. Jílek , 42. M. Kracík .
Hráči zápasu: J. Čáp , J. Víšek - J. Jeřábek .
Místo: Rudník. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stejskal Luboš - SKŘIVÁNEK Miloš, MLYNÁŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.