Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První poločas rozhodl o vítězství Jičína


Branky


0

Hostinné po dlouhé době zajíždělo do Jičína jako rovnocenný soupeř a ne jako outsider. Byl to zápas prvního s druhým a šest gólů ukázalo vynikající představení. Jičín sice nakonec urval všechny body, ale při jiné střelecké potenci to mohlo být naopak. Jičín a Hostinné se v tabulce pouze prohodili a pořád okupují první dvě místa v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodly smrtící brejky Jičína

Úvod zápasu vyšel domácím náramně. Již v třetí minutě utekl po lajně domácí bek a přesným centrem našel Horáčka, který střelou pod břevno hostující brány zajistil domácím jednobrankové vedení.  Domácí tým měl úplně hrozivé brejky a v podstatě z každého hrozil gólem. Po čtvrthodince se poprvé ke slovu dostali i hosté. Gólovku si vypracoval hostující Jakoubek, ale jeho střela zazvonila o tyč domácí brány. V podstatě hned z protiútoku se k míči prodral domácí Mészáros a krásným obloučkem přehodil hostujícího gólmana Zítku. Domácí vedli 2:0 a pokračovali dál v smrtících brejcích. Neuběhly ani čtyři minuty a již to bylo 3:0. Hostující bek si tak dlouho hrál s balónem, až mu ho sebral domácí Horáček, který všem utekl a zvýšil stav utkání na rozdíl tří branek. Hosté se malinko nadechli a pokusili se o postupný útok. Zdánlivý faul na hostujícího Maličkého nechal rozhodčí bez povšimnutí a Jičín se opět řítil do protiútoku. Vegova přízemní střela znamená vedení domácích 4:0 a hosté jsou pomalu na ručník. Jenomže i když první poločas skončil tak výrazným rozdílem, tak hra hostí není špatná a určitě se pokusí s výsledkem ještě něco udělat.

V druhém poločase Hostinné stahovalo, ale srovnat nestihlo

Do zápasu se pokusili vrátit hosté zvýšeným tlakem hned od začátku druhého poločasu. A již za dvě minuty byli za svou snahu odměněni. Míče se zmocnil hostující Kracík a přihrál zcela volnému Jakoubkovi. Jakoubek nepříliš prudkou střelou snížil na rozdíl tří branek a vykřesal jiskřičku naděje. Hosté se usadili na polovině domácího týmu, který si ovšem nebezpečné brejky neodpustil ani v druhém poločase. Tentokrát ovšem obrana hostí v čele s gólmanem Zítkou, pracovala spolehlivě a tak se hosté mohli soustředit na útočení. Hosté se ovšem dlouho nemohli prosadit. Uběhla hodina hry, když konečně opět uhodilo. Hostující Kracík rozehrával přímý kop a posadil míč přesně na hlavu Horáka, který snížil na 4:2. Hostům zbývalo patnáct minut na vyrovnání a neměli k tomu daleko. Deset minut před koncem byl ve vápně sražen Jakoubek, ale sudího to opět nevyvedlo z míry. Těsně před koncem orazítkoval Jakoubek břevno domácí brány. Zápas skončil vítězstvím Jičína 4:2, ale hosté zde určitě nezklamali. Jenomže díky neproměňování šancí utkání prohráli.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Jičín - vedoucí mužstva Matějka: Dnes nám vyšel první poločas, kdy jsme z 6 brankových příležitostí 4 dokázali zásluhou vysoké efektivity proměnit. Ve druhém poločase hru ovládl soupeř, za což byl odměněn 2 góly. Nás se už střelecky nedařilo, i když další velké šance jsme si vytvořili.

TJ Tatran Hostinné
Hostinné - Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Domácím v první půli vyšlo skoro vše, na co sáhli, naši naopak neproměnili ani vyložené šance. Ve druhé půlce jsme domácí zatlačili, ale vedlo to však pouze ke zkorigování stavu.



Sestavy


SK Jičín B
J. Čeřovský [-] - J. Krykorka [-] , D. Malý [-] - M. Kirschner [-] , M. Srb [-] (46. L. Janda [-] ) , J. Nálevka [-] (79. M. Šaroun [-] ) - J. Veg [-] (55. F. Kadlec [-] ) , P. Horáček [-] (89. A. Grosu [-] ) , M. Mészáros [-] , T. Bíšek [-] , J. Řeháček [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - A. Rodr [-] (70. Z. Pištora [-] ) , D. Kracík [-] , P. Lorenz [-] , P. Šmucer [-] , M. Jakoubek [-] , R. Kosina [-] , R. Polák [-] (5. T. Maličký [-] ) , L. Kracík [-] , D. Hruška [-] (46. D. Polák [-] ) , L. Horák [-]

ŽK: 15. J. Veg , 20. T. Bíšek , 88. P. Horáček - 15. L. Horák , 19. D. Kracík , 35. A. Rodr .
Hráči zápasu: P. Horáček - M. Jakoubek .
Místo: Jičín, UMT. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Špaček Ladislav - HORSKÝ Leonard, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.