2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žacléř na domácím hřišti i podruhé naplno bodoval


Branky


0

V minulém kole bodovaly oba týmy naplno a bylo otázkou, kdo pobere body tentokrát. Ani jeden z týmů se netají úmyslem dostat se do první čtyřky v konečném podzimním účtování. Hosté přijeli s hodně omlazeným týmem a to asi rozhodlo o tom, že tři body zůstaly doma.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Do zápasu vstoupili jednoznačně lépe domácí a jejich agresivní hra hodně platila na Jičínské mladíky. Hosté se na polovinu soupeře dostávali pouze sporadicky a byli to domácí, kteří si vytvářeli, ale i trestuhodně zahazovali, gólové šance. Kolem třicáté minuty se začal lámat chléb. Domácím se v rychlém sledu, povedlo vstřelit dvě branky. Oba góly dal střelecky disponovaný David Horváth. Do konce poločasu si ještě domácí vytvořili několik nadějných příležitostí, ale již se jim skórovat nepodařilo. Do kabin šli domácí sice s dvoubrankovým náskokem, ale věděli, jak toto vedení může být ošidné.

V druhém poločase si domácí celkové vítězství pohlídali

Do druhého poločasu již domácí nevlétli tak ostře, jako do prvního. Hosté pochopili, že i oni umí hrát fotbal a chvílemi hru i vyrovnali. Dokonce přicházeli i šance a hned ta druhá skončila gólem. Trefil se Horáček a snížil na 2:1. Kdo by čekal, že tlak hostí bude narůstat tak by byl zklamán. Domácí, totiž opět převzali iniciativu a další branky nepřidaly pouze díky výbornému Jičínskému gólmanovi. Domácí si vítězství pohlídali a tak tři body zůstali doma. Žacléř a ještě Hostinné, zůstávají po dvou kolech s plným bodovým ziskem.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Žacléř - Jiří Popelka - spolupracovník redakce: Hosté přijeli s množstvím mladých hráčů v sestavě. První poločas jsme byli jasně lepší a mohli jsme přidat dalších pět gólů. Druhý poločas jsme měli také ve své moci a hostům jsme dovolili pouze snížit.

SK Jičín B
Jičín - trenér Mikolášek: Domácí zaslouženě vyhráli 1. poločas o dvě branky. Nám lépe vyšel poločas druhý, kdy jsme si začali vytvářet šance, proměnili jsme však jen jednu. Důležité je, že se nám daří zapracovat další hráče z dorostu, kteří nezklamali. Vítězství domácích je zasloužené, v závěru zápasu nás podržel dobře chytající gólman.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - T. Hofmann [-] (59. J. Těžký [-] ) , P. Ondráško [-] , J. Mádle [-] , R. Kovačík [-] (53. M. Skála [-] ) , R. Kotyk [-] , D. Horváth [-] , J. Baše [-] , M. Těžký [-] , J. Špecián [-] , T. Skála [-] (85. M. Těžký [-] )

SK Jičín B
L. Mauer [-] - J. Míka [-] , P. Horáček [-] , M. Kirschner [-] , V. Horáček [-] , L. Janda [-] (49. F. Kadlec [-] ) , J. Nálevka [-] (80. J. Čeřovský [-] ) , P. Bryscejn [-] , M. Šaroun [-] , M. Jeník [-] , J. Krykorka [-]

ŽK: 88. J. Baše - 29. M. Kirschner , 51. M. Jeník .
Hráči zápasu: D. Horváth , T. Hofmann - V. Horáček .
Místo: Žacléř - tráva. Rozhodčí: Linhart Lukáš - ANDRÝS Jan, DOUBIC Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.