4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice si srovnaly skóre


Branky


44. J. Míč , 50. M. Krejčík , 55. J. Míč (p.) , 70. J. Míč
0

V prvním zápase sezony, dostal nováček z Kunčic šest gólů na hřišti v Dolní Kalné. Bylo otázkou, jak se s tím vyrovná hned v následujícím zápase. Rudník na tom byl obdobně, když v prvním kole také prohrál. Nakonec z tohoto souboje vyšel jednoznačný vítěz a tím byl domácí celek. Velikou měrou se na výhře domácího celku podíleli dva hráči. Nováček v bráně Daniel Koščál a autor hattricku, kapitán týmu Jiří Míč.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase těsný náskok domácích

Do zápasu vstoupila obě mužstva aktivně a každé hrálo svůj styl hry. Domácí se prosazovali rychlou, kombinační hrou a postupným útokem. Hosté hrozili hlavně z brejků, které ovšem byly hodně nebezpečné. A nebýt výborného domácího gólmana, tak hosté v prvním poločase vedli. Jediný gól prvního poločasu vstřelil Jiří Míč. A ten gól stál za to. Jirka se totiž parádně trefil z trestňáku. Hosté odcházeli do kabin se zklamáním, protože vyložených šancí v prvním poločase měli víc.

V druhém poločase dokonal Jiří Míč svůj hattrick

Hosté vstupovali do druhého poločasu s úmyslem vyrovnat, popřípadě otočit stav utkání ve svůj prospěch. Jenomže jejich představy hned v úvodu poločasu vzaly za své. V 50.minutě zvýšil totiž na 2:0 Krejčík. A když o pět minut později Jirka Míč svou druhou brankou, zvýšil už na 3:0, tak bylo rozhodnuto. Další průběh hry byl sice vyrovnaný, ale gól opět padl do branky Rudníku. Dvacet minut před koncem zápasu dovršil Jirka Míč svůj Hattrick navýšením skóre na 4:0. Do konce zápasu se již žádnému z týmů skórovat nepodařilo a tak zápas skončil pro Rudník opět čtyřgólovým přídělem. Domácím, se povedlo napravit zaváhání v prvním kole, a dokonce i srovnat skóre. To naopak hosté z Rudníku do sezony moc dobře nevstoupili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Kunčice - Aleš Chlum - spolupracovník redakce: V prvním poločase hrozili hosté hlavně z brejků. Naštěstí nás podržel náš nový gólman. My jsme šli do vedení krásnou střelou z trestňáku. V druhém poločase jsme přidali další tři góly a zasloužené zvítězili.

TJ Rudník
Rudník - trenér Pavel Cerman: V prvním poločase jsme neproměnili pět zcela jasných gólových šancí. Naopak jsme v závěru neohlídali standardní situaci a inkasovali. Druhý poločas byl zcela v režii domácích, kteří nám dali lekci z bojovnosti, nasazení a produktivity.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - M. Punner [-] , A. Tryzna [-] (67. M. Babič [-] ) , A. Chlum [-] (88. M. Švec [-] ) , M. Krejčík [-] (79. M. Tušiak [-] ) , A. Kracík [-] (85. J. Stejný [-] ) , J. Jeřábek [-] (63. J. Prokeš [-] ) , T. Jílek [-] , D. Jeřábek [-] , O. Gaszi [-] , J. Míč [-]

TJ Rudník
M. Vachek [-] - L. Etflaiš [-] (57. M. Hloušek [-] ) , T. Václavík [-] , L. Kment [-] (46. M. Kučeravý [-] ) , J. Pecold [-] (65. T. Jebavý [-] ) , J. Štemberka [-] , P. Beláň [-] - J. Víšek [-] , T. Horešovský [-] - D. Čáp [-] (76. M. Markus [-] ) , M. Zeman [-] -

ŽK: 38. J. Jeřábek - 23. J. Víšek , 42. D. Čáp , 43. M. Vachek , 54. T. Václavík , 81. M. Zeman .
Hráči zápasu: J. Míč , D. Koščál - T. Václavík .
Místo: Kunčice n. L. - tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Duřt Daniel - SKŘIVÁNEK Miloš, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.