3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V remízovém utkání šťastnější domácí.


Branky


56. J. Vaníček , 59. J. Rejl , 86. J. Rejl - 1. J. Kaněra , 75. D. Hanzl
0

Diváci ve Dvoře Králové viděli vyrovnané utkání, které bylo ovlivněno silným větrem. Zápas rozhodl 4 minuty před koncem domácí Rejl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaněra skóroval již v 1. minutě

Po necelé minutě hry zaskočil nekoncentrovanou obranu domácích poříčský Kaněra a poslal hosty do brzkého vedení. Dvůr držel míč na svých kopačkách ale nedokázal překonat hostujícího brankáře, který několika skvělými zákroky držel těsné vedení Poříčí. Celý poločas se odehrával za silného větru, což příliš nenapomáhalo kombinačním akcím obou týmů.

O osudu utkání rozhodl v závěru Rejl.

Hosté odolávali do 56. minuty, kdy se prosadil brankář divizního A-týmu Kuba Vaníček, který nastupuje za dvorskou rezervu v útoku a pravidelně se zapisuje do listiny střelců. Domácí tato branka nakopla a o 3 minuty později dostal Dvůr do vedení Rejl. Poříčí však nesložilo zbraně a zásluhou Hanzla se mu podařilo vyrovnat. Když vše směřovalo k penaltovému rozstřelu, přidal svoji druhou branku v utkání Rejl a rozhodl, že všechny body zůstanou ve Dvoře Králové.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem B
Dvůr Králové B - Tomáš Otradovský, sekretář: V hodně podprůměrném utkání se zrodilo vítězství domácího mužstva, o které se postarala především dvojice Jiří Rejl - Jakub Vaníček.

TJ Velké Poříčí
V. Poříčí - Josef Hurdálek, vedoucí mužstva: Úvod utkání patřil hostům, kteří se ujali vedení.Domácí měli územní převahu ale hosty podržel brankář .2.pol.domácí výsledek otočili a ujali se vedení.Hosté vyrovnali. V závěru zápasu strhli vítězství na svou stranu domácí. Celkově by zápasu odpovídala remíza.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - A. Matula [-] , D. Machek [-] (46. V. Hák [-] ) , J. Rejl [-] , J. Ruprich [-] , D. Bednář [-] - M. Otradovský [-] , M. Hák [-] , J. Kuhn [-] (76. D. Vitebský [-] ) , L. Mertlík [-] - J. Vaníček [-] -

TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - T. Lupínek [-] , J. Kuneš [-] , J. Dobýval [-] , P. Závada [-] (64. D. Hanzl [-] ) , J. Hubka [-] , M. Flaška [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , J. Stříbrný [-]

ŽK: 40. J. Vaníček - 85. J. Novák , 89. J. Dobýval .
Místo: Dvůr Králové. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jehlička František - KUDLÁČEK Milan, HLAVSA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.