3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice se po výhře posunula do čela


Branky


0

Nováček Solnice je příjemným překvapením tohoto ročníku a další vítězství domácích posunula tento dobře fungující celek do čela tabulky. První poločas existovalo na hřišti pouze domácí mužstvo . Po změně stran se hra vyrovnala a více vyložených šancí měli hosté ze Zdelova. Více jak jednou však dobře chytajícícho Švorce překonat nedokázali, tak body zůstaly v Solnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Solnice nepustila Zdelov do hry

Hosté přijeli do Solnice s nelehkým úkolem a to obrat o body výborně hrajícího nováčka ze Solnice. Zdelov nastoupil bez 3 hráčů základní sestavy a domácí Solnici chybělo z různých důvodů dokonce 6 hráčů. S absencí ve svých řadách se lépe vyrovnali domácí a po 3 minutách hry se ujali vedení. Obrana Zdelova zcela propadla a útočník Solnice ze strany přihrál před prázdnou bránu, kde Jiří Kubec již neměl problém otevřít skóre utkání. Hosté mohli krátce na to odpovědět, ale Novotného střelu vyrazil brankář domácích na tyč. Po této šanci již na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo a to tým Solnice. Ve 22. minutě přišla přihrávka za obranu Zdelova a jelikož pomezní rozhodčí nechal praporek dole, Kubec bez problémů poslal míč kolem brankáře. O pouhé 2 minuty později po selhání obrany postupoval Zaňka sám na brankáře a přesně trefil na přední tyč. Zdelov mohl do poločasu snížit, ale brankáře domácích se jim opět překonat nepodařilo. Těsně před přestávkou ještě nastřelili domácí tyč branky Zdelova, kterou hájil Neubecker. Domácí tedy odcházeli do kabin s pohodlným tříbrankovým vedením.

Výborné zákroky brankáře Švorce

Druhý poločas nastala změna v bráně Zdelova, kam nastoupil Jan Dušek a Neubecker se postavil do stoperské dvojice vedle kapitána Weissera. Tato změna hostům evidentně prospěla a byli aktivnějším týmem. Solnice hrozila převážně z brejkových situací a tempo hry udával Zdelov. Do první velké šance se dostal Sehnal, který ztroskotal na dobře chytajícím brankáři domácích.  O několik minut později vyslal nádhernou střelu Novotný, ale brankář Švorc vytáhl skvělý zákrok a konečky prstů vyrazil míč na rohový kop. Branku se nepodařilo následně vstřelit ani mladému Dostálkovi. V 75. minutě se po sérii rohových kopů dostal k hlavičce osamocený Neubecker, ale ze dvou metrů nechal vyniknout brankáře Solnice. Na druhé straně se zaskvěl i hostující brankář Dušek, když vytáhl mimo tři tyče přízemní střelu Zaňky. Naději pro Zdelov vykřesal Neubecker krásnou střelou z 25 metrů. V závěru utkání už hostům další branku přidat nepodařilo, a tak si Solnice připsala 3 body, které je posunuly do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
M. Kadavý - trenér domácí: Velký návrat po vleklém zranění předvedl sekretář našeho klubu Jirka Kubec, během 20-ti minut vstřelil 2 branky a rozhodl zápas. Hosté si ve 2.poločase vytvořili několik šancí,které však zlikvidoval skvěle chytající gólman Míša Švorc.

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman - trenér hosté: To co jsme předvedli první poločas, byl doslova propadák. Naši obranou by proběhla i babka s nůší a možná by i ona branku vstřelila. Poločasový výsledek 3-0 byl tak spravedlivý. Druhý poločas jsme se chtěli o výsledek ještě poprat a šance jsme si na to vytvořili. Naše koncovka byla ale nepřesná, a když už jsme se do branky trefili, tak nás vychytal výborný brankář domácích. Nebodovat proti výrazně oslabenému týmu domácích je ohromné zklamání.



Sestavy


SK Solnice
M. Švorc [-] - M. Gajda [-] , R. Vrba [-] (55. M. Tomeš [-] ) , R. Hartman [-] , T. Rýznar [-] (90. D. Fenyk [-] ) , M. Rýznar [-] - - D. Zaňka [-] (90. J. Kalous [-] ) , T. Drašnar [-] (56. T. Kubec [-] ) - J. Holub [-] (66. M. Mertlík [-] ) , M. Staporek [-] , J. Kubec [-]

FC Zdelov 1963
M. Neubecker [-] - M. Horák [-] , V. Dvořák [-] (79. M. Merta [-] ) , D. Hošek [-] (46. J. Dušek [-] ) , J. Weisser [-] - D. Komárek [-] (41. P. Nedvídek [-] ) , R. Zeman [-] , J. Novotný [-] (86. M. Cvejn [-] ) , R. Csontos [-] (41. Z. Sehnal [-] ) , D. Ludvík [-] - R. Dostálek [-] -

ŽK: 29. J. Holub , 73. M. Staporek - 25. M. Horák , 59. D. Ludvík , 73. J. Novotný , 88. R. Zeman .
Hráči zápasu: M. Švorc , J. Kubec - M. Neubecker .
Místo: Solnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doubic Patrik - ŠILING Karel, GEREG Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku