2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vypjatém utkání Zdelov poprvé získal 3 body


Branky


0

Zdelovu se na domácím hřišti příliš nedaří, ale v tomto zápase se mu to podařilo prolomit. Především v prvním poločase hosty přehrávali. Borohrádku se podařilo krátce po změně stran snížit ale v nervózním závěru se jim již vyrovnat nepodařilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdelov lepším týmem

Zhruba 200 diváků přihlíželo v nedělním odpoledni zápas dvou týmů z dolní poloviny tabulky. Domácí se na svém hřišti trápí a měli velkou chuť tento fakt zlomit právě v utkání s Borohrádkem. Zápas začal opatrně a pozorné obrany dlouho nepouštěli hráče soupeře do brankových příležitostí. Ve 27. minutě se jako správný kapitán ukázal stoper Zdelova Weisser, který dorazil brankářem vyraženou střelu a otevřel skóre zápasu. Domácí tato branka nakopla a ožilo to i na tribunách. Fanoušci táhli svůj tým ke vstřelení další branky. Ta na sebe nenechala dlouho čekat. Radek Zeman zahrával rohový kop, na který si na přední tyči naběhl Dvořák a přesnou hlavičkou poslal Zdelov do již dvoubrankového vedení.  Hosté z Borohrádku se za celý první poločas nemohli dostat do zápasového tempa a mohli být rádi, že poločasový výsledek byl pouze 2:0.

Závěrečný tlak Borohrádku vyrovnání nepřinesl

Druhý poločas začal taktickou změnou v sestavě Borohrádku. Stoper Matějus byl vysunut k Sazimovi do útoku. Tato změna přinesla kýžené ovoce, když se po chybném výběhu brankáře Duška prosadil Vojnar a snížil na 2:1. Od této branky přebrali herní iniciativu hráči Borohrádku a zle zatápěli defenzívě domácích. Zdelovští měli několik velmi dobrých příležitostí rozhodnout o osudu zápasu. V největší příležitosti se ocitl Pavel Mráz, ale svojí střelu šajtlí namířil těsně vedle branky Hlaváče. Obrovskou šanci zahodil Komárek, který se ocitl sám před brankářem, byl však v poslední chvíli zablokován hostující obranou. Dostálkovi se podařilo míč usměrnit do sítě, ale radost domácích hráčů zastavil praporek pomezního rozhodčího. Očekávaný závěrečný tlak Borohrádku již přes několik závarů před brankářem Duškem branku nepřinesl, a tak si Zdelov mohl vychutnat první letošní vítězství za 3 body.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman : Trenér domácí: Dnešní výhra je zasloužená, ale zbytečně komplikovaná. Borohrádek je houževnatý soupeř, což také předvedl a druhý poločas nám často zatápěl. Přesto jsme mohli rozhodnout a dát uklidňující třetí branku, ale naše vyložené šance jsme nevyužili.

TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima: Trenér hosté: Vyrovnané utkání,kdy domácí byli lepší v prvním poločase a zaslouženě vedli 2:0.Druhý poločas jsme byli lepší,domácí jsme zatlačili na jejich polovinu.Snížení přišlo na začátku druhého poločasu,ale víc branek se nám nepodařilo vstřelit.Gratuluji domácím k zisku tří bodů.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Dušek [-] - R. Csontos [-] (46. D. Komárek [-] ) , V. Dvořák [-] , J. Weisser [-] , M. Merta [-] - R. Zeman [-] , P. Nedvídek [-] , P. Truhlář [-] , J. Novotný [-] , P. Mráz [-] - R. Dostálek [-]

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - J. Jehlička [-] , M. Barták [-] , M. Vojnar [-] , M. Staněk [-] , R. Sazima [-] , M. Udržal [-] , P. Matějus [-] , J. Matějus [-] , T. Sazima [-] , M. Moravec [-]

ŽK: 39. P. Truhlář , 60. D. Ludvík , 72. Z. Sehnal , 88. R. Zeman , 90. J. Dušek - 35. M. Barták , 45. M. Vojnar , 67. P. Matějus , 79. J. Uhnavý .
Místo: Zdelov. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - NOŽKA Lukáš, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku